gajosik Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Suzuki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Matagi Super Trout TR60 w nowej odsłonie, DPS 16 zastąpiła 17stka i pełna rękojeść. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 16 zbyt mala? Tez mam takie wrazenie, ze niezbyt wygodnie ta 16 sie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jaki to korek w tej wstawce i gdzie można go dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Pierwsze kontakty z 16 były pozytywne, po dłuższym łowieniu dłoń jednak się męczyła, znacznie wygodniej trzyma się 17stkę. Najszybciej 16stka dawała się we znaki na zawodach lub jak rybki brały delikatnie, większe skupienie, jakoś mimowolnie człowiek mocniej ściskał uchwyt itp. Po różnych eksperymentach muszę przyznać że każdy następny kij budowany na swoje potrzeby będzie wyposażony w DPS lub DNPS 17/18 jak dotąd najwygodniejsze rozwiązania jakie miałem w ręku. Żadne TVS, SKSS i inne wynalazki, wyglądają ładnie ale w łapce mi nie leżą. Jaki to korek w tej wstawce i gdzie można go dostać. Korek to Burl Capano mix jasny, występuje również ciemny, bardzo fajny do łączenia z pianką. Kupisz w większości pracowni, ja zamawiałem w BRC. Edytowane 28 Października 2015 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi