maroni26 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Siemianówka to już temat zamknięty do listopada Edytowane 24 Lipca 2020 przez maroni26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Spuszczają wodę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Spuszczają wodę? Hehe,ale jak się patrzy na echu na temperaturę wody zakwit glonów i brania . To moim zdaniem szkoda tu jechać ludziom, przez pół Polski z nadzieją na dobre brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Hehe,ale jak się patrzy na echu na temperaturę wody zakwit glonów i brania . To moim zdaniem szkoda tu jechać ludziom, przez pół Polski z nadzieją na dobre braniaJa powiem tak , Dzięki Bogu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Koledzy chyba nie widzieli jak potrafi zakwinąć Sulejowski. Tam można czasami kroić glony o grubości ok 3 cmTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Jutro odłowy jakieś mają być, w zeszłym tyg nocąm dwa sumy, szczupak taki czwórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Akurat po tych odłowach wybieram się na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Ktoś może naświetlić co to za odłowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Na pzw Białystok jest wzmianka że w dniach 28-30 lipiec będą odłowy siecią w celach naukowo badawczych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Rok się nie spina pewnie, węgorza za dużo na lewo poszło no i potrzeba naukowych odłowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Sanadacza mają liczyć, popłoszą siatami lepiej będą brały bez dwa dni nie wyłapią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Wniosek już napisany ???? odłów kontrolny sandacza wykazał że jest go za dużo ,zalecane odłowy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Widział ktoś dziś obszar gdzie były te odłowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Dziś odłów był na małym zbiorniku. Rybacy wyjmowali sieć co 20min z zegarkiem w ręku. Liczyli ryby, część była ważona i mierzona , niektóre zostały zabrane do zbadania . Oprócz Satiego był jeszcze prezes okręgu i to wszystko ... Nikt z lokalnych wędkarzy nie był zainteresowany jak przebiegał odłów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Dziś odłów był na małym zbiorniku. Rybacy wyjmowali sieć co 20min z zegarkiem w ręku. Liczyli ryby, część była ważona i mierzona , niektóre zostały zabrane do zbadania . Oprócz Satiego był jeszcze prezes okręgu i to wszystko ... Nikt z lokalnych wędkarzy nie był zainteresowany jak przebiegał odłówNikt nie był zainteresowany bo może ludzie pracują, ważne że był Sati, samozwańczy sherif Polskich wód. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Nikt nie był zainteresowany bo może ludzie pracują, ważne że był Sati, samozwańczy sherif Polskich wód Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Czyli Sati nie pracuje Twoim zdaniem? Szkoda, że zza klawiatury mamy tylu wspaniałych ludzi, a w realu wszyscy mają wyj....ne i liczą tylko na innych! Jeśli sami nie będziemy bronić swoich wód, to kto ma ich bronić? ???????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Ja niestety miałem zaplanowane przemeblowanie w sklepie A zarazem toyka na kobylkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Czyli Sati nie pracuje Twoim zdaniem? Szkoda, że zza klawiatury mamy tylu wspaniałych ludzi, a w realu wszyscy mają wyj....ne i liczą tylko na innych! Jeśli sami nie będziemy bronić swoich wód, to kto ma ich bronić? [emoji848][emoji848][emoji848]Ja nie wiem co on robi, ale widać czasu wolnego mu nie brakuje. Nie ma co bić piany zza klawitury takie badania to normalna rzecz i nie trzeba ich pilnować. Kilka tygodni temu takie badania przeprowadzano na jez.Wigry i jakoś nikt ich nie pilnował. Foto relacja dostępna na facebooku WPN. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Wniosek już napisany odłów kontrolny sandacza wykazał że jest go za dużo ,zalecane odłowy Podwoić ekipy rybackie, albo prądem walić 7 dni w tygodniu i wkrótce będzie równowaga jak na.......Zegrzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozik Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Powiedzcie lepiej jak tam ryby, polowil ktoś coś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Jeszcze walczymy. Na razie 0. Czasem boleń się pokaże. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ja nie wiem co on robi, ale widać czasu wolnego mu nie brakuje. Nie ma co bić piany zza klawitury takie badania to normalna rzecz i nie trzeba ich pilnować. Kilka tygodni temu takie badania przeprowadzano na jez.Wigry i jakoś nikt ich nie pilnował. Foto relacja dostępna na facebooku WPN. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaOpier...ala sie i zyje z pilnowania dla ciebie wod byś ty mógł łowić pracować ,bywać w domu z rodzina i klepc w klawiature .Człowieku on ma rodzine jest zwyklym czlowiekiem a nie jakim supermenem ale poświęca się dla NAS ,i nie pierddd... ze takie odłowy nie musza byc przez nikogo kontrolowane ,bo Ty masz wyje... bo ktos za ciebie to robi a ty poszczekasz z klawiatury .To obejrzyj to https://www.facebook.com/saturnin.jabaji/videos/10219909988472751/ i zamilcz ,albo rob cos i pokazuj ze cos robisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Sprawdzę Siemianówkę w Listopadzie.Zapewne będę z Andrzejem Stępkowskim/kiedyś mój rywal na zawodach a teraz Friend Kompan po Suwalskiej krainie /Ostatnio jako że byłem po raz pierwszy na tej wodzie łowiłem inaczej W trzy dni mieliśmy ponad 40 sandaczy/najmniejszy 58cm/A Koledzy z Podlasia Bardzo Gościnni Czekam na hasło od Grynia To co prawda za jakiś czas Ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Sprawdzę Siemianówkę w Listopadzie.Zapewne będę z Andrzejem Stępkowskim/kiedyś mój rywal na zawodach a teraz Friend Kompan po Suwalskiej krainie /Ostatnio jako że byłem po raz pierwszy na tej wodzie łowiłem inaczej W trzy dni mieliśmy ponad 40 sandaczy/najmniejszy 58cm/A Koledzy z Podlasia Bardzo Gościnni Czekam na hasło od Grynia To co prawda za jakiś czas Ale... I już takiego wyjazdu nie będziecie mieli , to wam gwarantuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opier...ala sie i zyje z pilnowania dla ciebie wod byś ty mógł łowić pracować ,bywać w domu z rodzina i klepc w klawiature .Człowieku on ma rodzine jest zwyklym czlowiekiem a nie jakim supermenem ale poświęca się dla NAS ,i nie pierddd... ze takie odłowy nie musza byc przez nikogo kontrolowane ,bo Ty masz wyje... bo ktos za ciebie to robi a ty poszczekasz z klawiatury .To obejrzyj to https://www.facebook.com/saturnin.jabaji/videos/10219909988472751/ i zamilcz ,albo rob cos i pokazuj ze cos robiszCzłowieku ty ostygnij trochę bo ci żyła pęknie. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi