filser Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 kij na blanku M1 sp 862mh 2.6m 8-30g do 17lb ubrany w mix korka uchwyt tvs 17 przelotki sic slim . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 kij na blanku z ali .travel im-8 klasy 3 długość 3.3m ,4 kawałki, akcja fast, cw coś ok 5g został ubrany w przelotki ala AT od 16 do 4..wyszedł kij o pracy jak mosqito o pięknym ugięciu załaduje go nawet wiatr. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Piotrek.Wyk. bajka. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 St croix avid uniwersał na rzekę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 QUALIA xjbh 701mh fajna kosa sandaczowa na ciężko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 qualia pod okonia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jaka waga tego xpsj wyszła? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jaka waga tego xpsj wyszła? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaNie sprawdzałem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jaki kolor omotki w Qualii na okinia? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dawno mnie nie było trzeba trochę ruszyć temat Avid 3sc90mhf2 rękojeść mix korka dps18 insert z drewna różanego własnego wykonania,przelotki fuji slim .Cześć. Co to za nic na omotce oprócz tipetu złotego? Nylon czy color fast?pięknie wyszło. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Cześć. Co to za nic na omotce oprócz tipetu złotego? Nylon czy color fast?pięknie wyszło. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaMarcin muszę sprawdzić a jestem w pracy teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Cześć. Co to za nic na omotce oprócz tipetu złotego? Nylon czy color fast?pięknie wyszło. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalkapro wrap nylon 349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 pro wrap nylon 349Dzięki. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 St croix avid uniwersał na rzekę Pamiętasz może jaki rozmiar przelotek umieściłeś w tunelu tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Czy możesz zerknąć i napisać czy da radę dorobić wklejkę, pacjent to Dragon Moderate 1,90m, 5-18 gram. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Przemo, nie ma sensu robić wklejki. To 2cm szczytówki. Wyklej przelotkę ze złamanego odcinka i wklej ją na nowo na szczytówkę i po sprawie. Wg mnie w takim kiju nie zmieni to absolutnie jego pracy ani akcji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Przemo, nie ma sensu robić wklejki. To 2cm szczytówki. Wyklej przelotkę ze złamanego odcinka i wklej ją na nowo na szczytówkę i po sprawie. Wg mnie w takim kiju nie zmieni to absolutnie jego pracy ani akcji.Jestem tego samego zdania Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dokładnie jak koledzy piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dziękuję, tak też zrobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) fishing art skxf 765-2 nano kij pod okonia,pstrąga .Realny cw do około 10g łącznej masy przynęty .Przelotki kr fuji od 16 do 4,uchwyt tvs16,pianka matagi Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez filser 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Qualia solid karbon 661ml do 9gr kijek do łowienia sporych ryb na małe przynęty ,delikatniutki szczyt z mocnym dolnikiem .przelotki sg tytan rs uchwyt Apex 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Bardzo ładnie kolega buduje kijaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Mmmmm Szmeken ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam przedstawiam moje najnowsze dziecko ,projekt który pochłonął masę pracy i godzin planowania jak to ruszyć .Podjąłem wyzwanie i myślę że wyszło całkiem fajnie . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Wyszło pięknie. Zgłoszę się do Ciebie w tym temacie za jakiś czas jeśli pozwolisz. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi