Dziś chciałem zamontować rolkę dziobową w Romanie 430,w rolce są trzy dziury do mocowań na wkręty.Chciałem wkrętarką wkręcić wkręty w laminat na dziobie,ale zrezygnowałem bo wydaje mi się że przy pierwszym wyciągnięciu kotwicy 10 kg rolka wyrwie wkręty.Jak myślicie?Czy ktoś z Was montował tą rolkę,jeśli tak to w jaki sposób i jak wam się sprawują?
Pytanie
zuraw16
Dziś chciałem zamontować rolkę dziobową w Romanie 430,w rolce są trzy dziury do mocowań na wkręty.Chciałem wkrętarką wkręcić wkręty w laminat na dziobie,ale zrezygnowałem bo wydaje mi się że przy pierwszym wyciągnięciu kotwicy 10 kg rolka wyrwie wkręty.Jak myślicie?Czy ktoś z Was montował tą rolkę,jeśli tak to w jaki sposób i jak wam się sprawują?
Rolka którą kupiłem jest widoczna na zdjęciu.
Top użytkownicy dla tego pytania
12
9
8
6
Popularne dni
1 Maj
21
19 Gru
8
20 Sty
8
21 Sty
7
Top użytkownicy dla tego pytania
zuraw16 12 odpowiedzi
Tresor 9 odpowiedzi
Qowax001 8 odpowiedzi
jans 6 odpowiedzi
Popularne dni
1 Maj 2014
21 odpowiedzi
19 Gru 2014
8 odpowiedzi
20 Sty 2024
8 odpowiedzi
21 Sty 2024
7 odpowiedzi
Popularne posty
highvoltage
szukalem takiej to nie bylo :/ zrobilem sobie z aluminium taka idealnie pod wymiar
Tresor
Dziś zamontowałem chińska podróbkę Scotty. Jakościowo nie widzę różnicy ciekawe jak to wyjdzie w dłuższej perspektywie używania. Można ją spokojnie obciąć i zamontować jako stałą. Trzeba wtedy wykonać
welpa1809
Używam takiej http://m.bass-sklep.pl/item/3131333438 i chwalę sobie. Standardowe kotwice 9 i 14 kg nie stanowią problemu.Najważniejsza jest natychmiastowa blokada wypuszczonej linki i przy odrobinie w
Opublikowane grafiki
100 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi