Czez Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Czy ktoś łowił na te obrotówki?http://www.glangliwa.republika.pl/Konstrukcja niby nie jest nowa, zasady konstrukcyjne też nie (juz wiele lat temu reklamowano podobne na łamach WP), ale mnie nie dane było dotychczas na nie łowić.Ciekaw jestem zatem Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 łowie na nie juz jakiś jednak jakichs rewelacyjnych eketów w porównaniu do swykłych obrotówek nie widze, są porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nieciekawe,mam kilka ale już nie zakładam.Kupiłem 4 niby przeciążone, a tu ledwie w zarośniętym jeziorku pistolety można postraszyć. Nie polecam,no chyba że coś zmieniono,ale o tym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja ma dwie obrotówki. Najbardziej to chyba nadają się na pstrągi. Tak przynajmniej czytałem w artykule napisanym przez samego twórce przynęt. A z tym że nie skręcają żyłki to lekka przesada. Skręcają i tak ale może (!) nie w takim stopniu jak zwykłe.Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czez
Czy ktoś łowił na te obrotówki?
http://www.glangliwa.republika.pl/
Konstrukcja niby nie jest nowa, zasady konstrukcyjne też nie (juz wiele lat temu reklamowano podobne na łamach WP), ale mnie nie dane było dotychczas na nie łowić.
Ciekaw jestem zatem Waszych opinii.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi