amfot Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Tak ze dwa lata temu wodowałem się tam za darmo. Obok wierzy widokowej. Z plaży. Widocznie się pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 https://www.facebook.com/wojciech.naliwajek/videos/591946532968112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 materiał niedostępny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 U mnie dostępny bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 https://www.facebook.com/wojciech.naliwajek/videos/591946532968112Relacja jednego z leaderów słynny Wojtek czerwona czapka .Pewnie znającym temat przedstawiać nie trzeba. Im dłużej taki cienki lód tym więcej przetrwa ryb.Na stronie PZW Białystok informacja o odłowach tarlaka sandacza i bolenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 A to wszystko jasne. mam dożywotniego Bana u niego -dlatego nie widzę z podlaskiego forum kiedyś jak nazwałem go "po imieniu" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 A to wszystko jasne. mam dożywotniego Bana u niego -dlatego nie widzę z podlaskiego forum kiedyś jak nazwałem go "po imieniu" Nie martw się ...nie jesteś sam ;-) ....tylko moja obecna relacja z "królem jeziora" to temat na co najmniej dwa odcinki serialu "trudne sprawy"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nie martw się ...nie jesteś sam ;-) ....tylko moja obecna relacja z "królem jeziora" to temat na co najmniej dwa odcinki serialu "trudne sprawy"...DAJESZ ! może trafisz na najlepszy opis miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Mądrości znad Siemianówki:https://www.facebook.com/wojciech.naliwajek/videos/966021464757466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najtek556 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Jak tam sytuacja na Siemianowce? Ktoś próbował cos dłubać z okoniami w tą ładną pogodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Jak tam sytuacja na Siemianowce? Ktoś próbował cos dłubać z okoniami w tą ładną pogodę ? Spinning od 1 czerwca, więc dłubać to teraz nie można.! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najtek556 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Przepraszam nie wiedziałem. Rok temu lowilem tam od jesieni i nie wiedziałem o takim zakazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Przepraszam nie wiedziałem. Rok temu lowilem tam od jesieni i nie wiedziałem o takim zakazieW zeszłym roku, spinning też był od 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Cennik z Rudni Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez fred88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 a ja wiem, na mazurach gdzie się nie ruszysz 100-200 na zegrzu to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Siemianówka wyschła?Prawie dwa miesiące i żadnego wpisu.Czyżby wszyscy byli na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Siemianówka wyschła?Prawie dwa miesiące i żadnego wpisu.Czyżby wszyscy byli na wodzie?Tam już nie ma........ryb Po jesieni zeszłego roku to raczej za ładnych parę lat......może.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Wędkarze zmądrzeli rozgłos szkodzi . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Coś tam 1 i 2 czerwca ludzie złapali. Ale dziś kolega był to tylko 1 szczupak ok 60 cm. No cóż ryb mniej, a te co zostały już bardziej ostrożne pewnieTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasili78 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Coś cicho na tej stronie. Nikt nie łowi. Chciałem ''pozdrowić'' mistrza z niebieskiej łodzi VIKING 460-V z wielkim napisem VIKING centralną konsola na łodzi dziobówka z przodu i suzuki na rufie ( w mirę dokładnie aby nie pomylono z nikim innym) za to jak pięknie zberetował sandacza około metra odstawił go do miejsca wodowania i wrócił ponownie łowić. Regulamin sie kłania . Wymiar ochronny sandacza poniżej 50 powyżej 80 cm na tym zbiorniku. Tak był zafascynowany rybą że nie zwracał nawet uwagi na innych wędkarzy gadając przez telefon na pol zalewu i chwaląc sie jak to złapał metrówkę ( twierdził iż 98-99 cm).. Szkoda że taki sandacz pływa dalej tylko w oleju. A jak ten miś to przeczyta to niech wie że są inne zbiorniki i jak mu zasady wędkowania tu nie pasują to może łowić gdzieś indziej. No cóż szkoda że tego dnia na wodzie nie było innych niebieskich łódek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Któryś z naszych Jutubowych celebrytów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Coś cicho na tej stronie. Nikt nie łowi. Chciałem ''pozdrowić'' mistrza z niebieskiej łodzi VIKING 460-V z wielkim napisem VIKING centralną konsola na łodzi dziobówka z przodu i suzuki na rufie ( w mirę dokładnie aby nie pomylono z nikim innym) za to jak pięknie zberetował sandacza około metra odstawił go do miejsca wodowania i wrócił ponownie łowić. Regulamin sie kłania . Wymiar ochronny sandacza poniżej 50 powyżej 80 cm na tym zbiorniku. Tak był zafascynowany rybą że nie zwracał nawet uwagi na innych wędkarzy gadając przez telefon na pol zalewu i chwaląc sie jak to złapał metrówkę ( twierdził iż 98-99 cm).. Szkoda że taki sandacz pływa dalej tylko w oleju. A jak ten miś to przeczyta to niech wie że są inne zbiorniki i jak mu zasady wędkowania tu nie pasują to może łowić gdzieś indziej. No cóż szkoda że tego dnia na wodzie nie było innych niebieskich łódek.Rozumiem że zgłosiłeś gdzie trzeba? Bo jerkbait nie jest właściwym miejscem do zgłaszania kłusownictwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Za to jest właściwym do piętnowania. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Piętnować trzeba, tylko co z tego. Gość zberetował metrowego sandacza, pół Siemianówki widziało i słyszało i gość - być może, tutaj kolega Wasylij musiałby się wypowiedzieć - nie ma z tego żadnych konsekwencji. Może nawet nie zagląda na to forum i nie wiem że ktoś mu dupę obrabia. A nawet jak wie i to i tak ma to w poważaniu. Dalej będzie sobie pływał swoją wypasioną motorówką i walił w łeb kolejne sandacze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi