smudek Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ładnie wyszło! ale ten uchwyt ala carbon jest passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Uchwyt cacy. Jedynie nakrętka i gwint mogłyby być odmienne kolorystycznie. Nakrętka silver a gwint czarny lub oryginalny grafitowy jak blank. To takie drobniutkie niuanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 filser, nie słuchaj ich, się nie znajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Cd ork rodzinka 802m i 802mh 2.45m i adekwatnie do modelu do 25g i mocniejszy do 35g fajna uniwersalna parka.zbrojone w alconite Y i sic na szczycie, rękojeść korek naturalny uchwyt tvs 17.kijki szybkie o cieplejszym ugięciu śmiało obskoczą sandacza jak i szczupaka czy bolka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 wykałaczka do dłubania okonia z łodzi czy brodzenia, blank nn z kupionej wędki rzekomo robiona w stanach kolor blanku był coś jak Gary Lomis przelotki szczytowa i tunel torzite stożek został fabryczny bez sygnatury a szkoda bo są coś jak fuji slim leciutkie na pierścieniu sic.rękojeść z drewienkiem stabilizowanym w korku. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Uchwyt i drewienko "mniammm". Co to za materiał? Czy gotowiec? Tippets zrobiłeś tylko na jednej omotce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Uchwyt i drewienko "mniammm". Co to za materiał? Czy gotowiec? Tippets zrobiłeś tylko na jednej omotce?uchwyt gotowiec a zakończenie dolnika z brzozy stabilizowanej i do tego odpowiedni pigment plus poliuretan a tipe t tak jak mówisz jest na jednej tylko.kij dla mnie i tak chciałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Mhx St 1203 3.05m do 20g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ładne wyszło, przejście z fore na blank bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Zgadzam się przejście jest piękne [emoji4] To już chyba wiem jak chciałbym żeby wyglądał mój nowy nabytek [emoji6]Piotrek z początkiem czerwca przysyłam pacjęta Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgadzam się przejście jest piękne [emoji4] To już chyba wiem jak chciałbym żeby wyglądał mój nowy nabytek [emoji6]Piotrek z początkiem czerwca przysyłam pacjęta Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalkaok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ładna rękojeść. I korek klasa. Winding check super. Ładnie zrobiony patyk. Wyrzuciłabym jedynie ten "kapsel z tyłu". Czym Piotrek kroisz plasterki korka czy korkogumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Tokarka i nożyk od tapet odpowiednie obroty i siła docisku noża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Hej, mógłbyś w wolnej chwili spojrzeć czy da się naprawić żlamaną wędkę na łączeniu składów tak aby nie było start w wytrzymałości blanku? Jest to wędka karpiowa 2 skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 mhx s871-2 zbrojony w fuji kr od 16 do 4 ,startowa i szczyt sic ,pianka matagi super twarda ,uchwyt tvs 16 i srebrne ozdobniki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 waga ciężka parka na blankach od @MKAMILA kijki pod wiślane kijanki, jeden blank ze szkłem w 1.4 długości , drugi czysty grafit ,Świetne ekonomiczne blanki w jednym kawałku ,śmiało miotają 200g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Piotr, co to za materiał na dolniku jednej z wędek - ten czarny, "zmarszczony"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Piotr, co to za materiał na dolniku jednej z wędek - ten czarny, "zmarszczony"?hej to jest taka taśma samoprzylepna z Brc na metry kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Shimano speedmaster blank wypolerowany usunięte napisy rękojeść pianka fuji i korkoguma uchwyt dps 18,przelotki alconite. Cześć! Co prawda Speedmaster dostał drugie życie 2 lata temu, ale... Czy zmieniłeś w nim spacing przelotek? Blank skrobałeś i wcierałeś zywice? Mam wersję AX 2,70/3,00 w wersji 20-50 i również zastanawiam się nad przezbrojeniem rękojeści (pianka EVA) + uchwyt SKKS Jaki byłby czas wykonania tamiego zabiegu i przybliżony koszt ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Hei Cześć! Co prawda Speedmaster dostał drugie życie 2 lata temu, ale... Czy zmieniłeś w nim spacing przelotek? Blank skrobałeś i wcierałeś zywice? Mam wersję AX 2,70/3,00 w wersji 20-50 i również zastanawiam się nad przezbrojeniem rękojeści (pianka EVA) + uchwyt SKKS priv Jaki byłby czas wykonania tamiego zabiegu i przybliżony koszt ?zapraszam na pw.. Edytowane 12 Grudnia 2018 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Dawno mnie nie było trzeba trochę ruszyć temat Avid 3sc90mhf2 rękojeść mix korka dps18 insert z drewna różanego własnego wykonania,przelotki fuji slim . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Lamiglas gsh 1082m fajny blank pod bolka czy szczupaka o pięknym płynnym ugięciu ,stara sprawdzona konstrukcja .Kij zbrojony w sici slim rękojeść mix korka, dps 18, insert własnego wykonania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 coś dla siebie czas zrobić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Hej,chciałbym wysłać Ci priva z zapytaniem ale skrzynka pełna. Pozdrawiam,Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Hej,chciałbym wysłać Ci priva z zapytaniem ale skrzynka pełna. Pozdrawiam,Andrzejok czyszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi