Kornel Miklas Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 WitamMam pytanie odnośnie podwójnej korby do stelli Millenium 4000SS czy ktoś z Was próbował "adaptować" korbki DH z innych modeli shimano? wiem że orginalna korbka DH od millenium 4000 pasuje do Stelli PG4000 08,więc może coś z nowszych korbek DH bedzie pasowało do Mileny?robił ktoś z Was takie przymiarki?z góry dziekuję za sugestie .KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak będziesz kiedyś w Gdańsku, to możesz podjechać do mnie i przymierzysz sobie DH od Stelli 2014, która pasuje idealnie do Stelli FE. Mam też pojedynczą korbę od TP '08, jeśli podejdzie do Milleny, to podwójna też będzie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak będziesz kiedyś w Gdańsku, to możesz podjechać do mnie i przymierzysz sobie DH od Stelli 2014, która pasuje idealnie do Stelli FE. Mam też pojedynczą korbę od TP '08, jeśli podejdzie do Milleny, to podwójna też będzie pasowała.Kuba żadna z tych korbek co masz do millenium pasować niestety nie będzie Tu jest temat ciężki żeby coś innego dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Moim zdaniem pasowac bedzie ta korbka : http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b163463152 Jest to korbka od Stelli 04 (FB) model z podwojna korbka. Ogolnie tych korbek mozna dopasowac kilka - w zaleznosci od preferowanego rozmiaru (dlugosci ramion korbki DH), koloru, knobow (choc te sa wymienne)... Niemniej jednak warto pamietac o tym, ze do Millenium dostepne byly korbki podwojne w dwoch rozmiarach. Mniejsza - dedykowana do rozmiaru 1000. http://page9.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/k169936587 I wieksza do rozmiaru 2500 . Kwestia jak bardzo taka korbke sie chce (ile sie chce wydac na nia) i jak bardzo musi to byc korbka do Millenium. Jesli bardzo do Millenium to kupic ta DH od 2500SS. Ewentualnie 2500SS z DH (trafiaja sie na ebay czy w jp) i rozwiazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi