Skocz do zawartości
  • 0

Komary

czaro73

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Reklama google poniżej...

http://www.odstraszacze.com/index.php?category_id=200

Kiedyś na rybach spotkałem gościa mającego przypięte podobne ustrojstwo ale nie zauważyłem żeby komary coś sobie z niego robiły.

A ja pomimo że komarem nie jestem słyszałem irytujące piszczenie.

• 0

Od czasu jak zrobilem nad Wiselka test tzn. kolejnym specyfikiem szeroko oferowanym w sklepie potraktowalem rece z ten sposob ze kapal nadmiar a komary siadaly bezposrenio na ta powierzchnie stosuje wylacznie Ultrathon f-my 3M.

W sklepie sie tego normalnie nie kupi ani nie w Aptece bo specyfik zakwalifikowano ponoc jako cos co podpada pod srodki ochrony roslin czyli scislej mowiac trucizne.

Do niedawna mozna bylo kupic w internecie, teraz nie wiem.

Co do odstraszania ultradzwiekami to nie slyszalem jak na razie o zadnym skutecznym wynalazku tego typu. Jedyny inny skuteczny sposob to palace sie śmierdziawki co trudno zrealizowac jak sie lowi albo..stary sposob...zaczac palic kubańskie cygara.. <_<

Gumo

• 0

Nad Wisłą ponoć w modzie spryskiwanie ubrania muchozolem :wacko:

Rozwalają mnie te specyfiki i pomysłowe dobromiry. Spryskane ubranie i ręce, przychodzisz do domu, podbiega dziecko i przytula się (lub wrzucasz ciuchy do prania w jednej pralce z majtkami Twojej kobiety) i... kolejny odcinek Dr.House, na żywo....

• 0

Witam.

Wszystkim dziękuję za pomoc.

Chyba w dalszym ciągu pozostanę przy szybkich ruchach :D

Śmierdziuchy odpadają, bo zazwyczaj po łowieniu, muszę wrócić do szarej codzienności i jechać do pracy.

... a może to jest dobry sposób na skuteczne negocjacje :mellow:

Pozdr

Czaro73