szpiegu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 nie montażowa to jest do okien a nie wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wszystko musisz sprawdzić doświadczalnie. Nikt Ci nie udzieli takich informacji. Możesz zawsze zadzwonić do sprzedawcy i zadać mu pytania. Na niektóre Twoje już wcześniej odpowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 szpiegu czyli ta pierwsza pianka jest dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Materiały na forme znalazłem 3 który z nich będzie dobry http://allegro.pl/zywica-odlewnicza-fc-52-cena-promocyjna-0- 5-kg-i1270648378.html http://allegro.pl/gips-ceramiczny-odlewniczy-1-5-kg-promocja -i1270340522.html http://allegro.pl/najlepszy-silikon-do-form-0-25kg-cena-prom ocyjna-i1270340064.html Oddzielaczem ma byc pasta do podłóg? Dobrze wyczytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 nie wiem czy dobra gadalem z tym panem przez maila pisal ze po godzinie mozna otwierac i lpeic sie nie ma prawa ile w tym prawdy trzeba prubowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Piana o której mówicie obawiam sie ze jest za słaba gęstość podana 90-20 polowe mniejsza od izopianolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 To jaką pianke proponujesz i jaki materiał na forme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Piana IZOPIANOL 50/110 ,formy wszelkiego rodzaju kauczuki i silikony kondensacyjne o najwyższej twardości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jeśli ma ktoś niepotrzebną forme to mogę odkupic za pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Może mi ktos podać cene i litrasz tego izopianu i izocynu ?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 z cala pewnoscia, ktos moze witaj ja jerkbait.pl http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14405&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ups. Dzięki że przypomniałeś. Lecę się najpierw przywitać z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Chyba temat nie jest czytany ostatnio przez nikogo kto zna cenę pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 sorry, ale chyba nie oczekujesz, ze kilkanascie osob siedzi niecierpliwie przed desktopami po to, zeby natychmiast odpowiedziec na twoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 kolega google bedzie znał cenę albo przynajmniej kontakty do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 i kto mnie uratuje przed takimi osobami... zero bezinteresownosci... nie dziwie sie ze ten kraj schodzi na psy... a co do pytania czytalem watek od poczatku i nie wiem czy mozna kupic jeszcze male ilosci bo ktos napisal ze tylko 10litrow(kg?)wiec zeby juz nie dzwonic po firmach i wkurzac ludzi ktorzy zarabiaja na chleb spytalem tych co moze w wolnej chwili siedza sobie na forum.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 i kto mnie uratuje przed takimi osobami... zero bezinteresownosci... nie dziwie sie ze ten kraj schodzi na psy... a co do pytania czytalem watek od poczatku i nie wiem czy mozna kupic jeszcze male ilosci bo ktos napisal ze tylko 10litrow(kg?)wiec zeby juz nie dzwonic po firmach i wkurzac ludzi ktorzy zarabiaja na chleb spytalem tych co moze w wolnej chwili siedza sobie na forum.. pozdrawiam Spodziewasz się bezinteresowności? To może sam podziel się najpierw wiedzą której zdobycie wiele Cię kosztowało (i tu myślę o czystej gotówce a nie tylko wysiłku).Tylko nieliczni wiedzą ile kasy trzeba utopić aby do czegoś w tej tematyce dojść. Ile setek kształtek i ile różnych materiałow i to nie tanich wlądowało w koszu. Kiedyś jeden drobniutki błąd i to w zaufaniu do urządzenia elektrycznego kosztował mnie około 600 już niemalże ukończonych woblerów. Efekt - kosz.Powiem wprost. Chcesz wiedzieć coś o drucie to Ci powiem bo to prawie proste jak drut. Chesz wiedzieć coś o chemii to albo się sa się naucz, albo niech ktoś Cię czegoś nauczy. Nie oczekuj jednak, że zrobi to za darmo.Masz rację, że ten kraj schodzi na psy. Jednak powód jest inny: Zbyt dużo osób stara się jechać na cudzym grzbiecie zamiast zabrać się do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 troszke ta odpowiedz nie pasuje do mojego postu tylko tego wyzej wiec nie bede odpisywal (bo co do techniki itp. to masz 100% racje. nie jest prosto oddac tyle wysilku i kasy na testy komus od tak sobie na forum) ja jednak pytalem tylko o cene i ilosc izopianu (a na takie cos to mysle ze nie mialbys wyrzutow odpowiedziec:) pozdrawiam goraco aXon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Po co się pakować w piankę? Tylko po to, żeby robić to zarobkowo, w przeciwnym wypadku nie ma sensu. To jest masakryczny wkład czasu, tak jak pisał @Sławek. A są po stokroć bardziej efektywne sposoby zarabiania . Naprawdę dla tych 100 wobków rocznie lepiej poświęcić czas na struganie, przyniesie to o wiele więcej frajdy a efektyw są szybsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 troszke ta odpowiedz nie pasuje do mojego postu tylko tego wyzej wiec nie bede odpisywal (bo co do techniki itp. to masz 100% racje. nie jest prosto oddac tyle wysilku i kasy na testy komus od tak sobie na forum) ja jednak pytalem tylko o cene i ilosc izopianu (a na takie cos to mysle ze nie mialbys wyrzutow odpowiedziec:) pozdrawiam goraco aXon Izopian jest niedrogi i łatwy do zdobycia. Jakieś 10 minut szukania i jeden telefon. Ty wolisz pisać na forum i czekać. Mam nadzieję, że nie pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 i starczy na jakies 1000 wobkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Po co się pakować w piankę? Tylko po to, żeby robić to zarobkowo, w przeciwnym wypadku nie ma sensu. To jest masakryczny wkład czasu, tak jak pisał @Sławek. A są po stokroć bardziej efektywne sposoby zarabiania . Naprawdę dla tych 100 wobków rocznie lepiej poświęcić czas na struganie, przyniesie to o wiele więcej frajdy a efektyw są szybsze. Moze masz i racje. nie chce zarobkowo klepac woblerkow tylko zrobic pare, parenascie sztuk takich ktorych nie ma w sklepach a ktore na pewno by mi sie przydaly. co do pianki to wlasciwie nie chodzilo mi o woblery a o wykonanie kopyta na kadlub zaglowki RC (na radio) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 ================Izopian jest niedrogi i łatwy do zdobycia. Jakieś 10 minut szukania i jeden telefon. Ty wolisz pisać na forum i czekać. Mam nadzieję, że nie pomogłem ================ nabijasz sobie staty na forum czy dostales okresu ze piszesz dla nikogo nie potrzebne rzeczy?gdzie byli twoi rodzice? na prawde niektorzy ludzie z forum powinni isc do psychologa bo pozniej moze byc juz ciezko wyjsc z tego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 aXon mi to wygląda na okres . LASSOjbait powstrzymaj się od zgryzliwych uwag,i sugerowania że ktos jest leniwy i mu sie nie chce szukać,nie chcesz pomóc i dzielić się wiedzą ,to po co zaśmiecasz wątek.Twoje dążenie do szukania zadym jest zastanawiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Wszystko się zgadza. 1. Tępię posty leniwych małolatów, którym się nie chce samemu poszukać (oprócz sytuacji w której znalezienie czegoś jest rzeczywiście trudne)2. Mam okres3. Nabijam sobie posty. Od 6 lat chyba z 600 nabiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi