Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś odłów był na małym zbiorniku. Rybacy wyjmowali sieć co 20min z zegarkiem w ręku. Liczyli ryby, część była ważona i mierzona , niektóre zostały zabrane do zbadania . Oprócz Satiego był jeszcze prezes okręgu i to wszystko ... Nikt z lokalnych wędkarzy nie był zainteresowany jak przebiegał odłów

• Like 2

Dziś odłów był na małym zbiorniku. Rybacy wyjmowali sieć co 20min z zegarkiem w ręku. Liczyli ryby, część była ważona i mierzona , niektóre zostały zabrane do zbadania . Oprócz Satiego był jeszcze prezes okręgu i to wszystko ... Nikt z lokalnych wędkarzy nie był zainteresowany jak przebiegał odłów

Nikt nie był zainteresowany bo może ludzie pracują, ważne że był Sati, samozwańczy sherif Polskich wód.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Nikt nie był zainteresowany bo może ludzie pracują, ważne że był Sati, samozwańczy sherif Polskich wód

Czyli Sati nie pracuje Twoim zdaniem?

Szkoda, że zza klawiatury mamy tylu wspaniałych ludzi, a w realu wszyscy mają wyj....ne i liczą tylko na innych!

Jeśli sami nie będziemy bronić swoich wód, to kto ma ich bronić? ????????????

• Like 6

Czyli Sati nie pracuje Twoim zdaniem?

Szkoda, że zza klawiatury mamy tylu wspaniałych ludzi, a w realu wszyscy mają wyj....ne i liczą tylko na innych!

Jeśli sami nie będziemy bronić swoich wód, to kto ma ich bronić? [emoji848][emoji848][emoji848]

Ja nie wiem co on robi, ale widać czasu wolnego mu nie brakuje. Nie ma co bić piany zza klawitury takie badania to normalna rzecz i nie trzeba ich pilnować. Kilka tygodni temu takie badania przeprowadzano na jez.Wigry i jakoś nikt ich nie pilnował. Foto relacja dostępna na facebooku WPN.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ja nie wiem co on robi, ale widać czasu wolnego mu nie brakuje. Nie ma co bić piany zza klawitury takie badania to normalna rzecz i nie trzeba ich pilnować. Kilka tygodni temu takie badania przeprowadzano na jez.Wigry i jakoś nikt ich nie pilnował. Foto relacja dostępna na facebooku WPN.

Opier...ala sie i zyje z pilnowania dla ciebie wod byś ty mógł łowić  pracować ,bywać w domu z rodzina i klepc w klawiature  .Człowieku on ma rodzine jest zwyklym czlowiekiem a nie jakim supermenem ale poświęca się dla NAS ,i nie pierddd... ze takie odłowy nie musza byc przez nikogo kontrolowane ,bo Ty masz wyje...  bo ktos  za ciebie to robi a ty poszczekasz z klawiatury .To obejrzyj to https://www.facebook.com/saturnin.jabaji/videos/10219909988472751/ i zamilcz ,albo rob cos i pokazuj ze cos  robisz 

• Like 1

Sprawdzę Siemianówkę w Listopadzie.

Zapewne będę z Andrzejem Stępkowskim/kiedyś mój rywal na zawodach a teraz Friend Kompan po Suwalskiej krainie ;) /

Ostatnio jako że byłem po raz pierwszy na tej wodzie łowiłem inaczej ;)

W trzy dni mieliśmy ponad 40 sandaczy/najmniejszy 58cm/

A Koledzy z Podlasia Bardzo Gościnni :P

Czekam na hasło od Grynia :P

To co prawda za jakiś czas  :P

Ale... ;)

Sprawdzę Siemianówkę w Listopadzie.

Zapewne będę z Andrzejem Stępkowskim/kiedyś mój rywal na zawodach a teraz Friend Kompan po Suwalskiej krainie ;) /

Ostatnio jako że byłem po raz pierwszy na tej wodzie łowiłem inaczej ;)

W trzy dni mieliśmy ponad 40 sandaczy/najmniejszy 58cm/

A Koledzy z Podlasia Bardzo Gościnni :P

Czekam na hasło od Grynia :P

To co prawda za jakiś czas :P

Ale... ;)

I już takiego wyjazdu nie będziecie mieli , to wam gwarantuje.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Opier...ala sie i zyje z pilnowania dla ciebie wod byś ty mógł łowić pracować ,bywać w domu z rodzina i klepc w klawiature .Człowieku on ma rodzine jest zwyklym czlowiekiem a nie jakim supermenem ale poświęca się dla NAS ,i nie pierddd... ze takie odłowy nie musza byc przez nikogo kontrolowane ,bo Ty masz wyje... bo ktos za ciebie to robi a ty poszczekasz z klawiatury .To obejrzyj to https://www.facebook.com/saturnin.jabaji/videos/10219909988472751/ i zamilcz ,albo rob cos i pokazuj ze cos robisz

Człowieku ty ostygnij trochę bo ci żyła pęknie.