filser Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam kolegów postanowiłem sprubować swoich sił w budowie wędek , trafił w moje ręce taki blank , była to dwureczna muchówka 450cm dł.obecnie jest dwie sekcje 2x150cm kolor taki słomkowo czekoladowy moje pytani to jaki to model i klasa linki, ewentualnie jakies sugestie co z tego można ukręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 muchówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kolor taki mialy Imperial, tej dlugosci to musialo byc w klasie 10 badz 11 czyli dlugie i mocne na najwieksze rzeki lososiowe. Spina z tego mozna zrobic, powinien byc dobry do woblerow, obrotowek, jaki c/w wyjdzie ciezko powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A skąd wiadomo, że to StC? Są jakieś oznaczenia na elementach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Znalazłem w neci że to może być klasa 10 ,12.akcja calkiem szybka pracująca pod obciążeniem na całości. Myślałem nad zrobieniem wklejki w jednoskładzie ale wychodzi że zamocne to coś będzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Symboli żadnych niema tak twierdzi poprzedni właściciel ze to st cro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ...a toto nie jest starą,brązową serią Elite...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Też tak myślałem , imperjal jest bardziej bordowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ...a toto nie jest starą,brązową serią Elite...?? Nie robili elitek w speju.... Robili ultra zielone, robili tez imperial brazowe : http://www.speypages.com/speyclave/showthread.php?t=57512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wychodzi ze jest to imperial 10150 tak jak kolega Bujo pisze , myślę że będzie z tego niezła petarda na bolka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam kolegów zabieram się powoli za przezbrajanie tego blanku i mam pytanko czy może skrobał ktoś imperiala z lakieru bo widze ze ma go na sobie sporo.Szkoda trochę tego kolorku ale jak by troche przyspieszył to myślę ze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Oskrobałem blank było tego o.....i jeszcze troche.wyszedł fajny grafitowy kolor a co najważniejsze znacznie przyszpieszył gra warta zachodu. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez filser 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Blank oskrobany i wypolerowany. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez filser 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 A jeszcze jakbyś zważył tą michę lakieru ,a potem samą michę i podał ile lakier ważył.Byłoby super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kurcze nie pomyślałem o tym może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam ma ktoś może numer lub nazwe nici w tym kolorze co blank lub zbliżony coś ala gun smoke. Ważenia nie zrobię poszło do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jedną z takich nici będzie - Pewter (nazwa koloru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jest w brc jaka to firma to szybciej znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Prowrap (tak się czyta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Powoli ale do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Powoli ale do przodurekojeść z jakiego korka robiona ? Ciekawie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 sosna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Sosna i dąb jeszcze male poprawki drobnym papierkiem ,fajnie wyszło i nawet nie jest ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Efekt po drobnym papierze i impregnacji, fotki słabe w realu lepiej to wygląda. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi