NorbertJ Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam, czy mieliście do czynienia z tymi woblerami ( http://allegro.pl/lowne-woblery-micro-bonito-kleniowe-5szt-mega-hit-i4910839099.html) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Miałem jednego, ale kupiłem omyłkowo myśląc, że to płytko schodzący wobler. To są smużaki. Cena wychodzi 13 zł za sztukę, więc dokładnie tyle, ile kosztują pojedyncze w sklepach. Wykonanie takie na 4kę. Ciekawsze pozycje wychodzą spod ręki forumowych twórców. Z kolei podobne do tych z linku produkty Taps mają dodatkowe dociążenie, dzięki czemu fajniej latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertJ Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dzięki za zainteresowanie , czy mógłbyś dać mi namiary na któregoś z forumowych twórców, który tworzy woblery tego typu co na aukcji (woblerki do max 3,5cm z przeznaczeniem na klonki )? Z góry jeszcze raz dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oj, dużo tego. Nie śledzę dokładnie. Na konkurencyjnych forach też się sporo ludzi ogłasza. Poszperaj w sieci, na bank znajdziesz. Akurat te owadopodobne kleniówki są najczęściej wytwarzanymi modelami, bo rynek producentów seryjnych woblerów świeci pustkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tu masz woblerowy "Koncert życzeń" - dla każdego coś fajnego:http://jerkbait.pl/forum/56-lurebuilding-w%C4%85tki-autorskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi