w6i6e6 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 witam łowi ktoś na wyżej wspomnianych rzeczkach ?????jeśli tak to proszę o info na jaką rybkę można liczyć i jakie przynęty są skuteczne <_< no i z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 czyżby nikt nie łowił na tych malowniczych rzeczkach . . .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=109999 msg_109999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 łowi ktoś na wyżej wspomnianych rzeczkach ?????jeśli tak to proszę o info na jaką rybkę można liczyć i jakie przynęty są skuteczne <_< no i z góry dzięki za info W zasadzie to obie padły podczas tegorocznej przyduchy.Na wiele bym nie liczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam Gazet nie czytasz,internetu nie przeglądasz,na tych rzekach pod koniec czerwca wystąpiła przyducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 niespecjalnie czytam gazety hehehe no ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 przyducha i wiadomości swoją drogą ale intersuje mnie czy był ktoś nad tymi rzeczkami w ostatnich dniach , głównie mam na myśli teraz rzeczkę kostrzyń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 WitamJa byłem, ale jeszcze przed przyduchą. Małe okonki, co jakiś czas malutki szczupaczek. Nic specjalnego. Łowiłem na odcinku powyżej drogi W-wa-Siedlce.PzdrBobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_OB Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja bylem na Liwcu okolo tygodnia pozniej niz rozpisano sie o snieciu rub. Niestety w mojej okolicy (Siedlce) to obraz nedzy i rozpaczy. Woda przypominala smole, roslinnosc brzegowa cala wypalona i martwe ryby. Obecnie nikt nie odwaza sie nawet palca tam zamoczyc. Znowu trzeba bedzie czekac kilka(nascie) lat az rzeka sie sama odrodzi, bo na PZW nie ma co liczyc <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi