mafijas Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Tylko zawody były oczywiście na żywej rybie, która po złowieniu się fotografowało na miarce i nie zwłocznie wypuszczało. Poza tym jak się nie mylę to w regulaminie jest napisane zakaz zabierania a nie połowu NIEZWŁOCZNIE znaczy odczepić i wypuścić , rozumiem ze zawody rządzą się swoimi prawami aczkolwiek jeżeli chodzi o interpretacje zapisu niezwłocznie wypuszczona do wody to znaczy złów odczep i wypuść. To samo tyczy się ryby w okresie ochronnym , tez nie powinno się jej fotografować . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) Po co skrobać mapkę, jak wujek Google ma bardzo dobre. Zerknij na nią z moimi wskazówkami i będziesz wiedział. Nie w każdym miejscu zwodujesz dużą łódź.Powodzenia.A zresztą po co wodować jak ryba i tak nie bierze. Edytowane 20 Września 2023 przez jankee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) A czy te opłaty w Bondarach są przez cały rok czy tylko w sezonie?Byłem z tydzień temu, tylko tyle, że w tygodniu i nikt nic mnie nie naliczył. Przyjechałem przed świtem, na drugi dzień koło południa wyjechałem i nikt nic nie chciał. Na Kruhliku słabo z wjazdem do wody. Tzn daleko do wody trzeba wjeżdżać. Edytowane 20 Września 2023 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Coś cicho na tej stronie. Nikt nie łowi. Chciałem ''pozdrowić'' mistrza z niebieskiej łodzi VIKING 460-V z wielkim napisem VIKING centralną konsola na łodzi dziobówka z przodu i suzuki na rufie ( w mirę dokładnie aby nie pomylono z nikim innym) za to jak pięknie zberetował sandacza około metra odstawił go do miejsca wodowania i wrócił ponownie łowić. Regulamin sie kłania . Wymiar ochronny sandacza poniżej 50 powyżej 80 cm na tym zbiorniku. Tak był zafascynowany rybą że nie zwracał nawet uwagi na innych wędkarzy gadając przez telefon na pol zalewu i chwaląc sie jak to złapał metrówkę ( twierdził iż 98-99 cm).. Szkoda że taki sandacz pływa dalej tylko w oleju. A jak ten miś to przeczyta to niech wie że są inne zbiorniki i jak mu zasady wędkowania tu nie pasują to może łowić gdzieś indziej. No cóż szkoda że tego dnia na wodzie nie było innych niebieskich łódek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Słyszałem, że na slipie w porcie też są opłaty, takie jak przy plaży.Nie ma żadnych oplat.Kolega slipowal i parkował łodkę na wodzie cały sierpień i wrzesień. Jest w miarę bezpiecznie.Moze dlatego, że policja ma tam swoj magazyn i często tam podjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Poleci ktoś jakiś nocleg blisko zalewu, najlepiej z dostępem do wody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Poleci ktoś jakiś nocleg blisko zalewu, najlepiej z dostępem do wody.... żubr stary dwór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jest szansa, że zejdzie lód i będzie można jeszcze w tym roku popływać? Słyszałem, że już spod lodu łowili???? ale takie plusy na zewnątrz.. Może ktoś ma jakieś świeże info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 W zatokach, jest do 15 cm lodu, więc trudno cokolwiek powiedzieć. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 W zatokach, jest do 15 cm lodu, więc trudno cokolwiek powiedzieć. A na głównym plosie zbiornika lód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 A na głównym plosie zbiornika lód ?W sobotę, duży zbiornik był cały w lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigAndJig Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Lód zszedł i słynna Tenia znowu będzie mogła wyruszyć w rejs pływania ludziom po głowach. Kuter rybacki Tenia, słynna mięsiarska jednostka już niebawem wyruszy w dziewiczy rejs.. beretując przy tym wszystko, co po drodze trafi. Ucinając przy tym ogony za dużym sandaczom, żeby zmieścić się w limicie. Na końcu wielki marynarz Siemianówki da post na fb na grupie "Mięsiarstwo Podlasia" jaka pogada na "Łuce". Dzięki takim wędkarzom jesteśmy i będziemy w dupie Wesołych Świąt normalnym, zdrowo myślącym ludziom Edytowane 22 Grudnia 2023 przez JigAndJig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Lód zszedł i słynna Tenia znowu będzie mogła wyruszyć w rejs pływania ludziom po głowach. Kuter rybacki Tenia, słynna mięsiarska jednostka już niebawem wyruszy w dziewiczy rejs.. beretując przy tym wszystko, co po drodze trafi. Ucinając przy tym ogony za dużym sandaczom, żeby zmieścić się w limicie. Na końcu wielki marynarz Siemianówki da post na fb na grupie "Mięsiarstwo Podlasia" jaka pogada na "Łuce". Dzięki takim wędkarzom jesteśmy i będziemy w dupie Wesołych Świąt normalnym, zdrowo myślącym ludziom A już myślałem, że tylko ja mam, podobne odczucia. ????Niestety szkodnik, ciągle jest poza prawem, heh. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Werem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigAndJig Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Takiego pato jak na Siemianówce nie ma nigdzie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Obawiam się że nie, u mnie też są specjaliści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Może znajdzie się jakiś kornik i opier.... łódeczkę przez zimę. 79cm tyle ma jego każda duża ryba powyżej górnego wymiaru .Skurw....mnie zablokował na FB.i nie widzę tych jego głupot. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Może znajdzie się jakiś kornik i opier.... łódeczkę przez zimę. 79cm tyle ma jego każda duża ryba powyżej górnego wymiaru .Skurw....mnie zablokował na FB.i nie widzę tych jego głupot.Moim zdaniem, to chyba nawet lepiej... Lepiej gownojada nawet nie słuchać, nie wspomnę o czytaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Da ktos namiary fb na tego miesiarza, chetnie odwiedzim i potrolingujem profil???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Da ktos namiary fb na tego miesiarza, chetnie odwiedzim i potrolingujem profil????Proszę bardzo. ????https://www.facebook.com/wojciech.naliwajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigAndJig Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Może znajdzie się jakiś kornik i opier.... łódeczkę przez zimę. 79cm tyle ma jego każda duża ryba powyżej górnego wymiaru .Skurw....mnie zablokował na FB.i nie widzę tych jego głupot.Dziwie się tylko, że ma taki feedback ze strony ludzi. Za te jego zj@#ane relacje z nad wody, dostaje setki polubień. On blokuje każdego po nieprzychylnym komentarzu. Sandacz przez takich jak on topnieje w zbiorniku jak lodowiec. Kilka lat i będzie wspomnieniem jak mamuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Dziwie się tylko, że ma taki feedback ze strony ludzi. Za te jego zj@#ane relacje z nad wody, dostaje setki polubień. On blokuje każdego po nieprzychylnym komentarzu. Sandacz przez takich jak on topnieje w zbiorniku jak lodowiec. Kilka lat i będzie wspomnieniem jak mamuty.już jest wspomnieniem...to co było kilka lat temu a to co jest teraz to... :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigAndJig Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 już jest wspomnieniem...to co było kilka lat temu a to co jest teraz to... :/No tak, ale można go złowić. Za pare lat, będzie jak Głowacica, albo Troć z rzeki. Zrobili no kill na szczupaki to można wreszcie fajnie połowić, gdzie 3 lata temu szczupaki były tam przykrym wspomnieniem. To jest właśnie idealny przykład co "wędkarze" robią z wodami. Idealnie to pokazuje, że mimo rybaków czy nieudolnego PZW to mimo wszystko beretowanie z wędki szkodzi tak samo, lub bardziej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Na jednej z foto tego delikwenta widzimy jak ma przed oczami miarkę a na niej napis C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Na jednej z foto tego delikwenta widzimy jak ma przed oczami miarkę a na niej napis C&RMarek, pozory mylą i to bardzo. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Capnij i rąbnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi