trout master Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ta rękojeść wyszła bardzo estetycznie i gustownie. Sam sobie taką u Kolegi zamówię, tak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Rękojeść do muchówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Fajnie wyglada ta kora, nie ma co Wycieczka do lasu mnie nie ominie jak bede w PL hehehe Edytowane 6 Lipca 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Daiwa aqualite 15-50 po całkowitej przebudowie skrobanko nowy lakier plus polerka, przelotki minimy v i sic ,rękojeść pianka i korek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam dawno mnie nie było nowy kijek na blanku muchowym w klasie4 wersja travel, przelotki minima od 16m poprzez v i 4w , na szczyt fuji sic 4.5, rękojeść grubo mielony korek wstawka z sosny zakończona korkogumą. Omotki burgund ze złotą wstawką . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wygląda przyzwoicie wstawka z sosny dodaje oryginalności. Jakie ma być jego przeznaczenie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kij ma być wygodny w transporcie na jakieś male woblerki , blaszki itp . myślę ze tak do7,8g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Filser, bardzo ładnie łączysz te plasterki. Jestem pod dużym ważeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Cześć wszystkim jako że wakacje się skończyły dzieciaki poszły do szkoły i niechętnie chcą się dzielić książkami zostałem zmuszony do budowy wlasnej maszynki do omotek, wrzucę kilka fotek moze komuś się przyda. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 super! Te przelotki to SIC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Recoil i sic w tytanie tylko takie miałem , projekt budżetowy to i przelotki Edytowane 17 Września 2015 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Travel na zielonym blanku muchowym im6 plus wklejka węglowa przelotki minima chard od 16match do 3w i szczyt micro 4, rękojeść pianka plus wstawka z zielonego korka i czarnej korkogumy omotka zielona pod kolor blanku z tipetem srebrnym, Edytowane 22 Września 2015 przez filser 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ciekawa wedeczka. Ksztalt 'butt' moze nie w moim guscie, ale wedeczka zgrabna.Co to za nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Podoba mi się koncepcja rekojesci przy uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 nić 558 oliv wygląda na ciemniejszą bo blank ciemno zielony ogólnie całkiem fajnie pasuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 nić 558 oliv wygląda na ciemniejszą bo blank ciemno zielony ogólnie całkiem fajnie pasuje. Pro wrap? Mam ta nitke, faktycznie inaczej wyglada na jasniejszych blankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Super wykonanie tego kija. Można wiedzieć jaka jest długość kija, wyrzut oraz waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dł.213 cw do 10g wagi niestety nie podam bo zapomniałem zważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Czekam na przebudowanego przez Piotra w/w travelka na blanku muchowym im6 z wklejką.Jak dotrze opiszę efekty przezbrojenia. Edytowane 22 Września 2015 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wedka, w pierwotnym uzbrojeniu z kilkoma poważnymi błędami. (za długo by tu wymieniać)Odpowiednio dobrany spacing,dodana pianka ze wstawkami z korka w uchwycie kolowrotka, wymiana dolnika oraz wklejenie szczytówki weglowej zrobione przez Piotra zmieniły diametralnie kijek.Wstawione fotki nie do końca odzwierciedlają rzeczywistą jakość ale w realu dla mnie wykonanie na 5+ Dziękuję Ci Piotrze za b.bardzo dobrze zrobioną ROBOTĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Super wykonanie tego kija. Można wiedzieć jaka jest długość kija, wyrzut oraz waga?Waży 65g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Kolejna zabawka na leniwe okonie i białoryb, wklejka na blanku Mitchell plus szkło cw do max 5g długość 205cm waga 80g kij uzbrojony w przelotki od 16m do4w schimano i minima chard. Rękojeść pianka uchwyt ala sks 16 plus tuleja karbonowa.kijek gnie się aż po rękojeść i niema przesztywnień, na ostatniej fotce świeży projekcik czeka na lakier. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ten patyczek bardzo mi sie podoba Dwa pytanka, jaka srednice rurki zakladales pod tego SKSS 16?I ile wyszla grubosc tej wklejki w szczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Rurka 15.7mm ,szczyt 1.2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kij na blanku Ron Thompson flexide v2 oskrobany, wypolerowany bez lakierowania, skrócony od dołu i góry na 235cm cw do max 25g akcja fast. Ubrany w przelotki seryjne dobrej jakości ala sic od 25 do 5 szczyt . Omotki czekolada i ruda,rękojeść korek ala burl natural , uchwyt serja z insertem całość waży 120g . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi