Darnok Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Wie ktoś jak tam stan pokrywy lodowej może już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Na fb możecie zapisać się do grupy wędkarstwo Podlasia. Jest tam świeżutkie info o lodzie itd. Czy Pan o inicjałach W. N. to nie jest przypadkiem "kapitan" sławnej Teni? Info sprzed 7h- pokrywa bez zmian ok 10 cm lodu. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 ... może stara się o stanowisko menadżera w okręgu lub kole ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dokładnie to miejscowy kapitan sławnej Teni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Pewnie biedny nowe ograniczenia przeżywa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Chętnie by odbił sobie jeszcze w tym roku z nawiązką . Jak ma takie parcie to pokruszy lód i będzie pływał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) W necie jest przynajmniej 4 filmy, jak "tenia" uwalnia ryby, waszych nie widziałem żadnego... (więc po co, ta szydera) Edytowane 18 Grudnia 2020 przez kkonrad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Pozostawię tą obronę bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Pisałem pisałem i postanowiłem również pozostawić to bez komentarza ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jakiś link do tych filmikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Macie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Ludzie macie problemy......każdy ponad każdym....jak czyta sie ostatnie posty w tym niby wedkarskim temacie tylko współczuć dla admina..... Bez odbioru mordy Edytowane 19 Grudnia 2020 przez martek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Pozostawię tą obronę bez komentarza... "Teni" nie znam i nie bronię, ale jechanie po kimś publicznie, też nie musi mi imponować. Tym bardziej, że widziałem zawartość bakist, już nie jednego "pro wędkarza". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Grzegorzup obejrzałem film, który wrzuciłeś, dzięki , jak znasz Tenię pogratuluj mu wypuszczania takich okazów. Jest to zachowanie godne naśladowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier007 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Cześć, proszę admina o usunięcie tych prywatnych wycieczek.Odwaliło wam zupełnie ? Możecie nie popierać działań, możecie się nie lubić ale nie wolno wam nikogo publicznie szkalować. Nudzicie się w domu ? Spining do ręki i nad rzekę. Jak zrobicie 6 km to może wyluzujcie.Żenada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Żenada jest jeżdżenie na ryby z siekierą w bagażniku i targanie dwu metrowych ryb do domu ... Nie można nazywać się wędkarzem zabierając do domu mięsa dla całej wsi ... I mam prawo to.negowac i ma mi się prawo to nie podobać ...i to nie są prywatne wycieczki tylko informacja na temat tej wody co tam się dzieje i może warto nagłaśniać takie sprawy i mieć uwagę na takie łódki ...wątek ten budzi wielkie kontrowersje bo jest czego jeszcze bronić ! ...dlatego jest tu tak mało chwalenia się rybami ...bo kilka fajnych pomysłów które chłopaki tu już wrzucali i mieli byśmy wspaniałą wodę ... A tak ... Z roku na rok woda będzie gasła...niestety ale grupa mięsołapów i PZW Białystok który trzyma rękami i.nogami trollingu na tak płytkiej wodzie wyczyszczą ten zbiornik ...i wtedy wątek ucichnie ...wtedy będziecie mieli ciszę ...nie będzie bicie piany na forum ... Staram się już tu nie udzielać ale czasami mnie ponosi ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Temat Siemianówki i jego poziom, tak szybko się stacza na dno, jak jego rybostan... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Żenada jest jeżdżenie na ryby z siekierą w bagażniku i targanie dwu metrowych ryb do domu ... Nie można nazywać się wędkarzem zabierając do domu mięsa dla całej wsi ... I mam prawo to.negowac i ma mi się prawo to nie podobać ...i to nie są prywatne wycieczki tylko informacja na temat tej wody co tam się dzieje i może warto nagłaśniać takie sprawy i mieć uwagę na takie łódki ...wątek ten budzi wielkie kontrowersje bo jest czego jeszcze bronić ! ...dlatego jest tu tak mało chwalenia się rybami ...bo kilka fajnych pomysłów które chłopaki tu już wrzucali i mieli byśmy wspaniałą wodę ... A tak ... Z roku na rok woda będzie gasła...niestety ale grupa mięsołapów i PZW Białystok który trzyma rękami i.nogami trollingu na tak płytkiej wodzie wyczyszczą ten zbiornik ...i wtedy wątek ucichnie ...wtedy będziecie mieli ciszę ...nie będzie bicie piany na forum ... Staram się już tu nie udzielać ale czasami mnie ponosi ...To jest woda ogólnodostępna wymiar ochronny jaką rybę można zabrać stanowi regulamin a nie czyjeś widzimisie, na ryby można zabrać grabie i kose jak i siekierę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Piszesz teraz o regulaminie a kilka postów wyżej, że cytuje" regulaminy są po to by je łamać" To jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Gęba przecież była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Widzę, że muszę tłumaczyć, to była szydera...Tu macie publiczną galerię pana Wojtka z 10 lat - http://www.garnek.pl/wojte23/a/Pozwolę sobie zacytować jego komentarz do jednego ze zdjęć:"dużo wypuszczam, biorę jak mi potrzeba, ale nie mniejsze niż 50cm" Edytowane 19 Grudnia 2020 przez grzegorzp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Widzę, że muszę tłumaczyć, to była szydera...Tu macie publiczną galerię pana Wojtka z 10 lat - http://www.garnek.pl/wojte23/a/Pozwolę sobie zacytować jego komentarz do jednego ze zdjęć:"dużo wypuszczam, biorę jak mi potrzeba, ale nie mniejsze niż 50cm" Czyli jak połowa użytkowników tego forum, więc o co ten szum:) Edytowane 19 Grudnia 2020 przez kkonrad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dałem sobie spokój z tym wątkiem bo jak widać to walka z wiatrakami, nie mam już siły. Ciągłe bicie piany, czy naprawdę nie może tu być normalnie. Skończcie proszę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi