wisniowy21 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wędkarze na Podlasiu nie jedzą ryb.....podstawą zbilansowanej diety jest bimber...nie zagryzany.Dobry bimber nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Państwo na akcyzie na Podlasiu nie zarabia :D :DJuż mi ślinka cieknie na samą myśl o soku z gumijagód. Edytowane 14 Września 2022 przez mentnooki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Kolega szuka łódki do wypożyczenia na kilka dni. Czy ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) Kolega szuka łódki do wypożyczenia na kilka dni. Czy ktoś coś podpowie?Na miejscu jest wypożyczalnia (łodzie z silnikiem), nie wiem czy mają stronę, ale poszperaj w necie. Edytowane 20 Września 2022 przez MaleX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Mają - https://www.extremewater.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) Super, dziękuję !!!! Edytowane 20 Września 2022 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) http://xboats.pl Jak ktoś szuka czegoś szybszego niż Romana z 5KM. Choć wannę z Extremewater bardzo lubię. Wygodna, mozna się kulturalnie przespać. W Starym Dworze również są pokoje gościnne Żubr i wypożyczalnia sprzętu wodnego. Mają całkiem nowe Pegazusy 430 z silnikami 5KM (też nówki). 664 968 603 Edytowane 20 Września 2022 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1439 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 czy ta woda już się skończyła? 3 dni pływania i marne 4-5 brań. bardzo delikatne. czy ktoś miał ostatnio jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Woda już jest wyjałowiona, prawie na maksa. Niestety, trzeba mieć baaardzo dużo cierpliwości, aby cokolwiek złowić. Zapisy na echo bardzo marne niestety. Te delikatne brania, trzeba zacinać, bo tylko w taki sposób, można jeszcze coś poczuć na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Następny sezon to będzie spławik i biała ryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Pływałem piątek-niedziela. Pierwszego i drugiego dnia po jednym pustym braniu. Trzeciego dnia trzy rybki, niewymiarowa, około 50cm i 65 cm. Ogólnie niczym się to łowisko nie wyróżnia, żadnego boomu sandaczowego, żadnych fajerwerków. Ciężko o złowienie ryby, nie tylko mówię o sobie ale to samo wynika z rozmów na slipie. Sporo łódek jak dla mnie, nie lubię tłoku, nie wyobrażam sobie łowić tam na codzień, lubię ciszę i spokój... Zawsze wszystko wypuszczam więc lokalna gospodarka mogłaby zarobić na turystyce gdyby zadbali o zalew. Nie zarobią... nie czuję potrzeby wracać. Na zalewie byłem pierwszy raz, nie było mi dane poznać tamtej Siemianówki z filmów na YT. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Wszystkie sygnały o odłowach prowadzonych przez okręg okazały się prawdziwe, inaczej tego się nie wytłumaczy, zdieli ryby jeszcze przed tarłem. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 mariusz1976,chyba nie zdajesz sobie sprawy, co tak naprawdę "zdjielo" rybę na Siemianowce, albo po prostu, nie dopuszczasz do siebie myśli, że to wędkarze się do tego przyczynili, w największej mierze... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Odłowy to zrobiły setki jak nie tysiące łódek, no i z brzegu oczywiście. Kilka sezonów ciężkiej pracy i efekty są. Wróciła stara dobra siemianówka jak za czasów siatek, i to bez siatek, czyli da się. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Potwierdzam to co piszą koledzy. Siemianówka sandaczowo "się skończyła". Oczywiście jest ich jeszcze trochę, ale to kropla tego co było. Dla niewiedzących co się stało z rybą - została odłowiona przez wędkarzy. Edytowane 9 Października 2022 przez beton007 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Ja pływałem w piątek 2 rybki wyskubane, jak się okazało na slipie to były jedyne 2 jakie udało się wszystkim spływającym w obecnym czasie złowić nietety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Wszystkie sygnały o odłowach prowadzonych przez okręg okazały się prawdziwe, inaczej tego się nie wytłumaczy, zdieli ryby jeszcze przed tarłem. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaOdłowy, to byly prowadzone przez "wędkarzy" przez ostatnie cztery lata. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Rok 2018. Październik. Rejestracja z jakiejś dziwnej części Polski. Mieszkańcy Żubra w Starym Dworze. Uchachani we 2 rozłożyli ok 20 sandaczy w rozmiarze 65-80 na trawniku przed domem. Tak się działo i się skończyło eldorado. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 I nikt ich nie podp..rdolil do sluzb.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 I nikt ich nie podp..rdolil do sluzb.Szkoda.Skąd wiesz że nie podp...lił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 mariusz1976,chyba nie zdajesz sobie sprawy, co tak naprawdę "zdjielo" rybę na Siemianowce, albo po prostu, nie dopuszczasz do siebie myśli, że to wędkarze się do tego przyczynili, w największej mierze...Wiesz dlaczego okręg zakazał połowu z łodzi do 1 czerwca....nie z troski o sandacza, tylko po to żeby go w maju pozdejmować z gniazd, dotego dopuścili ogromną ilość szczupaka i dlatego jest zakaz zabierania zębatego. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 A ktoś coś słyszał, że kończy się dzierżawa PZW Białystok na zalew? Tak coś mi się obiło o uszy ale nie wiem ile w tym prawdy. To by mogło tłumaczyć "odłowy kontrolne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Mariusz, z całym szacunkiem, ale nie masz bladego pojęcia, dlaczego połowy drapieżnika z łódek, przesunięte zostały o miesiąc... I nie chce mi się tego Ci tłumaczyć, tylko po prostu trzeba się orientować troszkę, co się dzieje w okręgu i jakie wnioski wysuwaja na walnych koła, lub kluby. Po prostu piszesz tak, bo jesteś zawiedziony tym, że sandacza jest baaardzo mało i bardzo trudno go złapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Zamiast teorii spiskowych należy spojrzeć prawdzie w oczy.Sandacze zostały zjedzone przez wędkarzy. Szybciej niż się wydawało. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Jak pisałem o 40 tonach sandacza który wyjechał w przeciągu sezonu na miękko to się śmialiście, oto efekty, trzeba się nakombinowac żeby coś złowić, okręg dał dupy po całości, zaraz jebnie cała infrastruktura bo nie będzie klienta, a na Orzyszu orzyje wszystko na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi