gaweł Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 I już takiego wyjazdu nie będziecie mieli , to wam gwarantuje. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie ryby są najważniejsze ale kompanija Mam nadzieję że coś tam jeszcze będzie pływać a faktycznie przez te parę dni widziałem zgrozę/limity bez limitów /Bardzo dobrze że kontrole są/lepiej jednak kontrolować tych co spływają do brzegu,ciekawe "sprawy"mogą się znajdować w bakistach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nie ryby są najważniejsze ale kompanija Mam nadzieję że coś tam jeszcze będzie pływać a faktycznie przez te parę dni widziałem zgrozę/limity bez limitów /Bardzo dobrze że kontrole są/lepiej jednak kontrolować tych co spływają do brzegu,ciekawe "sprawy"mogą się znajdować w bakistach Słyszałem ze gość ostatnio spuścił powietrze z Killa i strażnicy znaleźli tam pare sztuk za dużo... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Jeszcze ta jesień, i spadnie frekwencja, a siemionka dojdzie do średnio polskiego poziomu. Dużych sumów już jest wyraźnie mniej. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez kristofer232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 QR...a ryby w kil wpychać ????Bonanza jak cholera tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 VikingSati pewnie robił i robi coś dobrego .Ale.Wstawianie zdjęć i filmików z rybami zaje....ie tę wodę a w szczególności najazd ludzi.Bo oczywiście oprócz super 100% no kilowców przyciąga się masę mięsołapów którzy takie wynik dzienne robili w sezon . Pozostaje tylko nie smak dlaczego nie ma zdjęć ani filmiku z tych odłowów skoro było tak super.? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zawsze powtarzałem, że to właśnie celebryci i pseudo "celebryci", przyczyniają się do spustoszenia Siemionki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 I znowu bicie piany, czy naprawdę wkoło Macieju musi być to samo.Chcecie gadać o celebrytach to idźcie na jakieś dupelki czy inne plotkarskie strony. Wracamy do tematu wątku, chętnie poczytamy o połowach, zobaczymy zdjęcia z Siemianówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cyk i jest. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) . Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Majki7878 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Proszę bardzo dwie fajniejsze ryby z ostatniego wypadu 31.07-01.08, w ten weekend mam nadzieję na lepszy wynik ilościowy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Mam pytanko, z kim legalnie można by, poprzestawiać bojki po lewej stronie wyspy do stanu z pierwszego czerwca?W opisie strefy PZW Białystok określa linię bojek "od wyspy do wsi Budy" , czyli i tak bojki są wystawione za dużo w głąb zalewu, a poza tym podstawiane są nie od wyspy a od brzegu trzciny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wpisałem w wyszukiwarkę Siemianówka + łódki bo kiedyś w tym temacie ktoś wstawiał linka .Szukałem wcześniej w googlach i wyszło mi dużo obiektów do nocowania ale czy wypożyczalnia jedna i 150plz za dzień - czy to jest norma ?Przeszukanie 195 stron to jednak urlop mi się skończy i nie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) 150 PLN za dzień w extreme Water, ale z nieograniczonym paliwem i dużą łajbą typu Romana. Po 180 możesz wypożyczyć w Żubrze (noclegi Żubr Stary Dwór). Masz nowiutkie pegazusy 430 z silnikiem 6km (nowe Mercury). Pełny baniak paliwa. Czy to dużo? Z każdej z łódek komfortowo mogą wędkować 3 osoby. Jeśli chciałbyś nocować również w Żubrze to ponegocjuj z właścicielem cenę pakietu. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zdarzało się tak wam? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wpisałem w wyszukiwarkę Siemianówka + łódki bo kiedyś w tym temacie ktoś wstawiał linka .Szukałem wcześniej w googlach i wyszło mi dużo obiektów do nocowania ale czy wypożyczalnia jedna i 150plz za dzień - czy to jest norma ?Przeszukanie 195 stron to jednak urlop mi się skończy i nie pojadę.Jest przynajmniej jedną lodka ok.4m z silnikiem 3,5 KM za 100zl.na jedną-dwie osoby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zdarzało się tak wam? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRaz na parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 I ja coś wrzucę dla podtrzymania wątku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=ZQt5GieefFc&feature=share https://youtu.be/KTTqSrXvSSI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez mafijas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Pisano tu i nie tylko tu na temat szkodliwości trollingu. Ktoś też mądrze napisał, że to nie rodzaj wędkowania a raczej ludzie są winni.Przez wiele lat opłacałem składki, z ochotą spinningowałem, miałem fajne efekty i satysfakcje. W tej chwili jako że lat przybyło a zdrowia mniej, nie jestem w stanie spinningować. Zostaje trolling. A teraz niektórzy chcą wyeliminować go. Uważają że tylko spinning i spławik jest formą szlachetnego wędkowania. Osobiście spotkałem się z wieloma przykładami kłusownictwa ze strony tych "szlachetnych". 2 braci co na spinning potrafią złapać po kilkanaście sandaczy w dzień zaopatrują restauracje w Hajnówce i okolicach.Inni łapiąc na żywca w październiku krótkie szczupaczki na małym zbiorniku, upychają je w termosy, przerobione nogawki u kombinezonów, albo wożą je na brzeg co jakiś czas i wracają po następne. I tu znów króluje Hajnówka, jako że oni najbardziej opanowali mały zbiornik.Słyszałem też o takim wędkarzu co należąc do klubu Barwena łowi i wypuszcza ryby podczas zawodów i spotkań klubowych, a podczas innych wypadów staje się hieną co łapie i zabiera wszystko.Spotkałem takich ludzi co w spinningu potrafią połowić duużo. W trollingu myślę że nie miałbym żadnych szans im dorównać w ilości złowionych ryb. Zresztą nie wypływam po ryby a raczej na ryby. Z przyjemnością spędzam czas na wodzie.Poza tym nie wiem czy to jest też humanitarne łapanie i kaleczenie ryb kotwicami, duszenie ich w rękach do fotki, a później szlachetne wypuszczanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nie patrz na innych tylko na siebie.I reaguj jak widzisz, że ktoś nagina przepisy. Dzwonić, nagrywać, zwracać uwagę. Najlepiej się odwrócić i liczyć na tych którzy są od egzekwowania prawa, ale się tam nie pojawiają i jeszcze na nich psioczyć????Jak ktoś wali w łeb wsio co się rusza, to jak wezmę jednego niewymiarka- na tle tych mjensiarzy będe świętym? Tak to sobie tłumaczyta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wymiar to wymiar a Limit to limit , nie jest to woda No Kill wiec ciężko Bóg wie czego wymagać. Zacząć od siebie i skończyć niepotrzebne gadki bo już zaczyna się to nudne robić jak napisał kolega wyżej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi