MarcinZ Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Świetna robota;-)...ładny projekt!!!! Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Kolejna seryjna konstrukcja zyskała nowe lepsze życie .Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 I wagę z130 na 94g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Właśnie miałem pytać jak z waga bo seryjne vipery do najlzejszych nie należą a tu zjechał z masą ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Super.Zresztą jak zawsze.Opis już widze troszku trenowany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 mhx s781-1 przelotki fuji pierwsze dwie szt cyag 20,12 następnie log 8,5.5,4x 4.5 i szczyt sic 4.5 lgst ,uchwyt sks16 wklejony na węglowej rurce i całość obsadzona na dwóch tulejkach grafitowych. rękojeść pseudo flor na zakończenie czerwona korkoguma z alu kapslem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dragon Viper senso jig 1-7g fajny blank o ciepłym ugięciu szczytu jak i dolnika ,kij oskrobany wtarty lakier i polerka,uchwyt sks17,przelotki minima chard od 16 do 3w.Jaki lakier wcierałes?bo fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tomek lakier akrylowy od aut marka moze mniej ważna tylko przygotowanie i polerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dzięki PIotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Piotrek ,dzięki z całego serca Robota Pierwsza Klasa, jutro testy. Wysłanie do ciebie tego kija ,to jedna z lepszych ,moich ostatnich decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 ALPS 16-45 g 13-22lb dł 270cm wyszła mocna armata szybki sztywny kij z dużym zapasem mocy .blank gruby mięsisty. .przelotki alconite od 30 do 6 l i szczyt fst sic ,uchwyt dps 18 black ,rękojeść burl copano ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ten uchwyt nie pasuje. Wszystko się gryzie. Czarny z brązem, brąz z różowym, różowy ze złotem. Lepiej było wsadzić uchwyt w kolorze grafitu, zgodny z kolorem ramek. Winding srebrne pasowałyby ze srebrnym tippet's a brąz (korek) raczej cały do wymiany. Czarna piana bardziej zdałaby tu egzamin. Sorry Piter za krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Aro ramki przelotek są czarne, pierścienieozdobne złote.omotki bordo,tipet złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Noooooo, dobra. Za dużo kolorów. Wystarczyłyby czarne (winding, tippet's, ramki i uchwyt) i ten róż (bordo) i pewnie by przeszło. Ale korek dalej wykręca mi ... smaczek. Przy białych (Silver) napisach pierścionki Silver (i uchwyt) bardziej grają. O tippet's-ach już nie wspomnę. Blank sam lakierowałeś? Insert też? Ładnie się prezentują. Edytowane 13 Marca 2016 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mi się podoba, ale kijek raczej dla płci Pięknej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ten uchwyt nie pasuje. Wszystko się gryzie. Czarny z brązem, brąz z różowym, różowy ze złotem.Lepiej było wsadzić uchwyt w kolorze grafitu, zgodny z kolorem ramek. Winding srebrne pasowałyby ze srebrnym tippet's a brąz (korek) raczej cały do wymiany. Czarna piana bardziej zdałaby tu egzamin. Sorry Piter za krytykę. Może ktoś lubi takie kolorystyczne biznacjum Piotrek robił dla mnie renowację dwóch wędek, polegającą na ich kompletnym rozbrojeniu i ubraniu w nowe komponenty zgodnie z moim projektem, dzięki czemu wiem, że dba o wyjaśnienie wszystkich detali, również tych związanych z wyglądem, ale nie próbuje na siłę przekonywać klienta do swoich wizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Ten uchwyt nie pasuje. Wszystko się gryzie. Czarny z brązem, brąz z różowym, różowy ze złotem.Lepiej było wsadzić uchwyt w kolorze grafitu, zgodny z kolorem ramek. Winding srebrne pasowałyby ze srebrnym tippet's a brąz (korek) raczej cały do wymiany. Czarna piana bardziej zdałaby tu egzamin. Sorry Piter za krytykę. Przyznam że kij jest zestrojony gustownie , właśnie czarny uchwyt pięknie eksponuje wiśniowy insert , wszystko w ciepłych kolorach ,bardzo gustownie i czysto .Osobiście założyłbym do tego projektu czarne pierścionki i wiśniowe omotki (Scarlet lub Candy Aple ze złotym tipetem ) ale to moja wizja , wizja kolegi jest elegancka Edytowane 15 Marca 2016 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Artur omotka mogła by być jak piszesz scarlet , ja dałem pro wrap 343 trochę za jaskrawa ale zależy kto co lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Artur omotka mogła by być jak piszesz scarlet , ja dałem pro wrap 343 trochę za jaskrawa ale zależy kto co lubi . Jasne że tak , projekt gustowny w ciepłej tonacji i moim zdaniem wszystko w nim gra jak należy Nad wodą na pewno ludziska zawieszą na nim oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 kawał armaty cw 45 g ale raczej zaniżone znacznie, sezon pokaże co potrafi najwyżej pójdzie do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wszystkiego najlepszego Piotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziękuje Janusz. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Piotrek dużo zdrowia i wiele zleceń do wykonania oraz pomysłów do ich realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zdrowka i wielu udanych projektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi