Skocz do zawartości

Zalew Siemianówka

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

A i tak jadąc 30.12 na rybki naszedł mnie taki pomysł , było by fajnie tak skrzyknąć wszystkich wędkujących ostatniego dnia w jednym miejscu na łowisku np na środku zbiornika na szampana :) oczywiście nie wielką ilość i życzyć wszystkim aby więcej dbali o rybki i więcej przy najmniej tych dużych ryb wracało do wody.

• Like 1

Nic się nie będzie działo na wiosnę.trolling jest od 1 czerwca i będzie dozwolony tylko na połowie zalewu, tak że wystarczy  dla wszystkich  i nie ma co narzekać  nie może być tak że pewnej grupie osób  nie podoba    się  zalewu starczy dla wszystkich  

Nic się nie będzie działo na wiosnę.trolling jest od 1 czerwca i będzie dozwolony tylko na połowie zalewu, tak że wystarczy  dla wszystkich  i nie ma co narzekać  nie może być tak że pewnej grupie osób  nie podoba    się  zalewu starczy dla wszystkich 

oby Kolego bo ja nie jestem tego aż taki pewny .. ..oby nie było tak jak we Włocławku.. 

Dla mnie wody wystarczy:) a mogę wiedzieć jaka to połowa zalewu ma być dostępna dla trollingujących? ciekawi mnie to bardzo

Kolego Konradzie,tyle piszesz w tym dziale ,a nie orientujesz się w podstawowych zasadach i uregulowaniach obowiązujących na Siemianówce.

Mam nadzieję że to tylko zwykłe lenistwo. ;)

http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/14/cms/szablony/21174/pliki/troling.jpg

Pozdrawiam Tomi B)

PS. Grzegorz był szybszy.

Edytowane przez tomi101

Mam już trochę lat i przyznam że machanie cały dzień kijem to często problemy z łokciem, nadgarstkiem i kręgosłupem. To chyba jedyne wytłumaczenie tej orki na zalewie. Upolowanie czegoś za wszelką cenę, to chyba przyświeca uchwalającym i głosujaącym za trolem. Bo jeśli zdrowie nie pozwala to zostaje żywiec lub lajtowe łowienie. Lenistwo to chyba główna przyczyna.

kolego nie bardzo zgadzam się co piszesz w sprawie  metody trollingowej   tak się składa ze bylem delegatem na ostatnim   zebraniu a  kolega  głosował przeciw a ja się pytam dlaczego a on  bo on łapie tylko na tyczkę i tylko na rzece  to trzeba  w takim razie głosować  przeciw tyczce  przeciw żywca i przeciw na spławik  panowie  nie tedy droga    zalew jest dla wszystkich  jest taka metoda dozwolona została przegłosowana  i niema co martwic się na zapas   a odnośnie zabierania ryb  to nie raz widziałem jak się bierze niewymiarowe ryby po prostu trzeba przestrzegać prawa i będzie dobrze    trolling  był tyle lat i ryba nie przepadła z jeziora a jak stało 5 km siatek to było dobrze sam widziałem jak było po 100 szczupaków   w jednej siatce      a teraz czekamy na   zimę i na ryby  pojechali 

• Like 1