Skocz do zawartości

,,Filser Rodbuilding''

filser

Rekomendowane odpowiedzi

Darek na speedmaster jest ok lengh tylko w powerlopp zjadłem n w spinning a pismo mam jakie mam jak kura w piachu.

Darek K ma racje.

Nie pisze się "lengh"!!!! W jednym i drugim kiju do poprawki.

W Powerloopie zapomniałeś też o "m" przy długości. Jednostkę wypada dać skoro "g" (gramy) są. :)

Talon będzie transportowany w pokrowcu i twardej tubie. Raczej za oszczep nie będzie robił.Po kamieniach też nie będe nim tyrał. A jak przez przypadek go uszkodzę, to pójdzie do naprawy.Tak miało być i tak jast ; )

Zapytałem poprostu bo miałem podobny pomysł ale odrzuciłem go z tego względu, że końcówka jest najbardziej narażona na obicia, otarcia, etc.

Nie trzeba rzucać kijem żeby pewne elementy się zniszczyły. Wystarczy odłożyć na kamienie, piach, ziemię, etc.

U mnie ten element ma najczęściej kontakt z podłożem więc z tad pytanie...

Patryk lakier na drewienku jest naprawdę twardy i trzeba bardzo chcieć by go zniszczyć tak jak na aucie do tego dalem korkogume na podparcie powinno być ok. Śmiało możesz robić oczywiście z odpowiedniego drewna na ten kij trzy razy robilem bo przy suszeniu drewno zmieniało średnicę i tp.

I w Powerloopie powinno być loop nie lopp.

Poza tym (choć lepiej przede wszystkim :) ) fajne wędeczki, szczególnie talon - insert drewniany pod kolor blanku i gałeczka drewniana w tej samej tonacji- też nad tym myślę, a Twoje wykończenie Talona tylko mnie w tym utwierdziło. Ja myślałem nad całą gałką z drewna, ale być może skopiuję Twój patent z końcówką gałki z korka - będzie lepsza amortyzacja.

Witam opis kijów poprawiony i krótszy .myślę ze nie jest tragicznie jak na drugi raz i przy moim charakterze pisma.

Ładnie(-ej)  :)

Jedynie te jedynki można by poprawić i "trójkątne" zera.   ;)

Przy pochylonym opisie pewnie i to byłoby niezauważalne.

Talon dojechał. Na żywo robi dużo większe wrażenie,mistrzowskie wykonanie.Piotrek jednak zna się na rzeczy i widać ma ten fach opanowany.Drewienko rewelacja.Lakier mocny,solidnie położony.Kolor wpadający w ciemny brąz ,znacznie lepiej wygląda jak na zdjęciu.Następny kijek też pojedzie na tuning do *filsera*.  ;)

• 4 tygodnie później...