Skocz do zawartości

multiplikator

msciciel

Rekomendowane odpowiedzi

I dobrze że trzymasz ,tylko kogo to obchodzi.Przypominam że kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga jak i CC201 będą ok.Pytanie czy mu niski czy round podejdzie Naprawdę zaczyna z górnej półki.Ja osobiście zaczynałem z niskiego profilu a skończyło się na okrąglaczkach(dużo pisać)jest też Daiwa Ballistic, Zillion 100SHLA i hybryda CBC 21

Pozdrawiam

Tomek

I dobrze że trzymasz tylko kogo to obchodzi.Kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga będzie ok.Naprawdę zaczyna z górnej półki.Nie to co ja

Ja trzymam wskazującym jak za spust

I dobrze że trzymasz ,tylko kogo to obchodzi.Przypominam że kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga jak i CC201 będą ok.Pytanie czy mu niski czy round podejdzie Naprawdę zaczyna z górnej półki.Ja osobiście zaczynałem z niskiego profilu a skończyło się na okrąglaczkach(dużo pisać)jest też Daiwa Ballistic, Zillion 100SHLA i hybryda CBC 21

Pozdrawiam

Tomek

I dobrze że trzymasz tylko kogo to obchodzi.Kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga będzie ok.Naprawdę zaczyna z górnej półki.Nie to co ja

A obchodzi kolegę Drac jak byś nie zauważył.

Ok skoro uważasz że o to chodziło w tym wątku to spoko

W tym wątku i na tym forum chodzi o wymianę informacji. Ktoś pyta -odpowiadam... uważasz ze lepiej aby założył nowy temat ? pytał o to jak trzyma się taki multik, czy to nie mieści się w standardach tego tematu ??

Ok tylko ja się trzymam wątku

Ok

W tym wątku i na tym forum chodzi o wymianę informacji. Ktoś pyta -odpowiadam... uważasz ze lepiej aby założył nowy temat ? pytał o to jak trzyma się taki multik, czy to nie mieści się w standardach tego tematu ??

Panowie, dyskusja w tym wątku zupełnie bez sensu...

Kolega pytał o konkretne modele, jak sądzę nie miał również wiedzy nt. ich rzeczywistej wielkości.

Stąd na zdjęciu starałem się pokazać wielkość multika w stosunku do dłoni łowiącego.

Oczywistym jest (przynajmniej dla mnie), że podczas łowienia sprzęt trzymam chwytem znacznie wygodniejszym,

tylko wtedy na zdjęciu nie byłoby widać tego co chciałem koledze pokazać.

• Like 3

Witam,

Bartolo, dobrze Ci radzi. Ryoga 1016Hl jest świetna i mniejsza. Ja mam raczej większe rączki i ogarniałem ją super. Po co pchasz się w większy rozmiar, większy ciężar a masz tym machać cały dzień. Ta mała wersja wytrzyma wszystko i te gramatury dla niej to pikuś. Przemyśl nawet sam temat wielkości, zanim wydasz pieniążki. Również świetnie leży się ręką na  niskim profilu i czasem lepiej, więc powinieneś się po prostu przymierzyć.