msciciel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam potrzebuje pomocy chce kupić multiplikator bardzo dobry do jerkowania który będzie obsługiwał przynęty 10-80g co myślicie na daiwa ryoga 2020 lub shimano cc201 dc dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/ http://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.html http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&search_in=ccs 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Piotr, masz cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Uważaj @woblerwz patrząc na nick kolegi możesz mieć kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msciciel Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ok będę ostrożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak masz taki budżet, weź tego, który Ci lepiej w łapie leży. Obydwa nadają się świetnie do Twoich wymagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msciciel Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzięki Piotr tylko jest problem ponieważ nie miałem żadnego w dłoni tyle co widziałem filmy i zdjęcia w internecie Ale zdecyduje się chyba na ryoge 2020L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 co bedzie, kiedy sie okaze, ze dc moglby byc lepszy? ja kupilbym obydwa i sprawdzil, zawsze mozna zrobic tuning a jak juz sie okaze, ze jeden z nich jest lepszy od drugiego, to bedzie mozna sprzedac na gieldzie ... do tej pory uzbiera sie wystarczajaca liczba postow 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 No to może zdjęcie 1016HL w mojej łapie coś pomoże. Dłonie mam raczej standard size... A jeśli decyzja padnie na Ryogę, to bierz raczej HL. Bardziej uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 yyyyyy i wygodnie Ci tak trzymać ten multik????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 yyyyyy i wygodnie Ci tak trzymać ten multik?????Faktycznie, do bani jakoś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Panowie, a między którymi palcami macie pazur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja trzymam wskazującym jak za spust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 I dobrze że trzymasz ,tylko kogo to obchodzi.Przypominam że kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga jak i CC201 będą ok.Pytanie czy mu niski czy round podejdzie Naprawdę zaczyna z górnej półki.Ja osobiście zaczynałem z niskiego profilu a skończyło się na okrąglaczkach(dużo pisać)jest też Daiwa Ballistic, Zillion 100SHLA i hybryda CBC 21PozdrawiamTomek I dobrze że trzymasz tylko kogo to obchodzi.Kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga będzie ok.Naprawdę zaczyna z górnej półki.Nie to co jaJa trzymam wskazującym jak za spust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 I dobrze że trzymasz ,tylko kogo to obchodzi.Przypominam że kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga jak i CC201 będą ok.Pytanie czy mu niski czy round podejdzie Naprawdę zaczyna z górnej półki.Ja osobiście zaczynałem z niskiego profilu a skończyło się na okrąglaczkach(dużo pisać)jest też Daiwa Ballistic, Zillion 100SHLA i hybryda CBC 21PozdrawiamTomek I dobrze że trzymasz tylko kogo to obchodzi.Kolega pyta się o multik.Wg. Mnie Ryoga będzie ok.Naprawdę zaczyna z górnej półki.Nie to co jaA obchodzi kolegę Drac jak byś nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ok skoro uważasz że o to chodziło w tym wątku to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ok skoro uważasz że o to chodziło w tym wątku to spokoW tym wątku i na tym forum chodzi o wymianę informacji. Ktoś pyta -odpowiadam... uważasz ze lepiej aby założył nowy temat ? pytał o to jak trzyma się taki multik, czy to nie mieści się w standardach tego tematu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ok tylko ja się trzymam wątkuOk W tym wątku i na tym forum chodzi o wymianę informacji. Ktoś pyta -odpowiadam... uważasz ze lepiej aby założył nowy temat ? pytał o to jak trzyma się taki multik, czy to nie mieści się w standardach tego tematu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Panowie, dyskusja w tym wątku zupełnie bez sensu...Kolega pytał o konkretne modele, jak sądzę nie miał również wiedzy nt. ich rzeczywistej wielkości.Stąd na zdjęciu starałem się pokazać wielkość multika w stosunku do dłoni łowiącego. Oczywistym jest (przynajmniej dla mnie), że podczas łowienia sprzęt trzymam chwytem znacznie wygodniejszym,tylko wtedy na zdjęciu nie byłoby widać tego co chciałem koledze pokazać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam, Bartolo, dobrze Ci radzi. Ryoga 1016Hl jest świetna i mniejsza. Ja mam raczej większe rączki i ogarniałem ją super. Po co pchasz się w większy rozmiar, większy ciężar a masz tym machać cały dzień. Ta mała wersja wytrzyma wszystko i te gramatury dla niej to pikuś. Przemyśl nawet sam temat wielkości, zanim wydasz pieniążki. Również świetnie leży się ręką na niskim profilu i czasem lepiej, więc powinieneś się po prostu przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jest tez zawsze z 2020 niski profil z moca ryogi... Co do ryogi - mialem uzywalem plakalem jak sprzedawalem - jakos wykonania, design oraz osiagi sa na b wysokim poziomie - tylko jedno ale - nie leza mi okragle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Albo pomyśl nad jej odpowiednikiem w niskim profilu....a jest taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi