Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wróciłem. Powiem tak od godziny 6:00 do 13:00 złowiliśmy 2 szczupaki jeden 58cm. Bez brań więcej. Jak spłynelismy do brzegu gość chwalił się piękną metrówka złowioną troche po 13 a jeszcze inny facet miał 3 na wymiarze złowione po 13 w parenaście minut. Wiec do 13 lipa a od 13 musiał byś popytac ja zakonczyłem tegoroczną Siemionke bez Happy Endu :angry:

Dzień w dzień zalew ora 50 łódek jak nie więcej, a tylko jedna osoba napisała że była a reszta?? Panowie chwalić się !!

O cholera :huh: ,nie wiedziałem że codziennie tylu użytkowników J.PL,wędkuje na Siemianówce ,widocznie zbyt rzadko tam łowię :lol:

Pozdrawiam Tomi B).

50 łodek ora zalew, a tylko jedna osoba byla wsrodych tych orajacych, niezle.Widocznie wedkarze to nie tylko uzytkownicy forum.

Ja to wiem, Ty się tego domyślasz,a kolega @Łukasz91 jak wynika z jego postu jest przekonany że reszta z 50 łódek orających zalewteż należy do użytkowników J.PL :huh: :lol: .

Koniec OT.

Pozdrawiam Tomi B).

• 3 tygodnie później...

Witam. Było u nas ostatnio zebranie koła i był prezes z Białego i ludzie mówili żeby siaty zdjeli bo nie ma ryb, a on ze siatkami mało łowią bo tylko 20 ton wyłowili, (a ktoś na sali się odezwał ze słyszał o 120 tonach ;//)i że wędkarze w 2007 roku prawie 40 ton szczupaka, i mówił ze nie ma żadnego wpływu na siatki bo wojewoda tym zarządza. A jak ktoś powiedział ze jest zakaz odłowu ryb na zaporówkach to nic się nie odezwał;//

• 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Dziś siemianówka troling 4 brania 2 wyjęte ale krótkie jeden ładny zszedł kilka sek był i się spiął stare i zardzewiałe kotwice były w wobku ;/ dziś znajomy widział szczupaka ponad 1m mówił że z 110 miał i padł na żywca, a wczoraj ktoś 116 wyją tak straż rybacka mówiła