bartsiedlce Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Rozumiem, sam nawrzeszczałem na dziada, który spłynął po osękę, bo kolega miał sumka na kiju. Niestety my nie załatwimy problemu. Nadzieją dla normalnych wędkarzy jest normalny ZO, a chyba w tym temacie jest nieźle. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) "Podniosłem sobie swój prywatny wymiar ochronny na okonie do 30 cm."Nie łódź się stary, ten wpis jest spowodowany tym że mniejsze tak sam długo się sprawia,- a miecha mniej i się nie opłaca... Edytowane 19 Lipca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W temacie operatu, to wiem, że władze okręgu już analizują rejestry, żeby wykazać znaczący odłów przez wędkarzy, a co za tym idzie móc wyeliminować sieci. Wbrew pozorom nie jest to łatwe, choć możliwe. ZO chce to zrobić, przygotowuje się do tego, więc jest nadzieja. Bartek, moi znajomi w innych okręgach to zrobili i podobno nie było to skomplikowane.Wystarczą chęci w zarządzie okręgu, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Wiem Danielu jak to wygląda, z bliska, w siedleckiem od dłuższego czasu nie ma sieciarzy.Poznałem osobiście 3 członków ZO Białystok, oni chcą zmian, ale Zarząd jest liczniejszy, zobaczymy co uchwali pod koniec roku. Naciski na nich są spore, nie tylko ze strony wędkarzy, ale i z innych okręgów. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Wiem Danielu jak to wygląda, z bliska, w siedleckiem od dłuższego czasu nie ma sieciarzy.Poznałem osobiście 3 członków ZO Białystok, oni chcą zmian, ale Zarząd jest liczniejszy, zobaczymy co uchwali pod koniec roku. Naciski na nich są spore, nie tylko ze strony wędkarzy, ale i z innych okręgów. Bartek Niestety to zarządy okręgów nie chcą pozbyć się rybaków, bo tak na prawdę procedura jest prosta i skuteczna. Jednak z jakiś powodów jest to wielu osobom nie na rękę - patrzy Okręg Mazowiecki. Edytowane 19 Lipca 2013 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A w opolskim się pozbyli - jak byłem ostatnio na Turawie to gadałem o tym z Niedźwiedziem. Aż miło było posłuchać. A kary za kłusownictwo w opolskim podobno - od 3-4 koła w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 up dla kolegi....francisko cos tam cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To się rusza.... Jak lokomotywa. Nic tego nie zatrzyma....??????Wkrótce ruszam na pojezierze Brodnickie bez siatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dziś cały dzień w trolu i na 0 kolega z łódki 2 krótkie jednego 50+ i okonia 25 cm;/ po rozmowie z innymi wędkarzami to brania są przed zachodem słońca ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To się rusza.... Jak lokomotywa. Nic tego nie zatrzyma....??????Wkrótce ruszam na pojezierze Brodnickie bez siatek. Kłusowniczych niestety wciąż trafia się sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ...żeby was wszystkich wkurwić a szczególnie jedną osobę...ale to juz dla ludzi w temacie a tak poza tym Rheinangler to Wojtek już od dawna jest testerem Shimano.......w tym roku jak widać na filmie dostał serie sygnowanych własnym nazwiskiem kijków i kufajke pod kolor loga firmy, żeby wszystko to ładnie się kleiło na filmie a to z tamtego roku....tego szczupaka prawdopodobnie zagryzł przy podbieraniu ...i oblukajcie napis na skrzynce to bedziecie wiedzieli ocb wojtek1.jpgwojtek 2.jpg a tak na poważnie to macie tu rejestr połowów Wojtka żebyście tak mocno po nim nie jechali http://www.garnek.pl/wojte23/26410085http://www.garnek.pl/wojte23/26410083....trochę okoni przytulił ale to wkońcu jego Hehe dziadek łowi, sporo tych sumów co mu okonie płoszą z tego roku, a koło węgorza komentarz: ,,Zapewne wypuścił go jakiś etyczny wędkarz co to tylko łowi i wypuszcza. Węgorz z hakiem w bebechach i uciętym przyponem wolframowym." :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Na zalewajce jest specyficzny klimacik, zawiść, zazdrość za mięsem pościg... wędkarz wędkarzowi wrogiem, tylko rybak rechocze. Siemianówkowe piekiełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja tam wiem jedno,jak Białostockie PZW nie wyrzuci rybaków od przyszłego roku (nowy operat) to przeniosę się ze składkami do Siedlec ,przynajmniej będę członkiem normalnego okręgu (bez rybaków,z górnymi wymiarami itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ...miejmy nadzieje Wojtek, bo z obecnym systemem zarzadzania bajorem kolejnej dekady juz nie wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Niedziela nad Siemianówka z dwoma kolegami przyniosła 11 krótkich szczupaczków i to bardzo krótkich szczupaków i okonia z czego 8 i okonka złapałem ja ;D i wszczystko na jednego wobka troche nietypowego bo na Salmo Salmon który jest dedykowany na łososia ;D chyba populacha szczupaka wymarła na zalewie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ......................wymarła na zalewie......octowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 SIEMIANÓWKA https://www.youtube.com/watch?v=uRtQ-NlHbrA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Polskie piekiełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Tak właśnie wygląda przeciwstawienie się złodziejom. Hitmana trzeba jakiegoś zatrudnić znalazło by się parę zleceń z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Polska, bogaty kraj ..., ... rozbiory, grabierze i jeszcze jest co kraść,rozbierać. To jest już złodziejstwo w imię ,,Prawa" a my na to pozwalamy i się dokładamy ... a każdy chce odpocząć z rodziną, coś złowić, pochwalić się np: na jerkbaicie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Przecież gospodarka rybacka to podstawa wyżywienia Naszego Narodu....(tak Pan Prezes powiedzieli...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evin Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam.Czy ktoś cos wie co tam w siemianówce dzieje sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 dno , pzw i wodorosty , a my wędkarze kierunek północ lub zachód tam raj a tu pzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam, Z tego co slyszalem to jest eldorado. Kazda zatoka obstawiona jest sieciami tak skrupulatnie by nic sie nie przedostalo, natomiast zaki, ktore jeszcze rok temu bywaly tylko pod rybakowka "rozsialy" sie na caly zbiornik. O lowionych rybach za wiele nie slyszalem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi