Werem Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 I oby tak dalej bo 15 jednostek na wodzie w sobotę rano to to czego mi potrzeba czyli cisza i spokój . Super...Też się cieszę z takie widoku...Hmmm...Najważniejsze, że mało jednostek jest na wodzie, są wieksze możliwości...A tak na marginesie...Na pewno jest "ktoś", odpowiedzialny za te wszystkie śmiecie pozostawiane nad wodą..., a Ty się poczuwasz do tego, aby posprzątać, nie tylko po sobie..., bo ja tak ...I tym się chyba różnimy..., nie płaczę, tylko sprzątam...Chyba dlatego, że jestem tubylcem...HehAndrzej, co do ryb....Nawet żyzna woda, się kończy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Poczuwam się sprzątać na pewno po sobie i stąd mój post . Bo po dwóch dniach łowienia nie mam gdzie wynieśc śmieci . Wróciły za mną 150 km. I to jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Mnie urlop odpłynął w nieokreśloną przyszłość , znaczy określoną na tyle że kiedyś we wrześniu. Ale czy na początku ? a może od 10 ? albo po 15 ? Ze względu że po Bugu nie popływam a pontonu z silnikiem nie mogę sprzedać to będę musiał jeździć na Siemianówkę. Ale doszedłem do wniosku że jechać spod Mielnika ponad 100km i tego samego dnia wracać to bzdura. I wymyśliłem że 2-3x po 2-3 dni popływam po Siemianówce.I tu moje pytanie do znających okolice :Pensjonat jak najbliżej wody żeby ponton można było zostawiać a nie pierdolić się z nim w te i nazad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Agrokwatery KOZŁÓWKA w miejscowości Kruhlik http://www.kozlowka.eu/ .Pensjonat to nie jest ale do wody blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Agrokwatery KOZŁÓWKA w miejscowości Kruhlik http://www.kozlowka.eu/ .Pensjonat to nie jest ale do wody blisko. Również polecam Tomka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dajcie jakieś info , będę pływał w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dajcie jakieś info , będę pływał w weekendA jakiej informacji oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Woda mokra;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Woda mokra;-) Przestań w końcu chlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dajcie jakieś info , będę pływał w weekendSandacz biere na twardym, łokonia nimo, a szczupły w krzokach. Czasami sum cie wodo łochlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Sandacz biere na twardym, łokonia nimo, a szczupły w krzokach. Czasami sum cie wodo łochlapie. no i dobrze prawi od siebie dodam, że ten z mętnym okiem nocom beire gdzie indziej a sum zbiera suchom nic tylko łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 no i dobrze prawi od siebie dodam, że ten z mętnym okiem nocom beire gdzie indziej a sum zbiera suchom nic tylko łowić A to od kiedy "nocom" można łowić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) A to od kiedy "nocom" można łowić ??? W wodach użytkowanych przez PZW można wędkować przez całą dobę, z wyjątkiem wód krainy pstrąga i lipienia / wymienionych w odrębnym informatorze PZW, RAPR 2019 Ze środków pływających również można, tylko łódź ma mieć na wyposażeniu oświetlenie. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez tabss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jurek cale zycie Cię oklamywali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Godzinę przed wschodem i zachodem bez światła...W nocy trzeba odpalić biale topowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 A i much trza nałapać przed zachodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Poczuwam się sprzątać na pewno po sobie i stąd mój post . Bo po dwóch dniach łowienia nie mam gdzie wynieśc śmieci . Wróciły za mną 150 km. I to jest ok . Przeciez te smieci przejechały z Toba już te 150km to nic im i Tobie nie bedzie kiedy wrócą skąd przyjechały ,mi tam nie przeszkadza ze nie mam gdzie worków wyrzucić, po sobie zabieram i po innych także ale zauważam ze jest lepiej niz było .Ostatnio udalo mi sie mojego znajomego uświadomić ze korona z glowy jemu nie spadnie jak to co przywiózł nad wode , zabierze z powrotem.Jeszcze musze sie tylko przyzwyczaić by petów nie rzucać -ci co pala wiedza o co chodzi .Pytanie da bywajacych na zalewem i znających tamtejsze tereny .Czy w okolicy wieży widokowej mozna sie rozbić na dziko nad sama woda ? Jesli nie to gdzie ew mozna by było atrakcyjnie dla dzieci i dla mnie czyli wędkującego Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Rozbic się na dziko możesz w sumie wszędzie , ale chyba najlepiej będzie w okolicy molo na Rudni http://atrakcjepodlasia.pl/atrakcje-turystyczne/plaza-w-rudni-nad-siemianowka/ lub plaży przy Starym Dworze http://atrakcjepodlasia.pl/atrakcje-turystyczne/stary-dwor-plaza-nad-zalewem-siemianowka/. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez beton007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam wybieram się nad zalew w długi weekend cel sandacz ktoś podpowie gdzie to szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Kolego nie chcę być niegrzeczny ale jeżeli ma to pomóc .....w wodzie tego szukaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam wybieram się nad zalew w długi weekend cel sandacz ktoś podpowie gdzie to szukać?Najpierw w lewo później w prawo a potem jak droga prowadzi [emoji848] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Toście koledze pomogli Nie chcąc pomóc, do czego oczywiście macie pełne prawo, zawsze można wykorzystać okazję do milczenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Konkretna pomoc to jest to???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Takie tematy raczej na priv....juz kilka razy przekonałem się jacy "wędkarze" zaglądaja na forum...konkretnie w tym wątku ;)Nikt nic nie wyłoży Ci na tacy....do tego Siemianówka do baaaardzo specyficzny zbiornik jesli chodzi o sandacza...taki całkiem niesandaczowy Tu trzeba poświecić sezon dwa i wszystko się wyjaśni....a nie gdzie i na co....to tak nie działa uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi