smudek Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 travel mhx na blanku tfw841-3mhx-m całość w torzite od 16 do 3.5 rękojeść flor i burl , uchwyt frezowany z brc.wyszedł bardzo szybki kij o szczytowym i płynnym ugięciu 216cm i wadze 75g. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 młodszy brat kolegi wyżej niestety nie zapisałem modelu ,ubrany identycznie tylko inny burl i nić ,długość 185cm waga 69g szybka kosa pod okonie tak do 6-8g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Fajny pomysł na rękojeść???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyM Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Może nie młodszy ale na pewno krótszy brat;) to; MHX Freshwater Travel Rod Blank TFW721-3-MHX [6'0" 3pc. 2-6lb.]Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Może nie młodszy ale na pewno krótszy brat;) to; MHX Freshwater Travel Rod Blank TFW721-3-MHX [6'0" 3pc. 2-6lb.]Pzdrdzięki kolego za podanie tebo modelu zapewne przyda się komuś bo blan kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A jak tam twoja elitka? Złożyła się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A jak tam twoja elitka? Złożyła się?no jeszcze dla siebie nie mam czasu jak zwykle . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Mhx s 871-2 kij typowo pod okonia o dość szybkiej akcji i płynnym ugięciu ,zbrojony w minimy chard i sic,sks16 ,pianka matagi całość w tonacji czerni na wagę wniósł 75 gram. Edytowane 18 Lutego 2018 przez filser 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Tokareczka poszła w ruch drewienko stabilizowane. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Cacy. Pamiętaj jednak żeby nie za dużo pakować drewna i mieszac rodzajami korka. Rękojeść ma pasować do kija i być zrobiona ze smaczkiem. Inaczej wychodzi śmietnik odpadków i bałagan. Oczywiście sam takiego smaku i wyobraźni jeszcze nie mam ale u innych bałagan zauważam. Wojtek Grochola jest wzorem jeżeli chodzi o ten właściwy smak ... całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Cacy. Pamiętaj jednak żeby nie za dużo pakować drewna i mieszac rodzajami korka. Rękojeść ma pasować do kija i być zrobiona ze smaczkiem. Inaczej wychodzi śmietnik odpadków i bałagan. Oczywiście sam takiego smaku i wyobraźni jeszcze nie mam ale u innych bałagan zauważam. Wojtek Grochola jest wzorem jeżeli chodzi o ten właściwy smak ... całości.E tam... Ten tzw smaczek to nic innego jak osobiste preferencje... Wszak po to są customy aby każdy y miał jak i co lubi... Z gustami wiadomo... się nie dyskutuje... Dlatego stylu nie oceniam... Bo nie mój... Ale staranność i jakość na najwyższym poziomie... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgadza się Tomku. Napisałem tylko czego powinien unikać ale to po to, żeby mnie wizualnie zadowolić. Innym może się spodobać.W chaosie, bałaganie i odpadkach tez ktoś może widzieć piękno. W sztuce jakże czesto to widać i "normalnych" ludzi to w oczy kole. Wykonanie, staranność i podejście do tematu u Piotrka jest na wysokim poziomie. Ja np. nie potrafię czegoś sam stworzyć i muszę czerpać z wzorów. Moje pomysły nie za bardzo mi się podobają. Pewnie samokrytyka za duża, a i wyobraźni twórczej nie mam za dobrej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Czasem to co sobie wyobrazimy po wykonaniu niekoniecznie już jest tak fajne Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Seeker sp 703 pstrągowa klasyka ubrany w mix korka i drewienko, przelotki alconite i torzite szczyt, uchwyt sks 17. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 i takie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Jakość wykonania b. wysoka. Przelotki wsadziłeś KL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jakość wykonania b. wysoka. Przelotki wsadziłeś KL?przelotki kr od 20 do 4.5 i torzite na szczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gladzisz lakier? Bardzo ladne lakierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Gladzisz lakier? Bardzo ladne lakierowanie [/quot tak dokładnie trochę jest zabawy i nie zawsze czas pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Mhx s 871 -2 ubrany w minimy match od 20 do 3 i sic szczyt,pianka matagi całość utrzymana w tonacji czerwieni.fotki słabe pogoda lipa niestety jak i sprzęt. Edytowane 4 Marca 2018 przez filser 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pięknie lakier położony... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pięknie lakier położony... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalkajak to mówił pewien zawodnik w gałę. Staramy sie panie trenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 "Pięknie lakier położony..." Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaZawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Phenix m1 sp 722l przelotki fuji sic gunsmoke ,pianka szara w rzeczywistości ciemniejsza jak na foto , uchwyt malowanie matagi ala carbon ,omotki w kolorze blanku.wyszła taka szara myszka z super wygodną rękojeścią jak dla mnie oczywiście nie każdemu może pasować . Edytowane 8 Marca 2018 przez filser 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi