tornado Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Poszukuje osoby która by wykonała zgrzała mi oponki [ dętki] do pływadełka lub podpowiedziała jak to zrobić solidnie. coś mi odbiło i sam mam zamiar wykonać dla siebie pływadełko wedle własnego projektu ,obecnie pływam na DLT a to jest tak skopane że wolę sam sobie uszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 jedz do najblizszych wulkanizatorow i pytaj czy maja "prase do zgrzewania łat w oponie na gorąco", ja taka mam i tym by to zrobil ale watpie czy ktos ci sie tego podejmie, klejenie moim zdaniem odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Grzegorz ta oponka ma być z foli PCV lub podobnej gdybym miał mieć gumową nie zawracałbym wam głowy. Planuje gruby rękaw do pakowania różnych detali i zgrzanie go na końcach, mam zgrzewarkę domową do pakowania żywności metodą próżniową i fajnie zgrzewa ale chce się profi wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi