Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Relacja jednego z leaderów słynny   Wojtek czerwona czapka .Pewnie znającym temat przedstawiać nie trzeba. Im dłużej taki cienki lód tym więcej przetrwa ryb.Na stronie PZW Białystok informacja o odłowach tarlaka sandacza i bolenia.

• Like 1

A to wszystko jasne. mam  dożywotniego Bana u niego -dlatego nie widzę :)  z podlaskiego forum kiedyś jak nazwałem go "po imieniu" :)

Nie martw się ...nie jesteś sam ;-)  ....tylko moja obecna relacja z "królem jeziora"  to  temat na co najmniej dwa odcinki serialu "trudne sprawy"...

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Coś cicho na tej stronie. Nikt nie łowi.

Chciałem ''pozdrowić'' mistrza z niebieskiej łodzi VIKING 460-V z wielkim napisem VIKING centralną konsola na łodzi dziobówka z przodu i suzuki na rufie ( w mirę dokładnie aby nie pomylono z nikim innym) za to jak pięknie zberetował sandacza około metra  odstawił go do miejsca wodowania i wrócił ponownie łowić. Regulamin sie kłania . Wymiar ochronny sandacza poniżej 50 powyżej 80 cm na tym zbiorniku. Tak był zafascynowany rybą że nie zwracał nawet uwagi na innych wędkarzy gadając przez telefon na pol zalewu i chwaląc sie jak to złapał metrówkę ( twierdził iż 98-99 cm).. Szkoda że taki sandacz pływa dalej tylko w oleju. A jak ten miś to przeczyta to niech wie że są inne zbiorniki i jak mu zasady wędkowania tu nie pasują to może łowić gdzieś indziej. No cóż szkoda że tego dnia na wodzie nie było innych niebieskich łódek.

• Like 7

Coś cicho na tej stronie. Nikt nie łowi.

Chciałem ''pozdrowić'' mistrza z niebieskiej łodzi VIKING 460-V z wielkim napisem VIKING centralną konsola na łodzi dziobówka z przodu i suzuki na rufie ( w mirę dokładnie aby nie pomylono z nikim innym) za to jak pięknie zberetował sandacza około metra  odstawił go do miejsca wodowania i wrócił ponownie łowić. Regulamin sie kłania . Wymiar ochronny sandacza poniżej 50 powyżej 80 cm na tym zbiorniku. Tak był zafascynowany rybą że nie zwracał nawet uwagi na innych wędkarzy gadając przez telefon na pol zalewu i chwaląc sie jak to złapał metrówkę ( twierdził iż 98-99 cm).. Szkoda że taki sandacz pływa dalej tylko w oleju. A jak ten miś to przeczyta to niech wie że są inne zbiorniki i jak mu zasady wędkowania tu nie pasują to może łowić gdzieś indziej. No cóż szkoda że tego dnia na wodzie nie było innych niebieskich łódek.

Rozumiem że zgłosiłeś gdzie trzeba? Bo jerkbait nie jest właściwym miejscem do zgłaszania kłusownictwa.

• Like 2

Piętnować trzeba, tylko co z tego. Gość zberetował metrowego sandacza, pół Siemianówki widziało i słyszało i gość - być może, tutaj kolega Wasylij musiałby się wypowiedzieć - nie ma z tego żadnych konsekwencji. Może nawet nie zagląda na to forum i nie wiem że ktoś mu dupę obrabia. A nawet jak wie i to i tak ma to w poważaniu. Dalej będzie sobie pływał swoją wypasioną motorówką i walił w łeb kolejne sandacze.

• Like 2