Werem Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Hmmm... czy kolega był przy tych odłowach? Na stronie PZW znalazłem informację, że złowili 68 sztuk sandaczy i 10 boleni. Wynika z tego że jeden sandacz miał średnio ok. 29 kg. Czyli ktoś tu konfabuluje. Ciekawi mnie kto.Poczta pantoflowa zaczęła już działać..., a dodatkowo, każdy dokłada od siebie po 100 kg... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 A na Siemianówce PZW pozyskuje tarlaka sandacza na ikrę. Do tej pory pozyskano ponad 2 tony ryb. Akcja trwa .z 2 ton sandacza da się zaspokoić wszystkie operaty w Polsce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 z 2 ton sandacza da się zaspokoić wszystkie operaty w Polsce ????Ja nie jestem pewien czy to są sandacze. Jeśli mają średnio po 30 kg to wygląda mi to bardziej że mamy zbiornik z okoniami nilowymi ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Witam. Możecie podrzucić dostępne miejsce żeby zrzucić belly boat'a? Wszędzie zakaz stoi ale może akurat coś się trafi... Interesuje mnie także dostęp od strony Cisówki. Lokalizacja pinezki: 52.907799,23.820298Lub: 52.933037,23.843279 Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) Witam. Możecie podrzucić dostępne miejsce żeby zrzucić belly boat'a? Wszędzie zakaz stoi ale może akurat coś się trafi... Interesuje mnie także dostęp od strony Cisówki.Lokalizacja pinezki: 52.907799,23.820298Lub: 52.933037,23.843279 Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka od Cisówki nie dojedziesz strefa przygraniczna zakaz wjazdu Edytowane 9 Maja 2022 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Ale do miejscowości Budy dojedziesz, i tam już sam kombinuj gdzie i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Dawaj znac jak bedziesz wybieral sie na siemke z belly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Przypominam tylko że nasz kochany zarząd zezwolił spinningować dopiero od czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Przypominam tylko że nasz kochany zarząd zezwolił spinningować dopiero od czerwca...i prawidłowo panie kolego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Przypominam tylko że nasz kochany zarząd zezwolił spinningować dopiero od czerwca...to akurat bardzo dobrze, a nawet przed 1 powinni wsadzić ichtiologa na łódkę i niech patataja zobaczyć czy sandacze zeszły z gniazd, jeżeli nie to jeszcze wydłużyć okres ochronny lub zrobić strefy bez wędkowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 to akurat bardzo dobrze, a nawet przed 1 powinni wsadzić ichtiologa na łódkę i niech patataja zobaczyć czy sandacze zeszły z gniazd, jeżeli nie to jeszcze wydłużyć okres ochronny lub zrobić strefy bez wędkowania Bardzo popieram. Połowy na spinning powinny być dozwolone od momentu, gdy samce znikną z gniazd nie dlatego, że ktoś je złowił, ale po opuszczeniu gniazda przez potomstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 A na Siemianówce wodę spuścili, że się nikt nie chwali? Jak tam otwarcie sezonu Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Nie piep..,bo ja jutro jadę???? Edytowane 3 Czerwca 2022 przez Rebel64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał WS Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Pływałem 1 czerwca, złowilem trzy sandacze 49 53 56 trochę łódek pływało ze 30 w zasięgu oka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 A na Siemianówce wodę spuścili, że się nikt nie chwali? Jak tam otwarcie sezonu Panowie?Woda ładna, dosyć wysoka. Dzisiaj zero od rana do 17-tej. Kilka pstryków, dwie ryby wyjęte na łódce obok, na slipie generalnie narzekania, ale coś tam ludzie powyciągali, nawet szczupaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1439 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 dzisiaj na Siemianówce sandacze w końcu ruszyłymiałem 6 sandaczy wymiarowych, niestety największy tylko 57cm, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirej Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Coś się tam dzieje. Wczoraj kilka brań niezaciętych. Potem 54, a na deser 76 z podlaskiego morza.Rozpoczęcie sezonu uważam za udane. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compi Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 .Dzieje się tak, że zawody z 54-ma uczestnikami zaliczyło punktami jedenastu, w tym drugie miejsce boleniem, a chyba 9-te okoniem. Mi wpadł szczupły, co mnie bardzo ucieszyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał WS Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Wow Rafał rybę złowił???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Może warto dodać że zawody odbyły się w Zatoce bachury która według mnie nie należy najlepszych sandaczowych miejsc. Tak czy siak brań jak na lekarstwo Edytowane 4 Czerwca 2022 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Niestety woda nie przeżyła nalotu trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Coś się tam dzieje. Wczoraj kilka brań niezaciętych. Potem 54, a na deser 76 z podlaskiego morza.Rozpoczęcie sezonu uważam za udane.Brawo, Wojtuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirej Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Piotruś, zapraszam Wysłane z mojego CPH2015 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 W Bondarach już pobierają opłaty za slip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 W Bondarach już pobierają opłaty za slip?tak 40zł jak nie zapłacisz robi fotkę i przyjdzie list do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi