prime Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 To wszystko zależy od miejscówki oczywiście...A widzisz jak skomentowałeś pytanie kolegi ,jednak nie tendencyjne -)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pararalaksa Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam. Podpowiecie czy nad Siemianówką w czerwcu mogę wynająć łódkę z silnikiem i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam. Podpowiecie czy nad Siemianówką w czerwcu mogę wynająć łódkę z silnikiem i gdzie?Możesz, a pomoże Ci w tym np google maps... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 https://www.pzw.org.pl/bialystok/wiadomosci/216317/60/tarlaki_do_celow_zarybieniowych?fbclid=IwAR3yofS_HOeJKJgU6Xabm5-3PHwsJE7KayO_6pCAK1g3btDmKABHXEXhGmY Takie info z Siemionkiz tego co się dowiedziałem, odłowy się odbyły z lodu ale ryby zbyt twarde żeby pobrać ikrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Fajnie za free pobrać materiał zarybieniowy z gatunku którego się nie wpuszczało do zbiornika. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekn Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 W niedzielę widziałem jadący samochód z sieciami od strony wsi Budy. Pewnie znowu odłów tarlaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dtzab Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 http://bip.ug.michalowo.wrotapodlasia.pl/zarzadzenie_s/zarzadzenie-burmistrza-michalowa-nr-298-2021-z-dnia-29-marca-2021-r-w-sprawie-ustalenia-stawki-czynszu-dzierzawnego-na-terenie-rekreacyjnym-plazy-w-obrebie-rudnia-nad-zalewem-siemianowka-oraz-cennika-korzystania-z-obiektow-zlokalizowanych-na-tym-tere.html Prima aprylis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) http://bip.ug.michalowo.wrotapodlasia.pl/zarzadzenie_s/zarzadzenie-burmistrza-michalowa-nr-298-2021-z-dnia-29-marca-2021-r-w-sprawie-ustalenia-stawki-czynszu-dzierzawnego-na-terenie-rekreacyjnym-plazy-w-obrebie-rudnia-nad-zalewem-siemianowka-oraz-cennika-korzystania-z-obiektow-zlokalizowanych-na-tym-tere.html Prima aprylis?Stary Dwór sleep za free, ale juz parkowanie casch. Inna gmina. Można było się tego spodziewać. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez compi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 40 za slip i 15 za auto, lux [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Ale jajca xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_wonsz Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Będzie musiało się zwrócić... Czyli częściej kasować limit sandacza u brzegu ;p Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nie ma co się dziwić, mnie to nie dotyczy ale slip o obie strony i parking około 120 zł więc dla wędkarzy łowiących nawet raz w tygodniu to za duży wydatek a spora część slipowała się tam 3-4 razy na tydzień, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Taniej port wychodzi... Trzymałem tam Łódź przez dwa sezony. I nie trzeba łodzi ciągać za sobą. W tym roku robię przerwę, sprzedałem wczoraj swoje plywadło. Zostaje pływanie na doczepkę ze znajomymi. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Do cen trzeba doliczyć jeszcze VAT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Czyli każdy wyjazd samo slipowanie w obie strony to ponad 100. Port też będzie miał nowe stawki bo słyszałem że umowę zerwali z najemcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Życzę powodzenia w biznesie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Koniec umowy w porcie bo gmina ma unijne środki na remont tegoż portu. Plusem jest to że przez 5lat nie będą mogli pobierać opłat za korzystanie z portu. Nie wiem na ile prawdą jest kładka z Rudni do amfiteatru. Może ktoś ma bardziej szczegółowe informacje? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Może PZW wpadnie na pomysł i zasponsoruje w takim wypadku kilka slipów? Żartowałem. Prędzej sami zrzutkę założymy i powstanie coś ogólnodostępnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 A slipowanie w porcie też darmowe? Bo jeśli na rudni ponad 100 za wyjazd za sam slip to bogato dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Ja w porcie trzymałem łódź na wodzie. Samo slipowanie chyba 20zl było, ale mogę się mylić. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 z tym PZW to można by spróbować, pisać jakieś petycje, może dogadają sie z burmistrzema może zrobią inny slip dla członeczkówwiem, sam w to nie wierzę ale przecież cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W starym dworze slip jest darmowy tylko na parking poza ośrodek trzeba wyjeżdżać tak było w zeszłym roku i tak pewnie będzie w tym. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Będzie tłoczno Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 To może wyczują moment na zarobek i wcale bym się nie zdziwił gdyby wprowadzili opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Ten rok Siemianówkę będę atakował z belly boata. Może jakieś małe spotkanie? Przez dużą łódź omijałem "mały zbiornik" i większość płytkich miejsc. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi