filser Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Savage gear vertical 10-30g oskrobany z lakieru którego było od ch,, zbrojny w kr alconite i sic plgst, rękojeść burl i tiger.dps 18 silver i pierścionki srebrne . Wyszła szybka sandaczowa szpada. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Konger tango w system kr na torzite tytanium po całości plus skrobanka i lakier . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Batson sb780 w jednym kawałku kijek pod grubsze okonie i sandacza na lekko, zbrojony w alconite kl, rękojeść dzielona z pianki fuji dps18 i czerwone ozdobniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Savage gear vertical 10-30g chyba wyszedł najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Miałem takie "widzimisię" .... i zwróciłem się do Piotrka Mówią : małe rzeczy cieszą. Tak !!! Piotrek dziękuje Przed PoP5130696.jpegPrawdę powiedziawszy "przed" podoba mi się bardziej niż "po" na pewno "po" znacznie więcej waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 mhx s781-2 przelotki minia chard m od 16 do 3w i szczyt micro top,Rękojeść korek mielony wstawki z burla i pianki,uchwyt dps 16.Wyszła fajna okoniowa dłubaczka o bardzo dobrym wyważeniu dzięki pełnej rękojeści. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 No ładnie, a z czego jest zrobiona góra foregripu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 burl lakierowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Skąd go znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Hej, mam pytanko :-)Czy lakier z tego fore schodzi bezpośrednio na blank ? I czy nie pęka w okolicy przejścia ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Przeróbka starej Balzer Magna silver zander 3m 2-15 gram ,oryginalnie parabola , teraz teżale Piotr dodał 2 przelotkimoze on więcej opisze , Ja jestem mega zadowolony z wykonania i akcji ,jeszcze raz dziekuję !!!!!!!!!!!!! akcję pokaże jak wyjde nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Mam to samo ale 2.7m. Chciałem nawet kiedyś sprzedać za jakies grosze (150) i na szczęście nikt sie nie trafił. A tyle pstrągów, kleni i troche sandaczy ten kijek wyjął, dopóki nie zmieniłem go na Shimano Nexave AX. Piotrek. Skrobales blank? Napisz cos o pracy nad nim bo jak zwykle b. ładnie sie prezentuje. Przyspieszył coś ten IM6 po tym zabiegu?Też mnie kusi coś ze swoim zrobic. Moze nawet wróciłby do pstrągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Więc tak kijek skrobany z lakieru którego było sporo następnie cienko polakierowany, miał być polerowany ale okazało się ze ma dużą ilość szkła i nie ładnie to wyglądało. Kij dostał nową i zarazem krótszą rękojeść, przelotki minimy w ramce v po całości i sic szczyt. Po tym zabiegu znacznie zyskal na dynamice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Szkła?????Przecież to czysty grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 według katologu i jeśli dobrze pamietam to im7 było , waga przy 3m-155 gram , tyle ważył ,może miał powłokę z maty szklanej ???nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Czysty grafit brudzi papier na grafitowy kolor a tu jasno szary swędzi jak cholera . Jak dla mnie to szkło albo jakieś inne ch... Edytowane 28 Listopada 2016 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Piotrek.Zgadza się. Jeżeli zeskrobałeś lakier to to jasne może być ewent. żywicą epoxy z maty. Aż sprawdzę swojego jak "brudził" ale wiem że był czysty (czarny) jak węgiel na złączu. Ja swój (żeńską część złącza) wzmacniałem tulejką z nierdzewki, podobnie jak robiło Shimano chyba w BM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja tam pamiętam,że przy szlifowaniu różnych blanków im wolniejszy moduł tym kolor zebranego materiału ciemniejszy...to ,że swędzi jak po kontakcie z watą szklaną to norma,też tak miałem w kilku kijach,po prostu włókna w macie blanku są dłuższe i grubsze i nie ścierają się na proszek po obróbce ścierniwem.Jeśli blank będzie posiadał włókno szklane to na pewno będzie ono w rdzeniu,a nie na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 witam coś trzeba wstawić bo pająki sie zalęgły. mhx ds820 rękojeść made by Japan przelotki minima chard od 16m do 3w i plgst sic na szczyt , 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Bardzo fajny projekt,bez zbędnych wodotrysków.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 ....podobnie jak Pawłowi, mnie także się bardzo podoba ta skromność i elegancja.Świetnie dobrane proporcje i dyskretna gra kolorami - to zawsze mnie zachwyca,- BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 BLAAS SLS 9015 -2N 8-15LB do 28g i dł.2.75 m. Blank szybki z płynnym ugięciem pod obciążeniem myślę ze świetnie się sprawdzi pod bolenia.Kijek uzbrojony w fuji alconite kr i sic na szczyt rękojeść mix tygrysa i pianki uchwyt fishing art . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No no ,korek bardzo Mi się podoba, nie przepadam za pianką ale tu świętnie zestawiłeś ją z korkiem, ciekawie dzięki zastosowaniu pianki wygląda przejście z mocowania kołowrotka na rękojeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 właśnie oto chodziło bo bezpośrednio z korkiem jakoś tak nie bardzo to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bardzo ładna rękojeść. Tippet's na ktorej przelotce zakończyłeś? Na szczycie jakoś ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi