wisniowy21 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ja narazie odpuszczam Siemianówke niech sie trochę ochlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Zdrowe pyszne mięsko 60kg suma, dobre sobie.Nie miałem na myśli tylko suma, a panujący trend w regionie czy kraju. Swoją drogą spływając dzisiaj zauważyłem dwie już słabe ryby, leszczak i boleń przy brzegu, czy to również przyducha czy choroba nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus224 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nie miałem na myśli tylko suma, a panujący trend w regionie czy kraju. Swoją drogą spływając dzisiaj zauważyłem dwie już słabe ryby, leszczak i boleń przy brzegu, czy to również przyducha czy choroba nie wiem. Skutery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Skutery szybciej lodzie wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Mam pytanko, z kim legalnie można by, poprzestawiać bojki po lewej stronie wyspy do stanu z pierwszego czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Rozumiem że znów większa strefa do trola? Najlepiej do pzw zgłosić, wiem że już raz poprawiali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Skutery Zaraz się okaże że skutery zabiły więcej ryb na siemianowce od wędkarzy i rybaków [emoji1751][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ryby nie miały oznak urazów zewnętrznych, jakby ogłuszone stawiał bym na karbid, granat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ryby nie miały oznak urazów zewnętrznych, jakby ogłuszone stawiał bym na karbid, granat .Nie wiem jak to oddziałuje na ryby ale kiedyś przy nurkowaniu jak pływały motorówki i skutery i to nie koniecznie blisko pisk w uszach był jak dla mnie nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Nie wiem jak to oddziałuje na ryby ale kiedyś przy nurkowaniu jak pływały motorówki i skutery i to nie koniecznie blisko pisk w uszach był jak dla mnie nie do zniesienia.Słuch ryby jest inny niż ludzki. Kiedyś gdzieś widziałem krzywą częstotliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariossss Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Panowie pomoże ktoś dla nowicjusza ustawić Garmina Strikera Sv na nasz zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nie jestem jakimś fachowcem Ale nastw sobie na auto tylko szumy na 65% i mysle ze spokojnie będziesz widzial to co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Ja wiem jedno w tamtym roku 1 dzień trolingowałem i złowiłem swego największego sandacza. Jak dla mnie to wyznacznik. Połów 10 razy i tak i tak i wtedy jako takie wnioski wyciagaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Krótkie pytanie Panowie ! Czy woda mocno kwitnie bardzo zielona ? I jaki jest stan wody w porównaniu z początkiem czerwca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Woda zielona, no i minimalnie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 I brania też w dół .Było jedno dziennie a teraz 3 w tygodniu .Tomek byłeś z młodym myślę że potwierdzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Na darmo tyle ton sandaczy i sumów nie wyjechało, wiadome było że eldorado się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek205 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Byłem w czwartek i tylko jedno puknięcie .Na zalewie 20 łódek ,z czego 15 troluje .Badz mądry i złap rybę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 byłem w czwartek i sobote, trollowałem i rzucałem, tylko jeden mały sandaczyk. Niedziele już sobie odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Niedziela zerowa. Przez 8 godzin 8 puknięć. Żadnego skutecznego zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Kolejny wędkarz utopił się na Siemianówce. Z tego co słyszałem, wypadł z łódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Nie chce nikogo urazić , ale jak zamiast kapoków do łódki zabiera się rozweselacze - to tak będzie. Nie znam przyczyn akurat tego przypadku lecz pisze ogulnie na podstawie statystyk i obserwacji tego co widzę dość często .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 A jak w wodzie? zaczyna coś gryźć? Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Za tydzień w czwartek zdejmują mi szwy i lecę na weekend na zalew , zdam relacje w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Byłem wczoraj. Kilka bardzo delikatnych szczypnięć, jedno konkretniejsze branie i zdjęta guma ????. Woda 20 stopni i nadal zielona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi