Logistyk Opublikowano 22 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mam wiadomości z pierwszej ręki też, że złowienie 60tki to już sukces. Szkoda tej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie inaczej było w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ostatno słyszałęm od znajomego że ktoś tam złowił szczupaka 94 (5,40) i okonia 44(70 deko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Możliwe, zawsze uchowa się trochę niodobitków, które są wywlekane jesienią. Miejscowi twierdzą, że rybacy siatami tłuką równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Tam C&R nie było znane, a odwożenie kompletów na brzeg też się zdarzało. Napewno jakiś szczupak tak się uchował, ale z obecną polityką rybacką i nastawieniem wędkarzy to tylko krzywa pochyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tam C&R nie było znane, a odwożenie kompletów na brzeg też się zdarzało. Napewno jakiś szczupak tak się uchował, ale z obecną polityką rybacką i nastawieniem wędkarzy to tylko krzywa pochyła To wszystko bolesna prawda co napisał Logistyk.Bardziej winiłbym (pseudo)wędkarzy,widziałem puste siatki rybaków i pełne bagażniki wędkarzy. Ostatnie kilka sezonów jestem tam rzadkim gościem,ale wiem z doświadczenia że prawdziwe łowienie zaczyna się pod koniec października,a wśród b.częstych bywalców tego zalewu ciągle aktualna jest maksyma cyt,...warto żyć dla samego listopada na Siemianówce.... Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzisiaj byłem i jednego krótkiego, wczoraj nie zle połapali ,a ja musiałem do roboty isc ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Był ktoś może ostatnio i jak wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Podobno bardzo slabo, przynajmniej ja dostalem takie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dziś ze starym i znajomym w ciągu 30 min 9 szczupaków stary 7 ja 1 i znajomy z 9 sztuk 4 wymiary 51-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 I ja słyszałem, że szczupak zaczął ładnie pukać na Siemianówce. Tylko o okazach na razie cisza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zauważyłem ze szczupak na Siemianówce ma swoje godziny na żerowanie prawie pół dnia nic ,a potem o pewnej godzinie w ciągu 30 min 9 szt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Myślę, że to typowa oznaka słabego żerowania (krótko, a intensywnie) przy realtywnie dużym prześwietleniu wody Jak dobrze biorą, to o tej porze roku gryzą nawet przez cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Był ktoś może nad Zalewem i jak wyniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Trochę skubie szczupły. O okazach jednak nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Jakieś rybki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Był ktoś nad zalewem albo cos słyszał?? Słyszałem że pieniądze za pozwolenie na Siemianówkę były brane bezprawnie czy cos takiego w następnym roku ma niby nie być pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 @ Łukasz91Pieniądze były brane całkowicie zgodnie z obowiązującym prawem. W roku 2011 nie będzie dodatkowej opłaty na to łowisko ponieważ właśnie z dniem 01,01,2011 zmieniają się przepisy prawa które to uniemożliwiają pobieranie dodatkowych opłat na dotychczasowych warunkach. Patrząc z punktu widzenia nas wędkarzy dodatkowe opłaty za to łowisko to absurdalna pomyłka, setki metrów sieci i tony ryb wyjmowanych z tej wody musi kiedyś dać skutek taki jak mamy dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Był ktoś na rybkach i jak wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Znajomy pływał dzień z dwoma kompanami na początku listopada i połowili po 7 esoxów około wymiarków i 3 takie do 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Znajomy wczoraj widział szczupaka 106 9kg ;D i słyszałem nie wiem czy to prawda baba 18kg szczupaczka złapała ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam. Był ktoś może nad Zalewem ?? Ja byłem dzisiaj i bryndza 3 krótkie i jeden ładniejszy zszedł ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Chyba się ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo się nie poruszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Szef w tamtym tygodniu 90 cm 6.70 a ten 96cm 7kg bardzo chudy, znajomy w tamtym roku 96cm prawie 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi