filser Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tak poza tematem przelotka szczytowa fuji kr alconite może być w parze z minimami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ladnie wyszlo, ta kora rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 operacja lemax skrobanko i lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Super kijek wyszedł . A rękojeść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pięknie się ładuje główka 10g leci że cho cho moim zdaniem 35g bezproblemowo da rade a od dołu to cz5 cz10 to podobnie miota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No, no prawdziwy custom Omotki świetne ale rękojeść, baja! Chyba się Może też spróbuję sosenkę bo ciekawe wzroki wychodzą. Właśnie, jak z wagą tych plajsterków? Ciężkie to to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jak lód odpuści to zrobię testy i opis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Cały kij waży 164g jak na tą moc i długość to myślę że przyzwoicie ,plasterka nie ważyłam mam przygotowaną rękojeść do okoniowki to mogę zważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Fajne te rękojeści wychodzą. Dużo to cięższe od korka burl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Cały kij waży 164g jak na tą moc i długość to myślę że przyzwoicie ,plasterka nie ważyłam mam przygotowaną rękojeść do okoniowki to mogę zważyć.Zatem chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Obiecana waga rękojeści trochę mało miarodajna bo ponad połowę jest z dębu, sama sosna jest sporo lżejsza wymiary 6cm i 25cm. Niedługo będę robił dzieloną do Lemaxa tylko z sosny to napisze ile jeden plasterek waży. Tak z ciekawości ile plaster korka czy korkogumy waży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nowa dostawa sosenki ,kora świeża prosto z lasu do suszenia .Plaster 33 x 24 otwór 8 waga 5g, musze kupic głębszą otwornice ta co posiadam ma max30mm po obróbce plastrów pod klej zostaje max 26 a towar dzisiejszy ma ok 5cm. Szkoda żeby tyle odpadów było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bardzo ładne rekojeści z tej kory,brawo!!! Jednak zamiast gumy dałbym pierścionki stalowe,albo nawet pokusiłbym sie na wytoczenie drewnianych napewno dodałoby to juz pełnej ponadczasowej elegancji w Twoim bardzo udanym projekcie.Nie lubię zrzynać,ale z Twoim pomysłem chyba zrobie kiedys wyjątek,co Ty na to? pozdrawiam S.Gawełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Stachu to mój pierwszy patyk zrobiłem z tego co było ,pierścionków mam czarnych sporo to wiesz jak to jest .Myślałem nad drewnianymi lub alu z bordo wym paskiem kto wie moze następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Stanisław próbuj myślę że warto kory spory wybór można kombinować na wiele sposobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Hejka rękojeść do lemaxa tak na szybko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Czas najwyzszy zmienic tytul watku Filser wedki/rodbuilding czy cos w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pomyślę mam jeszcze 3 projekty jak wyjdzie oki to może !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 rękojeśc sklejona.dodałem insercik karbonowy pod kolor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 dla mnie jednak jeden gatunek kory,bardzo ładna prezencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Czyli sosna ładniejsza według ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam kolejny projekt na blanku Lemax Lc60 mf2 7-16lb przelotki minima chard M od 20 do 5w i szczyt 5.5 sic uchwyt ala sks 16 plus insert karbonowy, waga 102g.Mocny i szybki blank o grubej ściance. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Znów piękne wykonanie Piotrku a nie myślałeś żeby całą korę pokryć lakierem jak na fore? Dla mnie ślicznie on wygląda a i chyba lepiej by się wszystko komponowało. Lecz to tylko moje skromne prywatne zdanie PS Widzę że w końcu tytuł wątku nabrał normalnego kształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tomasz teraz biorę się za przebudowe wklejki może zrobię w lakierowanej korze , ewentualnie insert do uchwytu na próbę. Tytuł zmieniłem bo przestał pasować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ten kijek jest przepięknie zrobiony. Widać "smak" i gust mistrzowskiej ręki. Lakierowanego uchwytu plus kora bym sie jednak obawiał. Może to być niestabilne podczas trzymania w dłoni (ślizganie się, niekontrolowane obracanie, pęcherze na dłoni z tym związane). Próbować zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi