mariusz1976 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Panowie powiedzcie jak tam wodowanie na anfiteatrze, rozumiem że slip został, ale jak z parkowaniem samochodu. Byłem w lipcu to te głazy kończyli układać i już był problem z bliższym zaparkowaniem samochodu a jak jest teraz? A wogule to coś bierze?[emoji6][emoji848] Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 W ogóle głazy zrobiły trochę porządku. Nie ma parkingu na trawie przy plaży, co skutkuje tym , że pojazdy parkują na parkingu. Można wjechać wyładować co tam kto ma przy samej wodzie i potem spokojnie po to podjechaćTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Parking tu gdzieś przy polu namiotowym czy trzeba wyjerzdżać aż na drogę i tam parkować.? Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Rano problemu nie ma. W weekend w porze plażowania przy dobrej pogodzie ścisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Kolega z ssr mówił że do ministerstwa chyba środowiska ma pójść pismo aby z łodzi można było łowić od czerwca. Ktoś coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) ... chodzi o Siemianówkę czy o wszystkie wody PZW ???? z tym wędkowaniem z łodzi od 1 czerwca ... ( A JESTEM ZAAA !!!!! ) ... bo jeśli się nie mylę, gdy chodzi tylko o Siemianówkę można by TO załatwić na poziomie okręgu Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Kolega z ssr mówił że do ministerstwa chyba środowiska ma pójść pismo aby z łodzi można było łowić od czerwca. Ktoś coś?To jest jakiś chory pomysł, jeżeli chodzi o całą polskę. jak znowu nie będzie lodu w zimę to nie opłaca się składki rocznej opłacać. Ja łowię tylko z łodzi i tylko spin więc może niech pomyślą nad półrocznymi pozwoleniami. Jeżeli o siemianówkę chodzi i o ochronę sandacza to może wystarczyło by wyznaczyć strefy gdzie nie wolno łowić w maju z łodzi i na spinning. Znam jezioro gdzie są takie zakazy i to działa i nie chodzi tam o ochronę ryb lecz o jej regularny odłów, do 15 czerwca. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) A j***ć to... Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 nie ty mi będziesz mówił co mogę a czego nie. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaUważam ze masz problem z Interpretacja tego co kolega napisał . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Uważam ze masz problem z Interpretacja tego co kolega napisał . Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKolega wie co napisał wcześniej lecz to z edytował Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 ... chodzi o Siemianówkę czy o wszystkie wody PZW ???? z tym wędkowaniem z łodzi od 1 czerwca ... ( A JESTEM ZAAA !!!!! ) ... bo jeśli się nie mylę, gdy chodzi tylko o Siemianówkę można by TO załatwić na poziomie okręgu Chodzi tylko o siemianowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Kolega wie co napisał wcześniej lecz to z edytował Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaJednakże stwierdzam po zapoznaniu się z pewnym załącznikiem ze jesteś jedna z Ostatnich osób która powinna się wypowiadać w kwestii ochrony Siemianowki. Koniec tematu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Z dupy pomysł..Doszła do mnie jakaś plotka o siatce na cisówce i dużej ilości sandacza. Może ktoś coś słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 To pokazuje jak ważna jest kasa z trola dla pzw, wolą taki zakaz. No ale lepiej tak drastycznie niż wcale. Na cisówce już prawie wody nie ma, ja nie słyszałem o siatce. Byłem tam z czwartku na piątek za sumkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Duża część wędkarzy łowi na wiosnę z łodzi, wprowadza zakaz to nie wykupią karty bo po co, na brzegu też zakazy to komu woda ma służyć. Wczoraj wieczorem trzy sanadacze jutro z rana zobaczę czy co siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Duża część wędkarzy łowi na wiosnę z łodzi, wprowadza zakaz to nie wykupią karty bo po co, na brzegu też zakazy to komu woda ma służyć. Wczoraj wieczorem trzy sanadacze jutro z rana zobaczę czy co siądzie.A w okręgu kasa musi się zgadzać, nie sprzedadzą pozwoleń to sprzedadzą ryby i się wyrówna bilans. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Jest ktoś teraz? Jak pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Non stop pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Ktoś wie co to za pływając drewniany wychodek stał przy wyspie a teraz przy plaży emerytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zaczął się zlot kormoranów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiniel Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam, W związku z tym, ze mam kolegę wędkarza zamieszkującego ten piekny zakątek naszego kraju tak wędkarski jak i przyrodniczy, wybrałem się w ostatnim tygodniu w Wasz rejon.Faktycznie muszę przyznać, że jest na co narzekać niestety. Każdy dzień w jaki byłem nad wodą (też w tygodniu) wydawało mi się, ze widzę zawody wędkarskie z łodzi i to takie o skali miedzynarodowej przynajmniej. Straszny tam tłok macie koledzy i kolezanki. Do tego jeszcze te wyscigi zbrojeń z jak najwiekszą moca silnika i jeszcze wiekszym rozmiarem...., ale ekranu echosondy :-) trochę komiczne.No cóż woda piękna i każdy chce skorzystać i pochwalić się zasobnoscia portfela. Moze jeśli jest taka presja to wykorzystac ja dla dobra wody i dla przyjezdnych serwować specjalne zezwolenia dodatkowo płatne wykorzystywane na cele poprawy zasobnosci...Inaczej to słabo to widzę, bo wodę rozjadą szybciutko. Tym bardziej, ze nawet podczas flauty widać cały czas fale, ale od motorówek, bo juz łódkami wedkarskimi nazwac tego nie można....pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 No teraz to poleciałeś z tym wyścigiem zbrojeń Witam, W związku z tym, ze mam kolegę wędkarza zamieszkującego ten piekny zakątek naszego kraju tak wędkarski jak i przyrodniczy, wybrałem się w ostatnim tygodniu w Wasz rejon.Faktycznie muszę przyznać, że jest na co narzekać niestety. Każdy dzień w jaki byłem nad wodą (też w tygodniu) wydawało mi się, ze widzę zawody wędkarskie z łodzi i to takie o skali miedzynarodowej przynajmniej. Straszny tam tłok macie koledzy i kolezanki. Do tego jeszcze te wyscigi zbrojeń z jak najwiekszą moca silnika i jeszcze wiekszym rozmiarem...., ale ekranu echosondy :-) trochę komiczne.No cóż woda piękna i każdy chce skorzystać i pochwalić się zasobnoscia portfela. Moze jeśli jest taka presja to wykorzystac ja dla dobra wody i dla przyjezdnych serwować specjalne zezwolenia dodatkowo płatne wykorzystywane na cele poprawy zasobnosci...Inaczej to słabo to widzę, bo wodę rozjadą szybciutko. Tym bardziej, ze nawet podczas flauty widać cały czas fale, ale od motorówek, bo juz łódkami wedkarskimi nazwac tego nie można....pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam, W związku z tym, ze mam kolegę wędkarza zamieszkującego ten piekny zakątek naszego kraju tak wędkarski jak i przyrodniczy, wybrałem się w ostatnim tygodniu w Wasz rejon.Faktycznie muszę przyznać, że jest na co narzekać niestety. Każdy dzień w jaki byłem nad wodą (też w tygodniu) wydawało mi się, ze widzę zawody wędkarskie z łodzi i to takie o skali miedzynarodowej przynajmniej. Straszny tam tłok macie koledzy i kolezanki. Do tego jeszcze te wyscigi zbrojeń z jak najwiekszą moca silnika i jeszcze wiekszym rozmiarem...., ale ekranu echosondy :-) trochę komiczne.No cóż woda piękna i każdy chce skorzystać i pochwalić się zasobnoscia portfela. Moze jeśli jest taka presja to wykorzystac ja dla dobra wody i dla przyjezdnych serwować specjalne zezwolenia dodatkowo płatne wykorzystywane na cele poprawy zasobnosci...Inaczej to słabo to widzę, bo wodę rozjadą szybciutko. Tym bardziej, ze nawet podczas flauty widać cały czas fale, ale od motorówek, bo juz łódkami wedkarskimi nazwac tego nie można....pozdrawiam Jak narazie jeszcze mały ruch na wodzie, prawdziwe zawody zaczynają się kiedy temp wody spada poniżej 12 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Kolego dawiniel ... Proszę nie wypowiadaj się na temat wody po jednej wizycie tam , a już napewno nie praw morałów takich że obce rejestrację powinny płacić przepraszam huj wie za co ?!tu w wątku były już bardzo dobre propozycje odnośnie poprawy sytuacji na wodzie ...powiedz mi dlaczego ktoś ma płacić jakieś frycowe na ochronę wody ?! Ktoś kto uczciwie rok do roku płaci składki i łowi zgodnie z regulaminem ?! Gwarantuje Ci że nie tu leży problem i mln zł do związku tego nie rozwiążą ... Normalnie chce mi się i płakać i smiac z takich propozycji ...to jest taka sama sytuacja jak polski NFZ ... Albo raczej zobrazuje to łapówkami dla tekarzy którzy potem jeśli pacjent nie da mu w łapę to się krzywo patrzy ...kto do tego doprowadził ? Ano my ! Właśnie z podobnych pomysłów do twoich ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zarząd główny złożył lub złoży projekt ustawy na ręce ministra o powołaniu straży rybackiej uprawnionego do rybactwa. To będzie skutkowało powołaniem straży rybakiej podległej bezpośrednio pod PZW. Dojdzie jeszcze jeden organ który będzie mógł kontrolować wędkarzy, jeżeli ministerstwo na to się zgodzi. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi