trout master Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Darek na speedmaster jest ok lengh tylko w powerlopp zjadłem n w spinning a pismo mam jakie mam jak kura w piachu.Darek K ma racje. Nie pisze się "lengh"!!!! W jednym i drugim kiju do poprawki. W Powerloopie zapomniałeś też o "m" przy długości. Jednostkę wypada dać skoro "g" (gramy) są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Talon będzie transportowany w pokrowcu i twardej tubie. Raczej za oszczep nie będzie robił.Po kamieniach też nie będe nim tyrał. A jak przez przypadek go uszkodzę, to pójdzie do naprawy.Tak miało być i tak jast ; )Zapytałem poprostu bo miałem podobny pomysł ale odrzuciłem go z tego względu, że końcówka jest najbardziej narażona na obicia, otarcia, etc.Nie trzeba rzucać kijem żeby pewne elementy się zniszczyły. Wystarczy odłożyć na kamienie, piach, ziemię, etc.U mnie ten element ma najczęściej kontakt z podłożem więc z tad pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Patryk lakier na drewienku jest naprawdę twardy i trzeba bardzo chcieć by go zniszczyć tak jak na aucie do tego dalem korkogume na podparcie powinno być ok. Śmiało możesz robić oczywiście z odpowiedniego drewna na ten kij trzy razy robilem bo przy suszeniu drewno zmieniało średnicę i tp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ladne wedki, tylko te byki w angielskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 I w Powerloopie powinno być loop nie lopp. Poza tym (choć lepiej przede wszystkim ) fajne wędeczki, szczególnie talon - insert drewniany pod kolor blanku i gałeczka drewniana w tej samej tonacji- też nad tym myślę, a Twoje wykończenie Talona tylko mnie w tym utwierdziło. Ja myślałem nad całą gałką z drewna, ale być może skopiuję Twój patent z końcówką gałki z korka - będzie lepsza amortyzacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam opis kijów poprawiony i krótszy .myślę ze nie jest tragicznie jak na drugi raz i przy moim charakterze pisma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Z charakterem pisma nie wygrasz jest jaki jest i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Piotr,popróbuj pisma pochyłego.Łatwiej się pisze i ładniej wygląda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Poprawa widoczna.W porównaniu z tym co było jest dużo lepiej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jest dobrze, jak pochylisz litery to będzie więcej niż dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pomyślę na następnym projekcie nad tym koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam opis kijów poprawiony i krótszy .myślę ze nie jest tragicznie jak na drugi raz i przy moim charakterze pisma. Ładnie(-ej) Jedynie te jedynki można by poprawić i "trójkątne" zera. Przy pochylonym opisie pewnie i to byłoby niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Całkiem fajnie wyszło i widzę, że było trochę rewolucji w napisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Duzo lepiej to teraz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Talon dojechał. Na żywo robi dużo większe wrażenie,mistrzowskie wykonanie.Piotrek jednak zna się na rzeczy i widać ma ten fach opanowany.Drewienko rewelacja.Lakier mocny,solidnie położony.Kolor wpadający w ciemny brąz ,znacznie lepiej wygląda jak na zdjęciu.Następny kijek też pojedzie na tuning do *filsera*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dziękuje za miłe słowo niech służy dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czekając na komponenty zrobiłem kij na zimowe okonie .blank pełny węgiel, dl.94cm, uchwyt dps16, przelotki hardloj i ala sic. omotka coper 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 "Zimowy .... okoń". Ładne kolorki, takie ... okoniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fajniutka wykalaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jezu, jak ja bym chcial moc cos zrobic "czekajac na komponenty".. Fajny kijek, jak zwykle zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Szkoda że z lodem cienko bo bym jutro na testy poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dragon Viper senso jig 1-7g fajny blank o ciepłym ugięciu szczytu jak i dolnika ,kij oskrobany wtarty lakier i polerka,uchwyt sks17,przelotki minima chard od 16 do 3w. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgrabny projekt, fajny efekt korka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Przyjemny projekcik Czym polerowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Zestaw do usuwania rys na aucie z lidla . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi