gaweł Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja zmierzyłem po prostu zwykłą linijką,nie miałem mikrometru.Ale kończę swoje wnioski krótko-koledzy na pewno jak złowię coś na Toro dam znać.Bo nieważne kto ma jaką :łapę:ale jak mu się łowi dobrze na multika to jest najważniejsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Szerokość szpuli Curado 201DSHV-29mm,Toro-32mmŚrednica szpuli Curado-34mm,Toro-38mm.Pozdrawiam Paweł Ok dzieki, To by sie zgadzalo. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Czy jest moze tak ze Toro 51 i 61 maja taki sam rozmiar bebechow a roznia sie jedynie szerokoscia szpuli a co za tym idzie szerokoscia obudowy ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no, tak moze byc i jest, 61 jest szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czyli de facto 51 bedzie mocniejszy.Jesli przedkladnia bedzie taka sama a obudowa mniejsza (mocniejsza)... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TadekP Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ... you can expect to get a maximum drag pressure of 24 pounds!cyt.: http://www.tackletour.com/reviewabugarcia2009reelspre.html (dodam, ze hetnie odsprzedam mod. 51 lub 61 /leworeczne/ info > priv.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Koledzy polecam do dużych przynęt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi