Witm kolegów , dzisiaj znalazłem swoją łódż na Jeziorze Dąbie w Szczecinie bez silnika , prawdopodobnie skradziono go z środy na czwartek.Załączam zdjęcia jak wyglądał.Pewnie już go nie odzyskam, ale może ktoś coś widział, lub zobaczy. Dziękuję i pozdrawiam.jeżeli mogę poprosić udostępnijcie to proszę na faceebook itp.dziękuję
Pytanie
lewyspec
Witm kolegów , dzisiaj znalazłem swoją łódż na Jeziorze Dąbie w Szczecinie bez silnika , prawdopodobnie skradziono go z środy na czwartek.Załączam zdjęcia jak wyglądał.Pewnie już go nie odzyskam, ale może ktoś coś widział, lub zobaczy. Dziękuję i pozdrawiam.jeżeli mogę poprosić udostępnijcie to proszę na faceebook itp.dziękuję

Edytowane przez lewyspecOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
6
6
5
4
Popularne dni
21 Lis
8
20 Gru
7
4 Kwi
7
23 Gru
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Jozi 6 odpowiedzi
Fred Arbogast 6 odpowiedzi
Marioo 5 odpowiedzi
lewyspec 4 odpowiedzi
Popularne dni
21 Lis 2016
8 odpowiedzi
20 Gru 2014
7 odpowiedzi
4 Kwi 2015
7 odpowiedzi
23 Gru 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
newrom
Dziwne, powinien oddać Ci silnik przynajmniej tej samej firmy i stanu. Najpierw się oddaje długi, a później kupuje zabawki - czy jestem frajerem że tak myślę ?
newrom
A jak to poczuwanie posuwa twoją łódkę do przodu ? ;-)
brig
A nie tak dawno lewy spec chwalił się dwoma nowymi vańkami. Prawdziwy honorowy mężczyzna. Nielegalny Związek Forumowy :-) wzywa speca do zajęcia stanowiska w tej sprawie Pod karą wydalenia z grupy pop
Opublikowane grafiki
71 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi