CM Punk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Spóźnione życzenia,najlepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Przegapiłem urodzinki, wszystkiego najlepszego i wiele ciekawych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ok dziękuje wszystkim za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 shimano vengeance sea bas 20-60g kij oskrobany z lakieru ,wtarty nowy bezbarwny lakier akrylowy,przelotki alconite i sic od y 25 do 6. Ciekawy patyk do jerków pociągnie śmiało 60g a przy tym nie jest to sztywna pała. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z czego robiles czarne wstawki miedzy korkiem a korkguma? Pianka czy jakas wykladzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jak zawsze wysoki poziom wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Pianka fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Śliczna. Jedynie ta "kulka" na butt jakoś mi tak troszkę ....Naprawdę ślicznie zrobiony kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jak to się mówi klient nasz pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czysciutko i perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 jest na czym oko zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Zdjęcia nie oddają w pełni tego jak kij prezentuje się w realu . A wgląda rewelacyjnie [ta "kulka" ]tylko na zdjęciach wyszła jak ''buca'' normalnie wygląda ten element bardzo dobrze.Kolor omotek też jest inny.Jest mega.Dzięki Piotrek dobra robota. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 prosto i funkcjonalnie ,talon vI plus mxf 2 przelotki alconite od 25 do 6 sic na szczycie uchwyt dps18 rękojeśćpełna z burl premium. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Skromnie, ładnie, czyściutko. Nawet napisy ładne ci wyszły. Oryginal czy opisywałeś? Jak tak to czym robisz taką ładną kreskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Napis nie mój , Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 talon pięknie wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Miałem takie "widzimisię" .... i zwróciłem się do Piotrka Mówią : małe rzeczy cieszą. Tak !!! Piotrek dziękuje Przed Po 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 travel na blanku konger maxim do 18g 275cm w czterech kawałkach .blank oskrobany polakierowany na nowo bezbarwnym lakierem z dodatkiem niebieskiej perły .rękojeść pianka duplon z pierścieniami z amelinium, dps 18,przelotki nn.Omotki czarne z lekkim odcieniem granatu. kij zbudowany docelowo pod super aero 3000 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Bardzo ladny kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Aloha Robiles na poczatku swojej przygody z RB rekojesci z kory sosnowej. Masz jeszcze te wedki? Jak wyglada taka kora po roku uzytkowania, mozesz jakies foty wstawic? Zastanawiam sie czy bawic sie w taka kore, czy nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 SIema, pozwolę się wtrącić bo też kiedyś bawiłem się w korze. Wędka zrobiona w 2013 roku bardzo mocno eksploatowana. Na pewno jeśli się bawić w korze to w mocnych dolnikach. Jeśli dolnik będzie się wyginał po sam uchwyt kora może popękać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Dzieki! Widze ze niezle sie to trzyma po kilku latach. Wlasnie o ta kruchosc kory sie obawialem. Impregnowales czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Dzieki! Widze ze niezle sie to trzyma po kilku latach. Wlasnie o ta kruchosc kory sie obawialem. Impregnowales czyms?Przejechałem na początku olejem lnianym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Przejechałem na początku olejem lnianym. Pewnie jakies dwie warstwy cork seala tez by daly rade. Nic, pomysle nad tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Hej na ten dzień już wszystko poszło do ludzi ogólnie ten pierwszy kij co robilem w dzielonej rękojeści używałem ok dwóch sezonów i nic się nie działo tez impregnowalem olejem nie chłonie wody i jest ok.trzeba naprawdę chcieć to zniszczyć. Myślę ze ten burl copanoczy tigry szybciej się brudzą itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi