kkonrad Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jak czesto w spiningu podchaczysz suma, czy inną rybę? Widuje takich co w trolu regularnie łapią za ogon. Dlatego troll jest zły. Latwiej kłusować... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) A łowienie z opadu, czy kogutem gdzie podbija się dynamicznie przynętę i dochodzi do zahaczenia po zewnętrznej części głowy bądź za inną cześć ciała to co to jest? Nie dalej jak dwa tygodnie temu łowiąc z opadu zahaczyłem szczupaka w okolicach płetwy ogonowej to jak to wytłumaczysz? Ktoś powie że łowiłem metodą na szarpaka a to zakazane. A tak szczerze to są akademickie dyskusje i zostawmy każdemu wybór, tak aby łowił tak jak lubi i tak jak chce i tylko zgodnie z regulaminem i na siłę nie przekonujmy do swoich upodobań. Edytowane 18 Listopada 2020 przez bho70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Te jałowe dyskusje na forum nic nie zmienią i nic nie wnoszą.Naprawdę nie wiem jak już pisać żeby powrócić do merytorycznych wpisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Te jałowe dyskusjena forum nic nie zmienią i nic nie wnoszą.Naprawdę nie wiem jak już pisać żeby powrócić do merytorycznych wpisów.Masz rację wdarła się tutaj "polityka". Ja ze swojej strony postaram się już nie pisać na te tematy. Tylko o rybach w wodzie i o pogodzie (nad zalewem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 http://www.bialystokonline.pl/przewrocona-lodka-na-siemianowce-na-pokladzie-bylo-dwoch-mezczyzn,artykul,120982,1,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Musiało mocno halnym zawiać na tej krypie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Bo suma na Siemaówce to trza umić holować. Inaczej sum holuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqara Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Panowie jak sytuacja, coś się dzieje bo zastanawiam się czy warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Na siemianówkę zawsze warto jechać, ale nie w pełnie. Ja wczoraj Śniardwy zaliczyłem i Bum!!! Nowe PB szczupłego 105cm 9kg. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Mało wpisów sugerowałoby niezłe wyniki, ale łódek coraz mniej i wyniki coraz gorszeTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Niedzielka wiatr w porywach do 14 m/s jechać nawet się nie zastanawiać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Moje stacje podają 6-7 m/sTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Czytamy dokładnie " w porywach " i tak też pokazują Twoje stacje . Czyli wszystko ok . Wiatr z południa na północ idealnie po długości piękna fala będzie pod tamą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Radzić sobie trzeba jak nie z łódki to z brzegu a czym mocniej wieje to później zamarznie w takich warunkach złapałem największe okazy nie tylko drapieżnika, w tym roku karasia 3,6kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jak się nic nie zmieni to i ja odpuszczam, do 50 w porywie. Pogoda dla samobójców, może w zatoce dało by się ustać ale ja jakoś nie przepadam tam łapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 No i jak tam wiatry koledzy, bo moja Foreca melduje 18 km/godz?Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 No i jak tam wiatry koledzy, bo moja Foreca melduje 18 km/godz?TomekTrzeba się tak zalogować przed wiatrem,jak ostatnio ekipa w Gumisiowej zatoce. Beret, beret i do brzegu, bo małe. Powrót i beret, beret, bo małe. Itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie wiem co ma wiatr do tego? Chyba, że to jakieś osobiste wycieczki, tylko pod czyim adresem? Bo jeśli byłeś świadkiem przestępstwa i go nie zgłosiłeś to zdaje się też łamiesz prawoTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie wiem co ma wiatr do tego? Chyba, że to jakieś osobiste wycieczki, tylko pod czyim adresem? Bo jeśli byłeś świadkiem przestępstwa i go nie zgłosiłeś to zdaje się też łamiesz prawoTomekZgłosiłem do prokuratury, tylko lornetkę słabą miałem, numerów łodzi nie było widać, a łódź policjmajstrów juz w hangarze była, więc efekt będzie marny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zberetowanie niewymiara to przestępstwo czy wykroczenie? Pytam, bo to jednak w świetle prawa znacząca różnica. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryza1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Wykroczenie - podstawa prawna - art. 27b ust. 1 pkt. 1 Ustawy o rybactwie śródlądowym. Zagrożone karą ograniczenia wolności albo grzywną nie niższą niż 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 O jedno zero za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqara Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Koledzy działają jeszcze te wypożyczalnie łódek na Siemianówce? http://www.siemianowka-cypis.pl/https://www.extremewater.pl/kontakt-i-lokalizacja.htmldzwonię i nikt nie odbieraJeśli nie to może ktoś chce wynająć łódkę albo wie gdzie można? Interesuje mnie 14.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Cypis był do końca sierpnia. A extreme miało być otwarte do końca roku, chyba że się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 P.wereszczynski, Stary dwór 601703238.Łódka silnik i zbiornik paliwa cos 150zl za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi