moncki Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam jako ze nie jestem az tak bardzo zaawansowanym wedkarzem chcialbym sie dowiedziec jak to jest z tymi przyponami przy lowieniu pstragow....czy rzeczywiscie zmniejsza sie ilosc bran przez stalke??z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Pozatym w wodach pstrągowych szczupak nie występuje tak licznie więc lepiej poświęcić prawdopodobieństwo obcinki niż brania pstrąga. A w przypadku małych przynęt zębaty często zapina się płytko, bynajmniej ja miałem dużo takich sytuacji uganiając się za klenio-jaziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moncki Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 jednak trzeba cos poswiecicdzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi