Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Na fb możecie zapisać się do grupy wędkarstwo Podlasia. Jest tam świeżutkie info o lodzie itd. Czy Pan o inicjałach W. N. to nie jest przypadkiem "kapitan" sławnej Teni? Info sprzed 7h- pokrywa bez zmian ok 10 cm lodu.

Edytowane przez rower26
  • Like 1

Cześć, proszę admina o usunięcie tych prywatnych wycieczek.

Odwaliło wam zupełnie ? Możecie nie popierać działań, możecie się nie lubić ale nie wolno wam nikogo publicznie szkalować. Nudzicie się w domu ? Spining do ręki i nad rzekę. Jak zrobicie 6 km to może wyluzujcie.

Żenada.

• Like 1

Żenada jest jeżdżenie na ryby z siekierą w bagażniku i targanie dwu metrowych ryb do domu ... Nie można nazywać się wędkarzem zabierając do domu mięsa dla całej wsi ... I mam prawo to.negowac i ma mi się prawo to nie podobać ...i to nie są prywatne wycieczki tylko informacja na temat tej wody co tam się dzieje i może warto nagłaśniać takie sprawy i mieć uwagę na takie łódki ...wątek ten budzi wielkie kontrowersje bo jest czego jeszcze bronić ! ...dlatego jest tu tak mało chwalenia się rybami ...bo kilka fajnych pomysłów które chłopaki tu już wrzucali i mieli byśmy wspaniałą wodę ... A tak ... Z roku na rok woda będzie gasła...niestety ale grupa mięsołapów i PZW Białystok który trzyma rękami i.nogami trollingu na tak płytkiej wodzie wyczyszczą ten zbiornik ...i wtedy wątek ucichnie ...wtedy będziecie mieli ciszę ...nie będzie bicie piany na forum ... Staram się już tu nie udzielać ale czasami mnie ponosi ...

• Like 9

Żenada jest jeżdżenie na ryby z siekierą w bagażniku i targanie dwu metrowych ryb do domu ... Nie można nazywać się wędkarzem zabierając do domu mięsa dla całej wsi ... I mam prawo to.negowac i ma mi się prawo to nie podobać ...i to nie są prywatne wycieczki tylko informacja na temat tej wody co tam się dzieje i może warto nagłaśniać takie sprawy i mieć uwagę na takie łódki ...wątek ten budzi wielkie kontrowersje bo jest czego jeszcze bronić ! ...dlatego jest tu tak mało chwalenia się rybami ...bo kilka fajnych pomysłów które chłopaki tu już wrzucali i mieli byśmy wspaniałą wodę ... A tak ... Z roku na rok woda będzie gasła...niestety ale grupa mięsołapów i PZW Białystok który trzyma rękami i.nogami trollingu na tak płytkiej wodzie wyczyszczą ten zbiornik ...i wtedy wątek ucichnie ...wtedy będziecie mieli ciszę ...nie będzie bicie piany na forum ... Staram się już tu nie udzielać ale czasami mnie ponosi ...

To jest woda ogólnodostępna wymiar ochronny jaką rybę można zabrać stanowi regulamin a nie czyjeś widzimisie, na ryby można zabrać grabie i kose jak i siekierę.

• Like 2

Widzę, że muszę tłumaczyć, to była szydera...

Tu macie  publiczną galerię pana Wojtka z 10 lat - http://www.garnek.pl/wojte23/a/

Pozwolę sobie zacytować jego komentarz do jednego ze zdjęć:
"dużo wypuszczam, biorę jak mi potrzeba, ale nie mniejsze niż 50cm"

Edytowane przez grzegorzp
  • Like 2

Widzę, że muszę tłumaczyć, to była szydera...

Tu macie publiczną galerię pana Wojtka z 10 lat - http://www.garnek.pl/wojte23/a/

Pozwolę sobie zacytować jego komentarz do jednego ze zdjęć:

"dużo wypuszczam, biorę jak mi potrzeba, ale nie mniejsze niż 50cm"

Czyli jak połowa użytkowników tego forum, więc o co ten szum:) Edytowane przez kkonrad
  • Like 1