Skocz do zawartości
  • 0

BOLEŃ WARTY - SPOTKANIE FORUMOWICZÓW JERKBAIT.PL - 5.09.2009 PUSZCZYKOWO

admin

Pytanie

Witam,

W dniu 5.09.2009 (sobota) organizujemy jednodniowe spotkanie Boleń Warty. Tym razem spotykamy się nad rzeką Warta na terenie Wielkopolskiego Parku Narodowego. Celem naszej wyprawy jest tytułowy boleń. Jednak oprócz bolenia odcinek obfituje i w inne gatunki. Serdecznie zapraszam forumowiczów jerkbait.pl na nasze spotkanie. Naszymi przewodnikami będą - Tofik oraz Michał i Tomek z ArtRod, którym sedcznie dziękuję za chęć podjęcia się tego trudnego i odpowiedzialnego zadania.

Termin spotkania: 05.09.2009

Godzina zbiórki: 7.00 (czekamy studencki kwadrans)

Miejsce zbiórki: Puszczykowo - stacja kolejowa, na jej tyłach (parking) http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Puszczykowo&Sub mit=Szukaj&long=16.8732416&lat=52.2946436&type=2 &scale=2

Koszt: Spotkanie jest bezpłatne

Wyżywienie: Wyżywienie we własnym zakresie.

Ubezpieczenie: Ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków - we własnym zakresie.

Zezwolenie PZW: wykupione składki na okręg wielkopolski

Telefon kontaktowy: podam niebawem

Dojazd: PKP -> stacja Puszczykowo

Plan spotkania:

7.00 - zbiórka

7.15 - wyruszamy nad wodę -> raczej pieszo, ew. część osób pojedzie z przewodnikiem w dół, w górę rzeki

7.30 - omówinie odcinka rzeki, technik łowienia, skutecznych przynęt

7.50 - wspólne zdjęcie pamiątkowe

8.00 - łowimy

13.00 (do ustalenia podczas naszego porannego spotkania) - ognisko oraz wspólne rozmowy o wędkarstwie

14.00/15.00 - łowimy dalej do zmroku

Wszyscy chętni, którzy przybędą na spotkanie proszeni są o wipsywanie się w poniższym wątku. Ułatwi nam to w przygotowaniach oraz przeprowadzeniu poszczególnych etapów spotkania.

Pozdrawiam

Remek

Lokalizacja w stosunku do Poznania

o1.jpg

o2.jpg

o3.jpg

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja jestem jako tako zadowolony z tego zdjęcia z Perchem w pysku.

Jak na złość funkcje samowyzwalacza odkryłem dopiero dziś.

A zdjęcia mogły być o wiele ciekawsze :wacko:

Odkąd kupiłem LX3 zawsze był ktoś pod ręką żeby zrobić zdjęcie

rybie.

Za to te od Remka i Slidera są super.

• 0

http://i29.tinypic.com/iqahd1.jpg

Może coś jeszcze wrzucę.

Pozdrawiam

Slider

@włóczykij czy ten wobek na zdjęciu to twóje dzieło ? tak podobnie wygląda tylko te oczy mi jakoś nie pasują :lol:

Tak na serio to fajne fotki zrobiłeś nie bądź taki skromny ,gratuluje zębatego :D

• 0

Ja jestem jako tako zadowolony z tego zdjęcia z Perchem w pysku.

Jak na złość funkcje samowyzwalacza odkryłem dopiero dziś.

A zdjęcia mogły być o wiele ciekawsze :wacko:

Odkąd kupiłem LX3 zawsze był ktoś pod ręką żeby zrobić zdjęcie

rybie.

Za to te od Remka i Slidera są super.

Włóczykij trzeba było wczoraj pytać :D Na pewno bym pomógł Tobie w poszukiwaniu opcji.

Nie bądź taki skromny. Oglądałem Twoje zdjęcia na aparacie i były bardzo fajne. Ważne są zdjęcia, wspomnienia i złapane niepowtarzalne chwile. Na Twoich zdjęciach jest klimat naszego zlotu więc nie ma co narzekać, a aparacik do kieszeni baaaaardzo miły.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Może coś jeszcze wrzucę.

Pozdrawiam

Slider

@włóczykij czy ten wobek na zdjęciu to twóje dzieło ? tak podobnie wygląda tylko te oczy mi jakoś nie pasują :lol:

Tak na serio to fajne fotki zrobiłeś nie bądź taki skromny ,gratuluje zębatego :D

Z tego co widzę to chyba wobler Lesiewicza, na który padł pierwszy boleń zlotu - praktycznie w 10 minut od magicznego słowa GO.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Włóczykij trzeba było wczoraj pytać :D Na pewno bym pomógł Tobie w poszukiwaniu opcji.

Nie bądź taki skromny. Oglądałem Twoje zdjęcia na aparacie i były bardzo fajne. Ważne są zdjęcia, wspomnienia i złapane niepowtarzalne chwile. Na Twoich zdjęciach jest klimat naszego zlotu więc nie ma co narzekać, a aparacik do kieszeni baaaaardzo miły.

Pozdrawiam

Remek

Ja jednak wolę zdjęcia na których widać rybę i łowcę, te na których widać tylko rybę i rękę nie przyciągają wzroku zazwyczaj.

A opcję samowyzwalacza znalazłem dziś oglądając aparat. Ma taki mały symbolik na przycisku :lol:

A któregoś dnia spędziłem kilka długich chwil na wertowaniu instrukcji i menu aparatu :unsure: :lol:

Powiedzenie najciemniej pod latarnią sprawdza się po raz kolejny.

• 0

Dopiero dzisiaj mam dostęp do netu :D

Wielkie dzięki za fantastyczne spotkanie.

Remku o czym myślałem gdy robiłeś tamto zdjęcie?? O ciepłym wyrku :D Przy ognisku były momęty, że usypiałem ze zmęczenia :D Na szczęście kryzys minął. :D

Zdjęć zrobiłem może pięć, dzisiaj je obrobię i podeślę :D Musze przyznać, że rzeka super, strasznie podobały mi sie złowione okonie, kolory super :D

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :D