stugrzeg Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Szukam z wysokiej półki (o ile takowy istnieje) telespina tak z 2,10 i realnie do 20 gram CW.I ma być najlepszy na świecie dzieki Edytowane 17 Grudnia 2014 przez stugrzeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dlaczego koniecznie tele ? Jeśli chodzi o długość transportową, to w rozmiarze +/- 60 cm masz do wyboru kilka ładnych travelków. Co prawda będzie to raczej 5-25g lub wklejka (mikado sensual), ale działa to znacznie fajniej niż teleskop. Jeśli budżet masz sporo większy niż 100-400 zł, to w pracowni machną Ci odpowiedni kijek. Teleskop, który ma być lekki i czuły będzie narażony na mechaniczne uszkodzenia na złączach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ma być tele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ma być tele...No z takim podejściem, to nie dziwię się, że nikt poza mną nie wypowiada się w temacie.Oczekujesz porady, a ze swojej strony zero zaangażowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Popieram kolege @Darks86 w sprawie traveli. Z teleskopami to moge powiedziec jest tak- mozna kupić swietne teleskopowe matchówki, bardzo dobre gruntówki (karpiówki i feedery), ale spiningów teleskopowych to bynajmniej ja w naszych sklepach swietnych nie widziałem. Są bardzo dobre Dragon czy Okuma ale takich jak mówisz "najlepszych na świecie" to przyznam się że nie widziałem. Więc jeśli chodzi o transport to polecam wziąć pod uwagę powaznie kije typu travel. Zapewniam że będą mieć takie właściwości jakich oczekujesz. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie istnieje taki tele bo nie ma prawa istnieć. Owocnych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak ma byc najlepszy to tylko taki: http://www.ebay.co.uk/itm/LUXURY-TELE-TRAVELLER-JET-SPIN-RODS-WITH-CASE-4-SIZES-/260806946844 Czysty luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Mikado inazuma tele, innego nie jestem w stanie sobie wyobrazić , moze dobra bolonka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Proszę sobie wybrać najdroższy tele spin. Pewnie będzie najlepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) @ Del Toro dzięki serdeczne za odpowiedź na temat pozostałym Kolegom też dziękuje, myślałem że pytanie było jasne - szukam telespin......nie prosiłem o poradę czy opinie jaki spin będzie lepszy , a już napewno nie rozumiem jednej ironicznej odpowiedzi .......... Edytowane 18 Grudnia 2014 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Troche dłuższe ale są http://www.szczupak.pl/savage-gear-tele-finesse-rods-i6367.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 DAM Air Line Spin, jeśli znajdziesz w stanie kolekcjonerskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jakieś trzy cztery lata temu oglądałem spina tele Mikado jakoś tak Purple Rain i z całą powagą muszę stwierdzić, że bardzo przyjemny kijek w różnych gramaturach rzutowych lekki i ładnie wykonany myślę że Mikado ma w ofercie najwięcej telespinów i są niezłe a z trwałością to wiadomo, że to nie dwuskład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Mikado ma w tele spin model Nihonto ,lekkie to to, fajnie wykonane ale do spina raczej się nie na daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) DAM Air Line Spin, jeśli znajdziesz w stanie kolekcjonerskim Miałem takie cudo kilkanaście lat wstecz (jeśli to ten model) niestety sprzedałem - i to był błąd. @MALIN: Mikado jakoś tak Purple Rain - jeśli cena jest wykładnikiem jakości to niebardzo Edytowane 18 Grudnia 2014 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 warto też wspomnieć o tele spinach shimano exage.jestem posiadaczem 2.70m 10-30g.wiem że były różne długości i cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jest tych tele spinow troche na ebay czy w innych sklepach. http://www.ebay.com/itm/NS-BLACK-HOLE-HURRICANE-TELE-SPINNING-ROD-TS-736M-MULTIPURPOSE-LURE-ROD-/141431265904?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20edf5da70http://www.ebay.com/itm/Savage-Gear-XLNT-Telescopic-Finezze-lure-spinning-rods-crazy-price-/171266162778?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&var=&hash=item27e042405ahttp://www.ebay.com/itm/233974-SHIMANO-HOLIDAY-PACK-10-270T-Telescopic-rod-2-7m-from-japan-Kz-/221610780757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3399082855http://www.ebay.com/itm/Spinning-Kali-Kunnan-Telespin-90-Ajustable-190-300-cm-6-sec-/111353915975?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&hash=item19ed35ea47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pheniks w tytanach byłby najlepsiejszy . W nie tak zamierzchlych czasach gdy lowiłem jeszcze na spining Łukasz Masiak miał w Rodmasie w ofercie kilka telespinów nie pamietam ich parametrów ale to były pstragowe kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pheniks w tytanach byłby najlepsiejszy . W nie tak zamierzchlych czasach gdy lowiłem jeszcze na spining Łukasz Masiak miał w Rodmasie w ofercie kilka telespinów nie pamietam ich parametrów ale to były pstragowe kijki. Ciagle sa, ale na zamowienie Super FlipperModel Długość Moc lb skład Akcja C.W. CenaSF-760ML-3X 228 10-20 Telescop Fast 8-30 476SF-760MH-5X 228 12-30 Telescop Fast 11-44 516SF-711MH-5X 241 12-30 Telescopic Fast 11-44 556 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Super FlipperModel Długość Moc lb skład Akcja C.W. CenaSF-760ML-3X 228 10-20 Telescop Fast 8-30 476 Ten mnie zaciekawił, choć trochę przymocny - 20 lb !!!nie pisze ile części, ale dryndnę do Łukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Shimano Exage STC 2,1m 10-30g , super kijek i szybki jak na tele.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Miałem takie cudo kilkanaście lat wstecz (jeśli to ten model) niestety sprzedałem - i to był błąd. @MALIN: Mikado jakoś tak Purple Rain - jeśli cena jest wykładnikiem jakości to niebardzoNie no spoko kilka lat wstecz nie była taka tanizna, ale pewno są teraz lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi