DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Limit 2mb na post czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Post czy jeden plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Z tego co pamietam post. Suma zalaczonych plikow 2mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Test zaliczony Edytowane 13 Maja 2015 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Moder moze go nie zaliczyc http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 hejka coś się dłubie tuning kongera equs rapier,wymiana uchwytu na fuji dps silwer rękojeść pianka ,korek algorytmowy i korkoguma ,wymienione przelotki na wklejce na minima tich 4w 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Bardzo elegancko to wyszło . No i w końcu normalny uchwyt . Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Zaczyna mi się podobać połączenie pianki i korkogumy/ korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Limit 2mb na post czy cos takiego Zdaje mi się że kiedyś tak było , kiedy zdjęcia gromadziliśmy na serwerze Jerka. Od jakiegoś czasu przebudowano forum i teraz zdjęcia wysyłamy na serwery do tego specialnie wstawione w sieć a na Jerku pozostają tylko linki które bezpośrednio ładują ładują nasze foty zgromadzone gdzieś w sieci, więc wielkość zdjęcia nie ma znaczenia dla Jerka tylko ma znaczenie dla serwisu który te foty magazynuje np. fotosik.pl ,imageshack.com itp,itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Zdaje mi się że kiedyś tak było , kiedy zdjęcia gromadziliśmy na serwerze Jerka. Od jakiegoś czasu przebudowano forum i teraz zdjęcia wysyłamy na serwery do tego specialnie wstawione w sieć a na Jerku pozostają tylko linki które bezpośrednio ładują ładują nasze foty zgromadzone gdzieś w sieci, więc wielkość zdjęcia nie ma znaczenia dla Jerka tylko ma znaczenie dla serwisu który te foty magazynuje np. fotosik.pl ,imageshack.com itp,itd Pewnie, jak wstawiasz przez fotosik.pl itd to wielkosc zdjecia nie ma znaczenia. Ale ciagle mozesz wstawiac zdjecia jako zalaczniki do wiadomosci i wtedy mnie sie wyswietla do max 2mb. Jak ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Wstawiając tylko linka oszczędzamy serwer jerka a foty są wyświetlane w orginalnej wielkości. Kilka minut więcej a duża korzyść dla moderatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Odpowiedz byla dlaczego mu wszyskie pliki nie wchodza jak zalacza Ale pewnie ze przez linka lepiej, ja tak dodaje od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja dodaje przez dodaj pliki ,niezabardzo wiem jak przez fotosik itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Wstaw zdjęcie do fotosik.pl a serwis wygeneruje link zdjęcia lub sam sobie skopiujesz. Potem wystarczy kliknąć w ikonkę zdjęcie czy obraz i wkleić link z fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 hej koledzy potrzebuje rady biorę się za zbrojenie seekera sp703 i tu pytanie w co go ubrać aby grało i buczało jak należy.Pod uwagę biorę atc tytan Y 25,12,8,6 i 4x5l szczyt sic 5.5 lub atc 6,kolejny set fuji kr 25,12,8,5 i4x4.5 szczyt sic 4.5 ,i kolejny zestaw minima match chard 20m.12m.6m.5v i 4x4v sic 5.5 bardzo proszę o info kogoś kto miał styczność z tym blankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ten set KR to jak do kijka 20lb Przy KR startowa max 20KLH, reszta tez mniejsza, tunel moze zostac na 4.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 dzięki Del Toro tak palnołem ale oto chodzi ze by ktoś podpowiedział z własnego doświadczenia z tym blankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja mam tego seekera w KR od 20, ale pod calkiem spory kolowrotek (daiwa 2500)Jak masz zamiar mniejszego uzywac to spokojnie od 16klh mozesz zaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ok a minimy może dac bardziej elastyczne nie powinna omotka pękać dobrze gadam,może wiesz jaka nić by podeszła bod ten oliwkowy blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Uzywalem Pro Wrap 558 Olive Color Fast Na KR tez lakier mi nigdzie nie peka, a sporo lowie na tego patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) prosty skromny projekt seeker sp703 ubrany w fuji kr i tozite tytan na szczycie,uchwyt kołowrotka mhdpswc 18, korek klasy extra,omotka 558 oliv. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez filser 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Fajnie zrobiony szklaczek,ciekawie schowałeś w korku część uchwytu,tylko nie wiem czy to praktyczne rozwiązanie,bo jest go strasznie cienko (korka) i czy nie będzie się odłupywał od części uchwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Hej Paweł uchwyt jest zatopiony w kleju raczej niema szans zeby coś odłamało się, było z tym troche pracy taka korko plastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Hej Paweł uchwyt jest zatopiony w kleju raczej niema szans zeby coś odłamało się, było z tym troche pracy taka korko plastyka.Domyślam się,że nie było łatwo....Korek toczyłeś zapewne z uchwytem już po wklejeniu bo nie widzę innej możliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Paavo toczyłem bez uchwytu tylko do robiłem tuleje z pianki w środek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi