czaro73 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam.Mam pytanie; w jaki sposób - skuteczny, można pozbyć się komarów. Proszę o pomoc ( bez OFF'ów itp. ), najlepiej coś z elektroniki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Reklama google poniżej...http://www.odstraszacze.com/index.php?category_id=200 Kiedyś na rybach spotkałem gościa mającego przypięte podobne ustrojstwo ale nie zauważyłem żeby komary coś sobie z niego robiły.A ja pomimo że komarem nie jestem słyszałem irytujące piszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Może to był sprzęt odstraszajacy wędkarzy z dobrej miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Miejscówka musiała być nadzwyczajna.Gość opowiadał o linach po 90cm Działanie odstraszacza też bardzo sobie chwalił <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Od czasu jak zrobilem nad Wiselka test tzn. kolejnym specyfikiem szeroko oferowanym w sklepie potraktowalem rece z ten sposob ze kapal nadmiar a komary siadaly bezposrenio na ta powierzchnie stosuje wylacznie Ultrathon f-my 3M.W sklepie sie tego normalnie nie kupi ani nie w Aptece bo specyfik zakwalifikowano ponoc jako cos co podpada pod srodki ochrony roslin czyli scislej mowiac trucizne. Do niedawna mozna bylo kupic w internecie, teraz nie wiem. Co do odstraszania ultradzwiekami to nie slyszalem jak na razie o zadnym skutecznym wynalazku tego typu. Jedyny inny skuteczny sposob to palace sie śmierdziawki co trudno zrealizowac jak sie lowi albo..stary sposob...zaczac palic kubańskie cygara.. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nad Wisłą ponoć w modzie spryskiwanie ubrania muchozolem Rozwalają mnie te specyfiki i pomysłowe dobromiry. Spryskane ubranie i ręce, przychodzisz do domu, podbiega dziecko i przytula się (lub wrzucasz ciuchy do prania w jednej pralce z majtkami Twojej kobiety) i... kolejny odcinek Dr.House, na żywo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja używam środka o nazwie Repel, strasznie śmierdzi i prawie pali włosy na skórze bo ma 52% DEET , ale za to 100% skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam.Wszystkim dziękuję za pomoc.Chyba w dalszym ciągu pozostanę przy szybkich ruchach Śmierdziuchy odpadają, bo zazwyczaj po łowieniu, muszę wrócić do szarej codzienności i jechać do pracy. ... a może to jest dobry sposób na skuteczne negocjacje Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czaro73
Witam.
Mam pytanie;
w jaki sposób - skuteczny, można pozbyć się komarów.
Proszę o pomoc ( bez OFF'ów itp. ), najlepiej coś z elektroniki.
Pozdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi