esoxlucius1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Moze ktos z kolegow powiedziec co to za wynalazek Edytowane 17 Grudnia 2014 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wpisz wyszykukiwarke bo ten wynalazek ma swój osobny temat na kilkanaście stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Moglbys kolego link podac do tematu o ktorym mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tomek nawet na kilkadziesiat stron http://jerkbait.pl/topic/7116-wędki-fenwick/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Moglbys kolego link podac do tematu o ktorym mowisz?Nie nie mógł bym... ale widzę ze juz się ktoś zlitował Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Nie nie mógł bym...myślenie nie boli z regułyNie w tym rzecz ze z lenistwa nie chce mi sie szukac a to ze o fenwicku jest kilka tematow i nie wiem ktory miales na mysli.Nie szukam opinii ogolnie o wedkach fenwick a konkretnie o tym "dziwnym" modelu czyli ES66MF w dodatku ten elitetech nie ma wpisanej serii w napos np smallmouth czy walleye Edytowane 17 Grudnia 2014 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Na zdjęciu jest elitetech. Wiec napewno znajdziesz o nim informacje ... poza tym nie napisałeś w temacie o jaki kij ci chodzi a w czasie jak ja pisałem odpowiedz zdjęcia się nie wyświetlały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Spoko TomaszEs nie kazdy jest trolem na forum Znalazlem cos takiego za 100$ a to super cena jak za elitetech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Teraz są w wyprzedażach bo wchodzi nowa seria Elitki więc normalna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi