kkonrad Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Youtubery suma nie łowią, a znika w szybkim tempie od przywrócenia trola. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Mentnooki nie bądź bajkopisarzem odnośnie wypuszczanych ryb ... zabieranych jest tyle co i było.i nie bądź bajkopisarzem, że PZW odłowiło 24 tony ryb ... masz na to dowody?Problemy tej wody zaczęły się wraz z pojawieniem się prominentnych youtuberów i mięsiarzy którzy za nimi ruszyli. Dzień dobry witam itd. tak powinieneś się przywitać.Jak byś poczytał wcześniejsze moje mądrości to byś się do mnie nie siepał bo napisałeś. to o czym ja cały czas trąbie a po drugie może ty zabierasz tyle samo ale w tym roku jest jedna sztuka tak więc przepisowi zabierają mniej o połowę a mięsiarze też bo już tak nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Patologia była zawsze i zbiornik potrafił się obronić do momentu kiedy został ogłoszony najlepszym zbiornikiem szczupakowym w Polsce przez dwa lata z Rzędu.Rozbawiłes nas tym wpisem. Kto i kiedy ogłosił Siemianowke najlepszym zbiornikiem szczupakowym w Polsce? Tygodnik Siedlecki??? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Rozbawiłes nas tym wpisem. Kto i kiedy ogłosił Siemianowke najlepszym zbiornikiem szczupakowym w Polsce? Tygodnik Siedlecki??? Był chyba kiedyś w 2008-10 taki artykuł w WW jak pamiętam... Nie chce mi się szukać ale Pamiętam zdjęcie gościa w czarnych Okularach z Pajkiem 110+ i ze takich w tygodniu łowił nawet kilka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Rozbawiłes nas tym wpisem. Kto i kiedy ogłosił Siemianowke najlepszym zbiornikiem szczupakowym w Polsce? Tygodnik Siedlecki??? Skoro nie masz wiedzy na ten temat to proszę zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Wynalazłem coś na szybko w Internetach , 2007 i 2008 https://wiadomosciwedkarskie.com.pl/artykul/siemianowka--eldorado/651840Pamietam dokładnie jaka presja wędkarska była w 2006 i 2007 roku , a jaka w 2008 kiedy ruszył Trolling. W sklepach pojawiły się woblery jaxona i zaczęła się rzeź. Wiadomości wędkarskie rok po roku nagłośniły temat rewelacyjnego Zbiornka , zreszta nie tylko WIadomosci Wędkarskie o tym pisały trzeba było być w temacie żeby teraz o tym pamiętać . Pozdrawiam tych co pamiętają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Czyli wszystko zmierza w kierunku tradycyjnym . łowić mogę JA i kolesie a inni wypier..... bo z wielu żali tak wynika . Zawsze winni przyjezdni i kłusownicy a nigdy ci co narzekają . Ryby najlepiej mają się gdy nikt ich na łódkę nie wyciąga . Skoro jest żle to dać spokój wodzie i łowić ukleje na żywe muchy . Nawet się cieszę że z tą wodą gorzej bo może skończy się organizacja zawodów na tym dziwnym zbiorniku . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoKo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Koledzy , czy ktoś kojarzy czerwono-biały szlaban przed dostępem do wody w mostkach , niedaleko taropolu,kiedyś kilka razy wodowaliśmy tam z bratem ponton a w tym roku zastaliśmy szlaban zamkniety na kłódkę ze 300 metrów od brzegu i żadnej tablicy informacjnej dlaczego tam stoi. Ktoś wie czy to zarządzający wodą postawili , czy może miejscowi się grodzą (jakieś auta za szlabanem stały),odcinając dojazd do kolejnego brzegu naszej wody ? jak byłem w czerwcu to miejscowi mówili żeby szukać jakiegoś szczerbatego Tomka na osiedlu domków obok , ale nie miałem czasu i zwodowałem się nieco dalej w zatoce przy wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 witam wszystkich .myślę ze brakiem bran jest zbyt niski stan wody przez ostatnie trzy lata.no i oczywiście odłów w 2020 na wiosne prowadzony przez pzw Białystok. I niech nikt nie pisze że nie było siatek bo nikt nie pływał w marcu i kwietniu. a ja pływałem i widziałem siatki legalnie postawione i oznaczone przez rybaków sieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jeszcze chciałem dodać .podobno wędkarz zbiornika nie przełowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jeszcze chciałem dodać .podobno wędkarz zbiornika nie przełowi.Tak jak bezmyślni myśliwi nie wystrzelają wszystkiej zwierzyny leśnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jeszcze chciałem dodać .podobno wędkarz zbiornika nie przełowi.Dobrze, że napisałeś "podobno"..., ale chyba mało pływałeś i mało widziałeś, co się działo na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 wazne ze plywal w marcu i kwietniu,zeby wioslami dotlenic wode.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Z tego co wiem ostatnio zbiornik jest pełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Pełny wody, ale nie ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Bo to wina kłusowników, i wiosennych odłowów ha ha ha. Wędkarze sami sobie zgotowali ten los.Bo to wina kłusowników, i wiosennym odłowów ha ha ha. Wędkarze sami sobie zgotowali ten los. Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Szczepek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Czy w związku z wprowadzeniem stanu wyjątkowego można pływać po małym zbiorniku? Czy jest wyłączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Czy w związku z wprowadzeniem stanu wyjątkowego można pływać po małym zbiorniku? Czy jest wyłączony?Nie ma pewnej informacji, że mały zbiornik jest wyłączony. Ale dla własnego, świętego spokoju, lepiej się nie zapuszczać w pobliżu koryta, bo na pewno będą nadmierne kontrole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirej Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Nie ma pewnej informacji, że mały zbiornik jest wyłączony. Ale dla własnego, świętego spokoju, lepiej się nie zapuszczać w pobliżu koryta, bo na pewno będą nadmierne kontrole.Dziś pływał z kolegą również na małym. Żadnych utrudnień. Brań jak na lekarstwo. Mnie udało się przechytrzyć jednego 58 i to by było na tyle. Łódek niewiele jak na ten zbiornik. Tym bardziej, że bodajże wędkarze z Siedlec mieli jakieś zawody. Pozdrawiam Wysłane z mojego CPH2015 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Okolice Babiej Góry są już w strefie. Reszta nie powinno być problemów. A z resztą po co tam jechać jak ryba i tak nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 witamktoś z kolegów może wie czy na Rudni pobierają jeszcze opłaty czy zwinęli się po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 już wiem, jeszcze kasują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirej Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Już nie Wysłane z mojego CPH2015 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 (edytowane) No to dobrze jutro trzeba się zwodować Oby się ruszyło bo w weekend była porażka Edytowane 6 Października 2021 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Przy takim ciśnieniu......, nawet mnie się nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) Ciśnienie i wiatr ryb nie łowią,przed ekranem i na klawiaturze też się nie da. Machaj wędą a efekty przyjdą same .Jest tendencja wzrostowa poprzedni wyjazd na zero następny 48.cm.....aż się boję jechać teraz Edytowane 7 Października 2021 przez mentnooki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi