mariusz1976 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 już w zeszłym sezonie było mniej ludzi niż w poprzednich latach, myślę że w tym roku będzie jeszcze mniej. w poprzednim roku parking w starym dworze nie był ani razu zapełniony nawet w 10% myślę że miejsca starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) W tym roku nie ma płytkich miejsc. Wody jest wystarczająco. Ryby będą mogły się rozpłynąć i wytrzeć w spokoju. Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez bho70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 już w zeszłym sezonie było mniej ludzi niż w poprzednich latach, myślę że w tym roku będzie jeszcze mniej. w poprzednim roku parking w starym dworze nie był ani razu zapełniony nawet w 10% myślę że miejsca starczy.Każdy widzi to co chce. Jak nastawiali kamieni to nie ma się co dziwić ze było mniej ludzi. Na wodzie ruch był bardzo duży . Przykładowo na Boże Ciało mały zbiornik w zasięgu wzroku stówa i na dużym pod 200 , czy to jest mało ? Nie wydaje mi się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Każdy widzi to co chce. Jak nastawiali kamieni to nie ma się co dziwić ze było mniej ludzi. Na wodzie ruch był bardzo duży . Przykładowo na Boże Ciało mały zbiornik w zasięgu wzroku stówa i na dużym pod 200 , czy to jest mało ? Nie wydaje mi się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkw porównaniu z 2019r było dużo mniej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 w porównaniu z 2019r było dużo mniej łodzi. Bo trudniej było coś załapać. Ja też miałem dużo słabsze wyniki ale potem nauczyłem się jak sobie z tym radzić i worek rozwiązał się wraz ze zmianą przynęt i sposobu łowienia. Ryby chyba nie są takie ograniczone i też się uczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Koniec umowy w porcie bo gmina ma unijne środki na remont tegoż portu. Plusem jest to że przez 5lat nie będą mogli pobierać opłat za korzystanie z portu. Nie wiem na ile prawdą jest kładka z Rudni do amfiteatru. Może ktoś ma bardziej szczegółowe informacje? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zacytowałeś moją wypowiedź. Masz jakieś informacje na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Kładka miała być z portu na plażę w Bondarach, ale podobno zmienili na 2 pomosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier007 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Cześć, opis jednego z projektów pod linkiem (przystań, pomosty itp.):https://mapadotacji.gov.pl/projekty/849742/ Oddanie nowego portu jest planowane na kwiecień 2023 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jestem rozmowie z panią urzędnik z gminy Michałowo. Na chwilę obecną nie ma jeszcze informacji co do możliwości trzymania łodzi w porcie na Siemianówce. Dzwonić na koniec miesiąca on pytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 A ciekawe ile wodowanie w porcie jeśli będzie możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Był juz ktoś w Rudni? Faktycznie opłaty pobierają? Jutro chcę popływać rekreacyjnie i może chwilę ze spławikiem posiedzę a nie chcę się tłuc na Dzikie slipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Byłem, popływałem, nic nie zapłaciłem i żadnej informacji o oplatach nie zobaczyłem. Może dopiero na wakacje zaczną oplaty pobierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupiniak Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Byłem, popływałem, nic nie zapłaciłem i żadnej informacji o oplatach nie zobaczyłem. Może dopiero na wakacje zaczną oplaty pobieraćMasz jakaś fotkę ze slipu, żeby zobaczyć ile wody jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Wody do max stanu około 0,5m. brakuje. Ryba ma gdzie się wytrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nie zrobiłem foty ale mogę powiedzieć że dużooo.. coś koło metra więcej niż na jesień zeszłego roku. Na budach trzcinowiska prawie całe zalane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Czołem. Czy ktoś się orientuje w temacie kontroli na zalewie w tym pozornie "martwym sezonie" jaki mamy w obecnym czasie? Docierają do mnie informacje o nasilonych działaniach kłusowników z ostatniego, ciepłego weekendu. Żeby nie było - łowili z brzegu, posługując się wędkami i były to osoby z Bielska Podlaskiego. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Czyżby zaczął się już sezon płociowy na martwą rybkę ? ????Ehhh ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Parę razy w okolicy widziałem hiluxa PSR także chyba trochę zaglądają. Ale ci drudzy na bank pilnują aut kontrolujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Już się zaczyna patologia na zbiorniku.Jednak troling to pikuś w porównaniu do fileta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudek Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Już się zaczyna patologia na zbiorniku.Jednak troling to pikuś w porównaniu do fileta.Niestety nie ma kontroli. Siedzą z okolicznych wsi i wszystko idzie do wora. Nawet nie można połowić feederem bo podłażą pod szczytówkę i spiningują. Nic te ograniczenia i limity nie pomogą jeśli nie będzie nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 W sobotę na wodzie kontrolowali, spytałem co na wodzie słychać to szczupaka nikt nie widział jedynie pojedyńcze sandacze spod spod trzcin się trafiały. Ja bez kontaktu z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudek Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 W sobotę na wodzie kontrolowali, spytałem co na wodzie słychać to szczupaka nikt nie widział jedynie pojedyńcze sandacze spod spod trzcin się trafiały. Ja bez kontaktu z rybąCo to za kontrola jak ja siedziałem ok 7 godzin przy brzegu i nikt nie podpłynął. Nawet drona nie było słychać, a miejscowi mogli robić co chcą. Łowiący z brzegu nie są świeci. Czasem trzeba dopłynąć ale jak pewnie widzę hołotę z jednej wsio w liczbie ok 10 osób to nie chce im się. Porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Kontrolowali i na brzegu. Przynajmniej w sobotę. Czasami używają takiego sprzętu jak lornetki i widzą kto i co robi. Jak nie ma potrzeby to po co kogoś kontrolować. PS. W sobotę znajomy miał kontakt z małymi sandaczami. Szczupaków nie widać. Spędził na wodzie kilka godzin. Edytowane 2 Maja 2021 przez bho70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudek Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Kontrolowali i na brzegu. Przynajmniej w sobotę. Czasami używają takiego sprzętu jak lornetki i widzą kto i co robi. Jak nie ma potrzeby to po co kogoś kontrolować. PS. W sobotę znajomy miał kontakt z małymi sandaczami. Szczupaków nie widać. Spędził na wodzie kilka godzin. Lornetką to mogą kormorany oglądać. Zawsze jest potrzeba i tak nie pisz, chyba, że nie dbasz o wodę Ja nie mam zamiaru bić się z miejscowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi