Wasili78 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) A widział ktoś aby do tego pana podpłynęła kiedyś policja albo PSR. Bo zestawy trollingowe to ma bardzo bogato uzbrojone. Ale patologia wędkarska pływa też znacznie lepszymi łodziami i telewizją na pokładzie i jest dużo bardziej skuteczna od tego pana, a do wora wali wszystko. I niestety kumpluje sie z youtuberami z Zadzior.PL . co stwierdziłem naocznie. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Wasili78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 A widział ktoś aby do tego pana podpłynęła kiedyś policja albo PSR. Bo zestawy trollingowe to ma bardzo bogato uzbrojone. Ale patologia wędkarska pływa też znacznie lepszymi łodziami i telewizją na pokładzie i jest dużo bardziej skuteczna od tego pana, a do wora wali wszystko. I niestety kumpluje sie z youtuberami z Zadzior.PL . co stwierdziłem naocznie.Daj namiar którą łódkę trzeba przypilnować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 A na Siemianówce zakaz wędkowania wprowadzili czy co? Żadnego wpisu w tym sezonie, czyli chyba biorą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Cześć, nie wiem jak jest teraz, a mogę parę słów napisać jak było na otwarciu. Łódek pewnie ok 250. Byli tacy jedni którzy powinni być zadowoleni, ale raczej nie wszyscy. My z kolegą 3 ryby na dwa dopołudnia. Czyli bez szału. To co smuci najbardziej, to ok 80 % mniej gniazd po tarle sandacza. Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Tomek, ja robiłem mapę sonaru bocznego tam w końcu maja i taki sam wniosek- jak na nawet minione eldorado sandaczowe- gniazd mało. U siebie na fp Facebook wrzuciłem kilka widoczków z tamtejszych gniazd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Czyli odłów samców po tarle daje efekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 (edytowane) Tomek, ja robiłem mapę sonaru bocznego tam w końcu maja i taki sam wniosek- jak na nawet minione eldorado sandaczowe- gniazd mało. U siebie na fp Facebook wrzuciłem kilka widoczków z tamtejszych gniazd.Cześć nie ma mnie na Facebooku, to nie za wiele tam mogę naoglądać, możesz powiedzieć jaką echosondą robiłeś to mapowanie? Edytowane 29 Czerwca 2024 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 mój fp jest otwarty, zobaczyć możesz bez zakładania konta na fb itp. Pracuję na Helixie 9g4N 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Jakby któryś z kolegów przypadkiem wyłowił przetwornik garmina gt52 z nierdzewnym uchwytem i żółta przyssawka to zapraszam do kontaktu na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 ... dalej wierzcie w te przyssawki ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Na Orzyszu też zgubiliśmy przetwornik z przyssawką. A jak wędkarsko na Siemianówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Na przetwornik jest sposób. Do łódki przykleiłem klejem-uszczelniaczem firmy sika płytkę plastikową i do niej mam przymocowany przetwornik. Trzyma od 5 lat. A wędkarstwo dalej istnieje nad Siemianówką, ale rezultaty nie powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Kto przyjedzie z daleka może się rozczarować. Jak się trafi na dobry dzień to można parę brań wypracować ale jest słabo, bardzo słabo. Widać po ilości łódek na wodzie. Kiedyś między sobą się rozmawiało kto ile ryb złapał, teraz ile brań było i czy w ogóle było.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Taki okres,że wszędzie ryby strajkują. Na Zegrzu o branie ciężko, więc i tak macie dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Taki okres,że wszędzie ryby strajkują. Na Zegrzu o branie ciężko, więc i tak macie dobrze.Masz jakąś tajemną księgę brań, że wysnuwasz takie wnioski globalnie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Potwierdzam Mietków i Odra lipa totalna. Ryby widać ale nie biorą. Chyba ze w nocy. Sporo ludzi się komunikuje „nikt” nie łowi. Poza okoniami i pojedynczymi trafieniami. I tu i tu pusto raczej. W dzień ryba się nawet nie bardzo chlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 ???To wątek dot. Siemianówki, dla przypomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonq Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Panowie, jestem 10.08 w Rybakach przy zalewie, pierwszy raz na tym zbiorniku, na dodatek w życiu sandacza nie złowiłem. Może akurat ktoś wtedy planuje popływać i chciałby mnie przygarnąć i trochę podpowiedzieć? Ewentualnie chętnie wynajmę z kimś łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Doszły mnie słuchy, że się źle bardzo dzieje na Siemianówce - ponoć brak wody, ekstremalnie niski stan jakiego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Doszły mnie słuchy, że się źle bardzo dzieje na Siemianówce - ponoć brak wody, ekstremalnie niski stan jakiego nie było.To akurat prawda, niestety. Podobna sytuacja miała miejsce, w 2018 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Potwierdzam niestety. Odczyty echosondy w porównaniu do mapy pobranej z quickdraw niższe około 1m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Potwierdzam niestety. Odczyty echosondy w porównaniu do mapy pobranej z quickdraw niższe około 1m.Ale to tak wyparowało czy spuszczają wodę na zaporze aby Narew zasilić? Co z rybą w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Ale to tak wyparowało czy spuszczają wodę na zaporze aby Narew zasilić? Co z rybą w takim razie?Kompletny brak deszczu przez całe lato, opady były wręcz symboliczne - to na pewno. Co do regulacji Narwii to się nie wypowiem bo nie wiem. Ciekawosta sprzed 2 tygodni i sprzed tygodnia przy wejściu do zatoki bahurskiej "wyszla" spod wody dawna droga- siedza na niej normalnie wędkarze wchodzący z buta z brzegu. Co do ryb, to ostatnie wyjazdy u mnie na zero, ale nie znam tej wody (byłem dosłownie kilka razy) i pływam na elektryku blisko przystani. Na innych łodziach widziałem kilka razy podbierak w akcji, ale w rozmowach raczej słyszy się że pistolety. Na początku września złowiłem jednego sandacza 60 i jednego malucha. Lokalni zawodowcy podobno łowią szczupłe w rejonie mostu kolejowego. A przy zaporze na głębszej wodzie też zawsze łódek jest kilkadziesiąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Zdjęcie, żeby było wiadomo o czym mowa. Przy normalnym stanie wody z łódek da się wyjść bez wspinania po palach. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi