Łukasz91 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam, był ktoś ostatnio?? warto jechać na zakończenie sezonu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Właśnie wróciłem. Powiem tak od godziny 6:00 do 13:00 złowiliśmy 2 szczupaki jeden 58cm. Bez brań więcej. Jak spłynelismy do brzegu gość chwalił się piękną metrówka złowioną troche po 13 a jeszcze inny facet miał 3 na wymiarze złowione po 13 w parenaście minut. Wiec do 13 lipa a od 13 musiał byś popytac ja zakonczyłem tegoroczną Siemionke bez Happy Endu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A po tych ostatnich mrozach da rade wypłynąć ?? i gdzie pływaliście na głębokim czy na płytkim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Po głębokim. Tak tak Dało rade wypłynąc ja się wodowałem nie daleko amfiteatru. Woda ma 3.5 stopnia więc spoko. Radzę sie bardzo ciepło ubrać bo rano było -7 a i podwojne wkładki do butów bo nieżle z dołu ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzień w dzień zalew ora 50 łódek jak nie więcej, a tylko jedna osoba napisała że była a reszta?? Panowie chwalić się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzień w dzień zalew ora 50 łódek jak nie więcej, a tylko jedna osoba napisała że była a reszta?? Panowie chwalić się !! O cholera ,nie wiedziałem że codziennie tylu użytkowników J.PL,wędkuje na Siemianówce ,widocznie zbyt rzadko tam łowię Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 50 łodek ora zalew, a tylko jedna osoba byla wsrodych tych orajacych, niezle.Widocznie wedkarze to nie tylko uzytkownicy forum. Tak marginesie byl wczoraj moj starszy z kolega i nic nie mieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 50 łodek ora zalew, a tylko jedna osoba byla wsrodych tych orajacych, niezle.Widocznie wedkarze to nie tylko uzytkownicy forum. Ja to wiem, Ty się tego domyślasz,a kolega @Łukasz91 jak wynika z jego postu jest przekonany że reszta z 50 łódek orających zalewteż należy do użytkowników J.PL .Koniec OT. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Nie mówię że wszyscy to użytkownicy J.pl ale na pewno z tych 50+ łódek które pływają to z 10+ osób ma tu konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam. Było u nas ostatnio zebranie koła i był prezes z Białego i ludzie mówili żeby siaty zdjeli bo nie ma ryb, a on ze siatkami mało łowią bo tylko 20 ton wyłowili, (a ktoś na sali się odezwał ze słyszał o 120 tonach ;//)i że wędkarze w 2007 roku prawie 40 ton szczupaka, i mówił ze nie ma żadnego wpływu na siatki bo wojewoda tym zarządza. A jak ktoś powiedział ze jest zakaz odłowu ryb na zaporówkach to nic się nie odezwał;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Chory kraj;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam, czy na zalewie nadal są prowadzone odłowy sieciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Były są i będą odłowy ;/ tylko na weekendy siaty zdejmują i chyba na duże święta ;/ http://www.tvp.pl/bialystok/aktualnosci/inne/konczy-sie-sezo n-polowu-ryb-na-jeziorach/5308987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Niestety, tak działa PZW dla wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dziś siemianówka ;D ok 15 kaszalotów w tym największe 52 55 60 cm i z 5 mi zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dziś 6 szczupaków największy 58 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Kolego @ Łukasz 91 czy w tym roku obowiązuje jakaś dodatkowa opłata za łapanie na Siemianówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie ma chyba żadnych dodatkowych opłat no chyba ,że chcesz trolingować to wtedy dochodzi 200 zł za rok albo jednodniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dzisiaj od godziny 15 do wieczora 4 szczupaki 2 po około 55 i 2 krótkie na około 80 cm wodzie brania były w skupiskach drobnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam, dzisiaj naliczyłem w zasięgu wzroku 48 łodzi, jak na zegrzyńskim się czułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 48? to mało, nawet bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dziś Siemianówka mocno wiało ciężko się pływało i 8 szt 25-48 cm na płytkiej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dziś cieniutko 4 szczupaki z czego 2 52 i 50 i pasą się dalej ;D i nie było widać żeby ktoś łapał chyba ciśnienie im nie odpowiadało ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziś siemianówka troling 4 brania 2 wyjęte ale krótkie jeden ładny zszedł kilka sek był i się spiął stare i zardzewiałe kotwice były w wobku ;/ dziś znajomy widział szczupaka ponad 1m mówił że z 110 miał i padł na żywca, a wczoraj ktoś 116 wyją tak straż rybacka mówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi