Grego Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No właśnie... Czy moglibyście łaskawie coś podpowiedzieć w tytułowej kwestii? Szukam tego urządzenia z oczywistych przyczyn w sklepach internetowych poza granicami naszego pięknego kraju, ale jak dotąd bez skutku. Sprawdziłem japantackle, ichiban, plat, minstor, dodatkowo ebay oraz kilkanaście sklepów w US. Wdzięczny będę za jakiś nowy trop.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 zobacz tu http://www.orientalanglerstore.jp/product/5303 brak 101Dc moze byc zwiazany z prawdopodobienstwiem zaprzestania produkcji tego multiplikatora. Niedawno wszedl na rynek nowy conquest 201 DC, wiec z ogromnym prawdopodobienstwem mozna sie spodziewac, ze lada moment pojawi sie nowsza wersja 101. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Jerzy,dziękuję; wirtualnie mieli towar na składzie i teoretycznie już go kupiłem. Tyle, że wczoraj zrobiłem to samo z platem, a dzisiaj przysłał mail'a z kancelacją . Poczekam, zobaczę. Tak, czy inaczej - dzięki.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tutaj masz jedną sztuke na stanie: http://samuraitackle.com/fishing/index.php?main_page=product _info&cPath=140_71_129_925&products_id=5987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Rolen,dziękuję za podpowiedź; moje obawy co do orientalnego wędkarza okazały się bezpodstawne i sprzęt już jest na polskiej ziemi.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Gratuluję zakupu Grego to świetny kręcioł napewno fajnie nim połowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Porter,dziękuję; obyś miał rację - we wrześniu przewidziane są testy bojowe w Szwecji, w miejscu, gdzie wiosną większy brat tegoż kołowrotka przyprowadził mi tak zwaną życiówkę. Może młodszy też się postara...Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi